Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

ben de olaya çok inanmadım ama niye insanlarda polis yapmaz ki gibi bir düşünce var onu anlamadım
her mesleğin içinde iyi kötü ahlaklı ahlaksız var
geçen öğretmen öğrencisini kandırıyor inanıyorlar öğrencisiyle kaçan öğretmen var inanıyorlar ama polis yapmaz öyle şey
tanıdığım çok iki eşli polis var dolandırıp arkadaşlarını kaçan polis var
var oğlu var ne bu polis yapmaz düşüncesi
Ben yapamaz demiyorum arkadasim. Sadece kadinin söyledikleri tutarsiz diyorum. Evet her meslekte var iyisi , kötüsü. Ama işte insanda mantik ariyor anlatilanlarda.

Hayır benim sinir olduğum şey masum kişileri polis zevk için öldürmüş gibi konuşuyorlar o. O gezicilerin şehit ettiği polisler ne olacak? Aileleri ne olacak? Gezi sırasında ölen bilmem kimin adını söylüyor peki gezide şehit olan polislerin kaç tanesinin adını biliyor? Polis öldürünce Barbar ama şehit olduğunda sorun değil.
Yok olur mu öyle? Onların davası var ya. Polis zaten zevkine ölüyor sakat kalıyor gazi oluyor. Bıktık şu neyi savunduğunu bilmeyen gezicileerden

ben de olaya çok inanmadım ama niye insanlarda polis yapmaz ki gibi bir düşünce var onu anlamadım
her mesleğin içinde iyi kötü ahlaklı ahlaksız var
geçen öğretmen öğrencisini kandırıyor inanıyorlar öğrencisiyle kaçan öğretmen var inanıyorlar ama polis yapmaz öyle şey
tanıdığım çok iki eşli polis var dolandırıp arkadaşlarını kaçan polis var
var oğlu var ne bu polis yapmaz düşüncesi
Polis yapmaz düşüncesi değil, bu olayda iftira olduğu zaten bariz, bir paragraf yazıdan belli sevgili olmuş kocasını aldatmış bir şekilde anlaşmazlığa düşünce olayı lehine çevirmeye çalışmış, benim kızdığım biz bu adamların yüzünü karısı olarak göremiyoruz gece bir başına saatlerce nöbet tutuyor iti köpeği kovalıyor terörist mi katil mi belli olmayan heriflerin arasına bir iki kişi olarak giriyorlar, hiç bir şey olmasa ben haftada 40 saat oturduğum yerden çalışıp leşim çıkmış halde eve dönüyorken adam 80 saati buluyor haftalık saati benim maaşımın yarısı bile değil aldığı (bedavaya çalışmıyorlar karşılığını alıyorlar diyenler için belirttim)
Sonra da kalkıp 3-5 kendini bilmez "ben sevmem polisleri, polisler zaten gezide böyle böyle yapmıştı" deyince tepem atıyor haklı olarak. Gezinize de size öpücükler diyesim geliyor

Polis yapmaz düşüncesi değil, bu olayda iftira olduğu zaten bariz, bir paragraf yazıdan belli sevgili olmuş kocasını aldatmış bir şekilde anlaşmazlığa düşünce olayı lehine çevirmeye çalışmış, benim kızdığım biz bu adamların yüzünü karısı olarak göremiyoruz gece bir başına saatlerce nöbet tutuyor iti köpeği kovalıyor terörist mi katil mi belli olmayan heriflerin arasına bir iki kişi olarak giriyorlar, hiç bir şey olmasa ben haftada 40 saat oturduğum yerden çalışıp leşim çıkmış halde eve dönüyorken adam 80 saati buluyor haftalık saati benim maaşımın yarısı bile değil aldığı (bedavaya çalışmıyorlar karşılığını alıyorlar diyenler için belirttim)
Sonra da kalkıp 3-5 kendini bilmez "ben sevmem polisleri, polisler zaten gezide böyle böyle yapmıştı" deyince tepem atıyor haklı olarak. Gezinize de size öpücükler diyesim geliyor
vallahi bu konuda anlaşamayacağız
çünkü o gezi dediğiniz olayın büyümesinin nedeni de polisin sert şiddeti oldu bence

Aynen geziyi anlayamadık. Ağaç diye yola çıkıp ağaçları sokaklarında dükkanları yakıp yikanlari anlayamadik. Polislerin Karşı oldukları görüşe ait olmadığını, polislere taş atınca üstüne yürüyünce karşısında her türlü pisliği yaptıktan sonra polisin az bir tepkisine bas bas ortalığı ayağa kaldiranlari anlamadik hanımefendi Pardon. Ve anlamayacağızda... elbet o çocuğun hakkı sorulur ama o Berkin dediğiniz kadar savcı kiraz 'ıda Ankara da patlamalarda ölen üniversiteli canlarida anabilsek demi gezi ruhlu olmasalar da
Savcı Kiraz ı da Ankaradaki ölen canları da gayet iyi anarız bizim saygımız insana, kişisel görüşe değil.
Gezi neydi biliyor musun? Bir avuç insanın gerçekten bir avuç insanın o parkı korumak istemesiydi. Polisin "azıcık" (!) tepkisinden sonra milyonlar sokağa döküldü. Amaç sadece geziyi korumakken o zamanın başbakanı ülke insanlarına çapulcu diyerek itham etti. Bir avuç insandan, güzel gezi parkından baskı ve şiddete karşı çıkan milyonlara dönüştü.. Provakasyonlar oldu olmadı değil. Peki ölen canlar? Peki ölen Berkin? Peki ölen 19 yaşındaki Ali İsmail ve niceleri.. Polisin az(!) bir tepkisiyle birsürü can gitti.. Ne diyeyim Allah vicdan versin.

Hayır benim sinir olduğum şey masum kişileri polis zevk için öldürmüş gibi konuşuyorlar o. O gezicilerin şehit ettiği polisler ne olacak? Aileleri ne olacak? Gezi sırasında ölen bilmem kimin adını söylüyor peki gezide şehit olan polislerin kaç tanesinin adını biliyor? Polis öldürünce Barbar ama şehit olduğunda sorun değil.
Konu geziye nerden geldi anlamadım ama ,
"Gezicilerin şehit ettiği polisler????"
Derken????
Kimmiş onlar?
Lobna gibi parkta kitap okurken kafasından mı vurulmuşlar?
Yoksa Ali İsmail gibi dövülerek mi öldürülmüşler?
Kaç kişiler miş?
Benim bildiğim (Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin), Komiser Mustafa Sarı duvardan düştü ve öldü.. Ve sizin tahmininizin aksine onun içinde gezideki çocuklar kadar üzüldük..
Şu Gezicilerin öldürdüğü polisleri yazın da bizde öğrenelim!!!

X