Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi nerelere vurayım bilemedim. Bir kadın bunu yazan. Pes........
Kadınlığından şüphe etmek lazım böylelerinin.
Evet iyi değil. Çünkü taş yiyende sürekli elestirilen onlar. Gezi olayina hiç girmiyorum kalkıp polisin suratına küfreden karşısında soyunan insanlar karşısında polisin akıl sağlığının kalmaması normal değil mi ?Gezi direnişinde eylemcileri otobüse toplayıp "sizi burada s....m kimse duyamaz" diyen de polisti. Amacım mesleği karalamak değil elbette ama polislerimizin çoğunun akıl sağlığı iyi değil.
Zaten polise iftira atan her olayın peşine sanki o olayın ıspatıymış gibi "ama gezide böyle böyle yapmışlar polisler" denmese şaşarım, her polis olayını geziye bağlamak adeti peyda olduEvet iyi değil. Çünkü taş yiyende sürekli elestirilen onlar. Gezi olayina hiç girmiyorum kalkıp polisin suratına küfreden karşısında soyunan insanlar karşısında polisin akıl sağlığının kalmaması normal değil mi ?
Kesinlikle.Zaten polise iftira atan her olayın peşine sanki o olayın ıspatıymış gibi "ama gezide böyle böyle yapmışlar polisler" denmese şaşarım, her polis olayını geziye bağlamak adeti peyda oldu
Zaten polise iftira atan her olayın peşine sanki o olayın ıspatıymış gibi "ama gezide böyle böyle yapmışlar polisler" denmese şaşarım, her polis olayını geziye bağlamak adeti peyda oldu
Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?Tek tek alıntılayamıyorum dışarıdayım. Çocuğunuz var mı arkadaşlar ? Polis Berkin Elvan'ı üç sene önce tam da bu zaman vurdu. Saddce 15 yaşındaydı Berkin. Çocuktu. Siz çocuk oldunuz mu hiç ? Peki Lobna Alami adını duydunuz mu ? Gezinin 1. günüydü sadece kitap okunuyordu kafasından vuruldu.
Polis eşiniz olabilir, akrabanız olabilir ben zaten amacım polislerin tamamını karalamak değil diye belirttim ama üzülerek görüyorum ki siz ne Gezi' yi ne de insanların orada ne savunduğunu anlayamamışsınız. Ve muhtemelen size göre Berkin de hak ediyordu ölmeyi..
Tartışmayacağım. Zira ben vicdanımı kaybetmedim.
Polisi kötülemek için bu iki sebeplerinden başka neleri var? Polis öylece masumca duran insanları vurmuş gibi konuşmuyorlar mı deli oluyorum. Herkes masum bir polisler kötü.Vivi anlamadim ben simdi gezi ne alaka ?Berkin ne alaka?
Ben Doğunun köhne bir yerinde polislerin ne için can verdiğini gayet iyi biliyorum canım. Zira olayların bizzat içindeyim. Bir parka gidip eylem yapmaya benzemiyor vatanı savunmak. Eğer bu kadar vicdan ve duyarlılık sahibi iseniz buyrun buraya da gelin polislerimize destek olun bu sefer de vatan hainlerine karşı. Olmaz mı?Tek tek alıntılayamıyorum dışarıdayım. Çocuğunuz var mı arkadaşlar ? Polis Berkin Elvan'ı üç sene önce tam da bu zaman vurdu. Saddce 15 yaşındaydı Berkin. Çocuktu. Siz çocuk oldunuz mu hiç ? Peki Lobna Alami adını duydunuz mu ? Gezinin 1. günüydü sadece kitap okunuyordu kafasından vuruldu.
Polis eşiniz olabilir, akrabanız olabilir ben zaten amacım polislerin tamamını karalamak değil diye belirttim ama üzülerek görüyorum ki siz ne Gezi' yi ne de insanların orada ne savunduğunu anlayamamışsınız. Ve muhtemelen size göre Berkin de hak ediyordu ölmeyi..
Tartışmayacağım. Zira ben vicdanımı kaybetmedim.
sevgili olurm ewlenmem hamile kalırm doğurmam diyenler s...den mi korkuyor. bnde saçma sapan insanlarla uğraşsam bnmde akıl sağlığm bozulurdu
Ben anlamadim valla anlayan var mi ?Neden 7 kişi bu yorumu beğenmiş anlamadılar mı acaba?