- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
-
- Konu Sahibi limonata76
aynen kardeşim bir amcalarıma eski topraklara bakıyorum onlar polis bir de lisede karı kız peşinde serserilikten başka işi olmayan dayılanan heriflere bakıyorum onlar da polisPolislik mesleğini iki sebepten istiyor insanlar. Ya kötülere adaleti n sağlamasında yardımcı olmak. Bunlar iyi polis. Silah taşıma ve korku salma özentisi olanlar. Mesleklerinde ve özel hayatlatında kötü örnek teşkil edenler bunlar. Görevini düzgün yapmaya çalışan insanların içine bunlarda karışabiliyor.
Ben bazı insanların, mesleklerinden etkilendiğini düşünüyorum. Bir de küfür nedir ya?! Evlenince de şiddete yöneleceğinden eminim. Başka türlü rahatlayamayacak çünkü.Banada mesleğinin stresli oluşunu bahane ediyor gibi geldi..her işin zorluğu var o zaman herkes birbirine küfür etsin
Ne? yok artık! Konu sahibine inanamıyorum.Önceki konunuzda ki şiddet uygulayabilirim bu durumda beni terk edecek misin seven katlanır sevgi bu mu lafları bence küfür etmesinden daha ciddi bir sorun
Ne? yok artık! Konu sahibine inanamıyorum.
Bu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...
Kesinlikle. Benim öz babam bize kızdığında korkutmak amaçlı odada silahını temizlerdi. Annem ve kardeşlerim sus pus otururduk korkudan. Bundan haz duyardı. İçine mermi sürüp anneme doğrulturdu. Babam polis değildi, ama silah özentisi olan insanların bazıları psikopat oluyorlar. Düğün derneği bahane edip sağa sola ateş eden insanlar bunlar gibi olanlar. Düşünün polis olmak istediklerini bir de. Bütün taşlar yerine oturur.Silahını yanında taşımak zorunda silah onlara zimmetli. Kaybetse yada başka bişey olsa ciddi cezaları var. Eve bıraktığını hiç hatirlamam. Silah taşımasindan hiç tedirgin olmadım dediğim gibi çok sessiz bi yapısı var genelde cazgirlik bende.
Eve girdiğinde silahı kaldırır göreve gidene kadar da çıkmaz o silah çünkü bi çocuğumuz var evde. Babasının silahını bile gormemistir
Karakter meselesi bence her polis aynı değil.
Şu anda aklım çıkmak üzere.bahsettigim mesaj bu
Hiçbir zman silahını beni korkutmak için kullanmadı dışarıdayken belindedir, evdeyken çıkarır masaya koyar.tedirginliğim kendimle alakalı.silah görmekten hoşnut olmadığımı belirtmek istemiştim onunla bir sorun yok yanlış anlaşılmasın.Kesinlikle. Benim öz babam bize kızdığında korkutmak amaçlı odada silahını temizlerdi. Annem ve kardeşlerim sus pus otururduk korkudan. Bundan haz duyardı. İçine mermi sürüp anneme doğrulturdu. Babam polis değildi, ama silah özentisi olan insanların bazıları psikopat oluyorlar. Düğün derneği bahane edip sağa sola ateş eden insanlar bunlar gibi olanlar. Düşünün polis olmak istediklerini bir de. Bütün taşlar yerine oturur.
Örnek sadece. Olabiliyor ama. Küfür var, dayakla ilgili konu geçmiş aranızda. Henüz evli değilsiniz. Zaman ne getirir bilinmez. Yanlış yola girmişsiniz bana göre. Size küfür ederek rahatlayabilen adamın aynı zamanda silahı ve kelepcesi de var. Olabilecekleri bir düşünün.Hiçbir zman silahını beni korkutmak için kullanmadı dışarıdayken belindedir, evdeyken çıkarır masaya koyar.tedirginliğim kendimle alakalı.silah görmekten hoşnut olmadığımı belirtmek istemiştim onunla bir sorun yok yanlış anlaşılmasın.
Yok artıkbahsettigim mesaj bu
Asker eşi olarak söylüyorum evlenme huylu huyundan vazgezmez aksine 2 kat artar bileherkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Ben asker eşiyim herkesin yazdığı gibi işlerinden dolayı huzursuz tatsız mutsuz olabiliyorlar. Ben bir cok şeyini gordum fakat saygisizca birsey yaptigini soyledigini gormedim. Karakterle alakali birsey. Ve sana samimi olarak söylüyorum her mesleğin kendine göre bir zorluğu var fakat asker polis olmanın durumu çok çok farklı. Eğer sevip değişebileceğine inanıyorsan devam et ama çok fazla bu durumdan yakınırsan ilerde şiddete kadar gidebilir ben bizzat şahit oldum. Sen bir defa değil bin defa düşün sonuna kadar. Asker veya polis eşi olmak çok zor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun onları korusun insaallahherkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Polis eşi olmak çok zoor. Ordan oraya suruklenip duruyorsun. Calisma şartları ağır izin falan yok doğru dürüst eve vakit ayiramiyorlar . Eve geldiğinde pert olmuş oluyorlar. Ayrıca benim eşim küfür etmezdi polis olmadan önce şimdi hiç duymadığım küfürler duyuyorum ama dışarıya söylüyor bana söylemez. Ama gergin huzursuz oluyor bazen gördüklerinden çok etkileniyor. Bütün pisliklere şahit oluyorlar malesef. Bu kişiden kişiye değişiyor benim eşim oturur anlatır ne yaşadığını. Ama kimisinin sinirleri bozuluyor agresif oluyorlar senin sevgilinde öyle galiba. Evlilikte işten çıkıp hep yanında olacak böyle sana şimdiden hakaret ediyorsa o zaman ne olur bilemem. Ben etrafımdaki bekarlara diyorum asker polis özel harekatci falan uzak durun yine de tercih seninherkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Bugün yine bir olay oldu küfür etti ne yapacagmı bilmiyorum artık gerçekten yoruldumKarı koca polisisiz birbirimize küfür etmiyoruz. Eşim yanımdaykende küfürlü konuşmaz. İş stresinide arada sırada olsada genelde yansıtmayız. Arkadaşların dediği gibi kişilik meselesi bu teşkilatın içinden biri olarak söylebilirim ki çok iyi insanlarda var aksine çok kötü insanlarda dikkatli ol derim
Var..uzaktan çok sert sinirli bir adam olarak görünür ama gözlerimin içine nasıl baktığını bir ben biliyorum beni sevdiğini herkesin içinde belli etmiyor yalnızken çok sevdiğini anlayabiliyorum..zoruma giden şu ki psikolojisine göre davraniyor morali iyiyse bana bebek gibi davraniyor morali kötüyse acısı benden çıkar.. kavga çıkmadığı sürece iyiyiz kavga çıkınca küfür devreye giriyor ve olay büyüdükçe büyüyorAdamin iyi yani var mi ki?küfür sinir vs. arkana bakmadan kaç
Söylediğiniz gibi olmasını diliyorumGenç polisler genelde çevik kuvvette oluyorlar haliyle arkadaşları bekar ve hep küfürlü ortamdalar zaman geçtikçe normale döner arkadaşları yüzünden oluyor benim eşimde sinirli ama ben aksine sakin olduğum için o da sakinleşiyor zamanla ilk zamanlar eşim de öyleydi ama şimdi değil 3 yıl oldu evleneli değiştiğinin farkındayım