Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Hanımefendi idrak probleminiz mi var ? Ben polisleri sevmiyorum mu dedim ? Ben her meslekte kötüler var amacım karalamak değil ama bu mesleği yapanların büyük çoğunluğu böyle dedim. Büyük çoğunluk mesleğini kötüye kullanıyorsa ki kullanıyor bu karalama değildir realitedir. Ayrıca şükürler olsun ki bazılarımız gibi bir noktada haklı olduğuma inandırılmama ihtiyacım yok, mağduru oynamaya da.

Ayrıca bir zahmet okursanız konu tecavüzden Gezi'ye nasıl ve hangi mesajlarla gelmiş görürsünüz.

terbiyenizi takının, haddinizi bilin.. idrak problemi kimde olduğu belli , sözlüde sorulan soruyu bilmeyip kel alaka bir konu anlatan tembel çocuktan farkınız yok. anlatmayın bize gezi masallarınızı artık Allah aşkına!

Evet polislerin 'çoğuna ' güven olmaz bunu gezi olaylarında anlamistik zaten. .

Hep bana mı denk geliyor böyle polisler dediğim de karşıma böyle abuk subuk polisler çıkıyor. Yok diyorum tek bana denk gelmiyor demek ki ..

Tabi ki işini en iyi şekil de yapan polisler de vardır. Bkz. Arka sokaklar :)

Hiçbir mesajımda polisi topyekün karalamadım, her meslekte iyiler kötüler olur dedim ama karşı tarafa anlatamadım bunu. Ve bu vesileyle gördük içlerindekini. Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan nefretlerini. Adeta kustular ki ben sadece kötü polisler de olabilir Gezi ' de gözaltı otobüsünde vardı demiştim. Ama Gezi kelimesi bazılarının damarına kötü bastı.
Size çok birsey söylemek istemiyorum. Daha önce konularinizdan birinde bir yazı paylaşmışsıniz " doğudaki halka temizleme adı altında katliam yapiliyormus ve terörist de değilmiş aslında kimse "çokta şey yapmamak lazım konuyu bu noktalara baglamaniza

Benim annem psikolog doktor ama ben bir sürü mesleğini kötüye kullanan şarlatan psikolog olduğunu söylüyorum hep. Buna sapla samanı ayırt etmek denir ama arkadaşlarda bu yeti yok maalesef.
Konuyu buraya getiren sizsiniz millete laf etmeyin şimdi. Yok gezide minibüse bindirip küfür eden polis bunuda yaparmış o zaman bende söyle deyim. Görevini kötüye kullanan psikologlar varsa annenizde yapar annenizden de beklenir. Mantıklı mi bu sindi ?

Hep bana mı denk geliyor böyle polisler dediğim de karşıma böyle abuk subuk polisler çıkıyor. Yok diyorum tek bana denk gelmiyor demek ki ..

Guvenmiyorsaniz kendi güvenliğinizi kendiniz saglarsiniz. Zaten onlarda bayiliyordu hem bu lafları yiyip hem bitlilerle uğraşmaya

Keske devletle hukumetin farkli şeyler oldugunu gezi olaylarinin devlete degil hukumete bas kaldiri insanlari cigrindan çıkaranin da donemin basbakani oldugunu anlayabilseydiniz
Hımm demek kabul ediyorsunuz hükümete baş kaldırı olduğunu? Afedersiniz ama siz kimsiniz ya. Yüzde 50 lik dilim sizin gibi cingar çıkaramiyor diye siz mi haklı oldunuz? Niyetiniz hükümeti devirmekse buyrun sandık orda. Milletin dükkanlarıni zarar vererek, kaldırım taşlarını sökerek , polise taş atarak neyi deviceksiniz

Ya tabi Ali Ismaili arkadaslari dovdu hatta bence kendi kendini doverek intihar etti. Azalarak bitin
Kim öldürduyse elbet bu dünyada ve öbür dünyada cezasını çeker. O çocuğun ölümünden ağaç diye yola çıkıp olayları hükümet devirmeye getiren siz gezi beyinlilerde sorumlusunuz. Azalarak değil cogalarak bitneyecegiz merak etmeyin

Evet siz hiçbirşey anlamamışsınız..
Olayların başlangıcı gezi parkına sahip çıkmaktı. Orda nöbet tutan 100-200 kişilik gruba polisin sert müdehalesi, lobnanın bitkisel hayata girmesinden sonra olaylar tırmandı.
Mahkeme kararını hiçe sayarak " gezi parkı yıkılacak , yerine topçu kışlası yapılacak" diye ısrar eden, yasayı hiçe sayan ve gençleri kışkırtan sayın Başbakan'ınıza sorun olaylar neden bu hale gelmiş.
Neden hemen Akp li yaptın ki bizi
Gezide 1 polis sehit oldu bildigim. Ali Ismail ne suc islemisti de dovulerek öldürüldü?
Gezide 1 polis sehit oldu bildigim. Ali Ismail ne suc islemisti de dovulerek öldürüldü?
Yukarıda gereken fikir alışverişini yaptık. Ordan oku. Oruçlu oruçlu yorma beni yeniden :)

Hımm demek kabul ediyorsunuz hükümete baş kaldırı olduğunu? Afedersiniz ama siz kimsiniz ya. Yüzde 50 lik dilim sizin gibi cingar çıkaramiyor diye siz mi haklı oldunuz? Niyetiniz hükümeti devirmekse buyrun sandık orda. Milletin dükkanlarıni zarar vererek, kaldırım taşlarını sökerek , polise taş atarak neyi deviceksiniz
Beyin bedava

Biz polis oyle birsey yapmaz demedik. Konu Sahibi tutup gezide söyle yapan polis bunuda yapar deyince gerekli tepkimizi verdik
Bırak arkadaşım ya bunların zihniyet belli. Sevmedikleri devlete de polise de asla güçleri yetmeyecek. Gezileri biter alışverişleri başlar. Arada eğlence istiyorlar işte :) yazma daha cevap bırak :)

Gezi ruhlu insanların gezi olayları ile ilgili ciddi bir komplexi var sanırım tecavüz iddiasını alıp geziye bağladınız ya şoktayım pek yakında yemek tarifi verirken bile geziye parmak basmak isteyeceğinizden korkuyorum :deli:

Umduklarını bulamadılar ya ondan zaar

Peki gezi olaylarında polis otosunu deviren,kırıp parçalayan ,üzerinde foto çekinen kişileri de görmüştürsünüz umarım.Polis gülle karşılık vermeliydi değil mi,yakıp yıkanlara.:işsiz:
Ayrıca konuya gelirsek kadına ben de inanmadım.

ya siz cidden iyi misiniz?yoksa kafa mı buluyorsunuz??
ya sevgilisiyle yasamak yada ondan cocuk yapmak tercih meselesidir.Seni beni baglamaz.Ama tecavuzu de tercih meselesi de dersen, senin secimin oda bizi bağlamaz.Ok.
la havle
bunu ben demedim
bu mesajı anlamadım yazan üyeye karşı cevaptı
yani başka üyenin yazdığının anlamı olarak yazdım oraya hatta altına yazmışım bir şeyler yazarsam banlanacağım diye

Son düzenleme:
Yine sap saman karismis.:KK14:

Ulkede uc meslege hep bir suphe ile bakilir. Doktorluk, ogretmenlik, polislik. Meslegini kotuye kullanan insan da cok, mesleginde tek bi leke olmayan insan da.

Oysa ki meslegi bir kenara birakirsak;

Konunun ozu : Tecavuz

Tecavuz eden /etmeyen bir erkek.

Zaten bu kadin inanilmayacaginin farkinda oldugu icin susmus olabilir. Pesin hukum vermek icin daha erken.

X