Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Peki gezi olaylarında polis otosunu deviren,kırıp parçalayan ,üzerinde foto çekinen kişileri de görmüştürsünüz umarım.Polis gülle karşılık vermeliydi değil mi,yakıp yıkanlara.:işsiz:
Ayrıca konuya gelirsek kadına ben de inanmadım.

Sorularına cevap verirsem konuyu geziye getirip tartışma çıkarıyor diye dusunulecegim.
Amacım burda geziyi tartışmak değil, orda degildiniz çünkü beni anlayamazsiniz.
Polise de mi guvenmeyelim diyordu evet bunu gezi de anlamistik dedim. Gezide şöyle oldu böyle oldu diye uzatmadim, şimdi de uzatmayacagim.

Peki gezi olaylarında polis otosunu deviren,kırıp parçalayan ,üzerinde foto çekinen kişileri de görmüştürsünüz umarım.Polis gülle karşılık vermeliydi değil mi,yakıp yıkanlara.:işsiz:
Ayrıca konuya gelirsek kadına ben de inanmadım.
Niye kizzzz kobani olaylarinda hicbir sey yapmıyorlardi. Heee o zaman biz bitliler teroristtik sizin gozunuzde o eli silahlilar terorist değil baris elçileriydi.

Ikiyuzlulugu bugun de gorduk hamdolsun

M minnakkelebekim kiz bak sana da diyorum.

sonuc dava bitiminde ortaya cıkar zaten kim dogru kim yalan belli olur..ya burada bazı yorumların kadınların yaptıgına inanmak zor kullanılan kelimeler falan cok kalitesiz erkekler kullandıgında bile itici dururken kadınlara ne olmus boyle

Kaç kişi banlandı sayamadım, konu içeriği o kadar net ve anlaşılırdı ki, bir polis, bir kadın ve tecavüz vakası.
Olay iftira mı gerçek mi bunun üzerine yorum yapmanız gerekirken polislere, geziye, kadınlara, görüş ayrılıklarına saydırmışta saydırmışsınız.

Çok zordu değil mi sadece konuya yorum yapmak? Şimdi banlandığınız için sayıp sövün bakalım, itirazlarınızı yöneticilerimize yaparsınız.

X