Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Gezi direnişinde eylemcileri otobüse toplayıp "sizi burada s....m kimse duyamaz" diyen de polisti. Amacım mesleği karalamak değil elbette ama polislerimizin çoğunun akıl sağlığı iyi değil.
Üni. Okuduğum şehirde il genelinde etkinlik vardı.. 3 kızdık peşimize 2 3 serseri takıldı minübüs tarzı ekip arabaları var ya hemen koşar adım onların yanına gittik bizi kollasınlar diye pis herifler arka kapıyı açıp kızlar gelin birlikte takılalım dediler.. böyle itler de var içinde ne yazık ki.. olmuycak şey değil

Konu geziye bile gelmişse konuşmadan duramaz.
Ülkenin en büyük baş kaldirisiydi bana göre. Ama çok yanlış dönemde çok yanlış bir konu üzerinden ve cok yanlış kitlelerin bunu kullanmasina bahane oldu. Bu ülkenin Başbakani yurtdışı bankalarini doldurmaya başladığında ciksaydi? Ya da basimizdaki adam benim Diyarbakir'imi Mardin'imi Urfa'mi 'Kürdistan, diye tanimlarken birlesebilseydik. Açıp haritaları nereden bahsettiğini sorabilseydik. Bu ülkenin her olayında ölen canlarimizin mekanı cennet olsun. Yanlış zaman yanlış konular yanlış kitleler.

Hayır benim sinir olduğum şey masum kişileri polis zevk için öldürmüş gibi konuşuyorlar o. O gezicilerin şehit ettiği polisler ne olacak? Aileleri ne olacak? Gezi sırasında ölen bilmem kimin adını söylüyor peki gezide şehit olan polislerin kaç tanesinin adını biliyor? Polis öldürünce Barbar ama şehit olduğunda sorun değil.
Gezide 1 polis sehit oldu bildigim. Ali Ismail ne suc islemisti de dovulerek öldürüldü?

Evet Ali İsmail eskişehir Üniversitesinde okuyordu çocuğun ismini yeteri kadar kullandıniz bence. Ve Ali İsmail korkmaz ile ilgili videolar var kesin olarak bi Kanıt yok polis tarafından öldürüldüğüne dair. Size tek bir şey sorcam hangi devlet otoritesini sarsan güce tepki göstermez söyler misiniz? Bunun yolu illa şiddet mi olmalı?
Keske devletle hukumetin farkli şeyler oldugunu gezi olaylarinin devlete degil hukumete bas kaldiri insanlari cigrindan çıkaranin da donemin basbakani oldugunu anlayabilseydiniz

Evet Ali İsmail eskişehir Üniversitesinde okuyordu çocuğun ismini yeteri kadar kullandıniz bence. Ve Ali İsmail korkmaz ile ilgili videolar var kesin olarak bi Kanıt yok polis tarafından öldürüldüğüne dair. Size tek bir şey sorcam hangi devlet otoritesini sarsan güce tepki göstermez söyler misiniz? Bunun yolu illa şiddet mi olmalı?
Ya tabi Ali Ismaili arkadaslari dovdu hatta bence kendi kendini doverek intihar etti. Azalarak bitin

bazı polislerden her sey beklenır. şahit olduklarım var :işsiz:
15 yaşındaki kızlara '' gezelım mı ?'' diyebılen polislere hiç şaşırmam.

Polisi topyekûn karalayan da yok yia polis yapmaz oyle sey diyip şehitlikten dem vuranlar da ayni. Al birini vur oburune.

Hiçbir mesajımda polisi topyekün karalamadım, her meslekte iyiler kötüler olur dedim ama karşı tarafa anlatamadım bunu. Ve bu vesileyle gördük içlerindekini. Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan nefretlerini. Adeta kustular ki ben sadece kötü polisler de olabilir Gezi ' de gözaltı otobüsünde vardı demiştim. Ama Gezi kelimesi bazılarının damarına kötü bastı.

Hiçbir mesajımda polisi topyekün karalamadım, her meslekte iyiler kötüler olur dedim ama karşı tarafa anlatamadım bunu. Ve bu vesileyle gördük içlerindekini. Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan nefretlerini. Adeta kustular ki ben sadece kötü polisler de olabilir Gezi ' de gözaltı otobüsünde vardı demiştim. Ama Gezi kelimesi bazılarının damarına kötü bastı.

gezi kelimesi sizin damarınız herhalde, bu konuda çok yaralı olduğunuz her mesajdan belli tecavüz iddiasını geziye bağlayıp ali ismailden dem vurmanız falan... haklı olduğunuza inandırıldığınız tek konu gezi olsa gerek :KK66:

ay aman bana ne yaa sevmeyin siz polisleri de bana ne oluyorsa, tü kaka onlar.. siz çok akıllı çağdaş modern şahane insanlarsınız , biraz rahatlayın artık , kanırtmayın bu kadar

Sana demedim zaten vivi. Genel olarak bahsediyorum

gezi kelimesi sizin damarınız herhalde, bu konuda çok yaralı olduğunuz her mesajdan belli tecavüz iddiasını geziye bağlayıp ali ismailden dem vurmanız falan... haklı olduğunuza inandırıldığınız tek konu gezi olsa gerek :KK66:

ay aman bana ne yaa sevmeyin siz polisleri de bana ne oluyorsa, tü kaka onlar.. siz çok akıllı çağdaş modern şahane insanlarsınız , biraz rahatlayın artık , kanırtmayın bu kadar

Hanımefendi idrak probleminiz mi var ? Ben polisleri sevmiyorum mu dedim ? Ben her meslekte kötüler var amacım karalamak değil ama bu mesleği yapanların büyük çoğunluğu böyle dedim. Büyük çoğunluk mesleğini kötüye kullanıyorsa ki kullanıyor bu karalama değildir realitedir. Ayrıca şükürler olsun ki bazılarımız gibi bir noktada haklı olduğuma inandırılmama ihtiyacım yok, mağduru oynamaya da.

Ayrıca bir zahmet okursanız konu tecavüzden Gezi'ye nasıl ve hangi mesajlarla gelmiş görürsünüz.

Sana demedim zaten vivi. Genel olarak bahsediyorum

Benim annem psikolog doktor ama ben bir sürü mesleğini kötüye kullanan şarlatan psikolog olduğunu söylüyorum hep. Buna sapla samanı ayırt etmek denir ama arkadaşlarda bu yeti yok maalesef.

Ayrıca burada car car konuşan arkadaşlar, sizin zihniyet dün akşam müzik dinletisini bastı, sizi yakarız dedi o başlıkta da görmek isteriz sizi ....!

X