Polis eşi, sevgilisi olanlar bir bakar mısınız

aynen kardeşim bir amcalarıma eski topraklara bakıyorum onlar polis bir de lisede karı kız peşinde serserilikten başka işi olmayan dayılanan heriflere bakıyorum onlar da polis

birileri silahıyla eve bile gelmez
öbür serseriler nerdeyse silahının bi taraflarına dikip gezecekler show show show

Önceki konunuzda ki şiddet uygulayabilirim bu durumda beni terk edecek misin seven katlanır sevgi bu mu lafları bence küfür etmesinden daha ciddi bir sorun

Banada mesleğinin stresli oluşunu bahane ediyor gibi geldi..her işin zorluğu var o zaman herkes birbirine küfür etsin
Ben bazı insanların, mesleklerinden etkilendiğini düşünüyorum. Bir de küfür nedir ya?! Evlenince de şiddete yöneleceğinden eminim. Başka türlü rahatlayamayacak çünkü.

Benimde eşimle büyük problemlerim var. Bilen biliyor. Ama onüç yıllık evliliğimizde bana veya başkasına yönelik küfür, hakaret içerikli bir söz duymadım ağzından. Şiddet asla! Adam öfkeden başını bile kaşımamış o derece sakin birisi. Bunlar olsaydı ona asla katlanamazdım.

İnsan sevince nasıl bu kadar kör oluyor.

Ne? yok artık! Konu sahibine inanamıyorum.

bahsettigim mesaj bu

Kesinlikle. Benim öz babam bize kızdığında korkutmak amaçlı odada silahını temizlerdi. Annem ve kardeşlerim sus pus otururduk korkudan. Bundan haz duyardı. İçine mermi sürüp anneme doğrulturdu. Babam polis değildi, ama silah özentisi olan insanların bazıları psikopat oluyorlar. Düğün derneği bahane edip sağa sola ateş eden insanlar bunlar gibi olanlar. Düşünün polis olmak istediklerini bir de. Bütün taşlar yerine oturur.

Hiçbir zman silahını beni korkutmak için kullanmadı dışarıdayken belindedir, evdeyken çıkarır masaya koyar.tedirginliğim kendimle alakalı.silah görmekten hoşnut olmadığımı belirtmek istemiştim onunla bir sorun yok yanlış anlaşılmasın.

Eşim polis, ağzından küfür duymadım. Yanımda küfür etmez, ben hafif bir küfür bile söylesem (eşime karşı değil tabiki) kızar, bir daha söyleme diye uyarır. Çok şiddetli kavga etmeyiz, zaten şiddetlenmesine fırsat vermez evden çıkar hava alır gelir. İş yerinde yaşadığı sıkıntıları eve yansıtmaz. Evliliğimizin ilk gününden itibaren silahını ortalık yere koymaz. Dışarı çıkarken mümkün olduğunca yanına dahi almaz.

Tanıdığım bir polis hariç hepsi eşlerine ve çocuklarına karşı gayet ilgili.

Bu tamamen karşınızda ki insanın karakteri ile alakalı. İçinde olanı yansıtıyor. Polis değil öğretmen de olsa davranışlarının farklı olacağını düşünmüyorum.

Örnek sadece. Olabiliyor ama. Küfür var, dayakla ilgili konu geçmiş aranızda. Henüz evli değilsiniz. Zaman ne getirir bilinmez. Yanlış yola girmişsiniz bana göre. Size küfür ederek rahatlayabilen adamın aynı zamanda silahı ve kelepcesi de var. Olabilecekleri bir düşünün.

bahsettigim mesaj bu
Yok artık Dünya'nın çivisi çıktı ya.. Bir kadın kendine bunları nasıl yakıştırır ki? limonata76 konu sahibi bacım, sen bence polislikle ilgili değil, karşındaki insanın karakteri ile ilgili düşün.. bir kadın olarak bu lafları işitmemen lazım.. buna müsaade ettiğin sürece karşındaki ister polis ister doktor ister avukat olsun ne çıkar ?

Asker eşi olarak söylüyorum evlenme huylu huyundan vazgezmez aksine 2 kat artar bile

Ben asker eşiyim herkesin yazdığı gibi işlerinden dolayı huzursuz tatsız mutsuz olabiliyorlar. Ben bir cok şeyini gordum fakat saygisizca birsey yaptigini soyledigini gormedim. Karakterle alakali birsey. Ve sana samimi olarak söylüyorum her mesleğin kendine göre bir zorluğu var fakat asker polis olmanın durumu çok çok farklı. Eğer sevip değişebileceğine inanıyorsan devam et ama çok fazla bu durumdan yakınırsan ilerde şiddete kadar gidebilir ben bizzat şahit oldum. Sen bir defa değil bin defa düşün sonuna kadar. Asker veya polis eşi olmak çok zor Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun onları korusun insaallah

Polis eşi olmak çok zoor. Ordan oraya suruklenip duruyorsun. Calisma şartları ağır izin falan yok doğru dürüst eve vakit ayiramiyorlar . Eve geldiğinde pert olmuş oluyorlar. Ayrıca benim eşim küfür etmezdi polis olmadan önce şimdi hiç duymadığım küfürler duyuyorum ama dışarıya söylüyor bana söylemez. Ama gergin huzursuz oluyor bazen gördüklerinden çok etkileniyor. Bütün pisliklere şahit oluyorlar malesef. Bu kişiden kişiye değişiyor benim eşim oturur anlatır ne yaşadığını. Ama kimisinin sinirleri bozuluyor agresif oluyorlar senin sevgilinde öyle galiba. Evlilikte işten çıkıp hep yanında olacak böyle sana şimdiden hakaret ediyorsa o zaman ne olur bilemem. Ben etrafımdaki bekarlara diyorum asker polis özel harekatci falan uzak durun yine de tercih senin

Karı koca polisisiz birbirimize küfür etmiyoruz. Eşim yanımdaykende küfürlü konuşmaz. İş stresinide arada sırada olsada genelde yansıtmayız. Arkadaşların dediği gibi kişilik meselesi bu teşkilatın içinden biri olarak söylebilirim ki çok iyi insanlarda var aksine çok kötü insanlarda dikkatli ol derim

Bugün yine bir olay oldu küfür etti ne yapacagmı bilmiyorum artık gerçekten yoruldum

Adamin iyi yani var mi ki?küfür sinir vs. arkana bakmadan kaç
Var..uzaktan çok sert sinirli bir adam olarak görünür ama gözlerimin içine nasıl baktığını bir ben biliyorum beni sevdiğini herkesin içinde belli etmiyor yalnızken çok sevdiğini anlayabiliyorum..zoruma giden şu ki psikolojisine göre davraniyor morali iyiyse bana bebek gibi davraniyor morali kötüyse acısı benden çıkar.. kavga çıkmadığı sürece iyiyiz kavga çıkınca küfür devreye giriyor ve olay büyüdükçe büyüyor

Genç polisler genelde çevik kuvvette oluyorlar haliyle arkadaşları bekar ve hep küfürlü ortamdalar zaman geçtikçe normale döner arkadaşları yüzünden oluyor benim eşimde sinirli ama ben aksine sakin olduğum için o da sakinleşiyor zamanla ilk zamanlar eşim de öyleydi ama şimdi değil 3 yıl oldu evleneli değiştiğinin farkındayım

Söylediğiniz gibi olmasını diliyorumarkadaşladıyla mesajlarını gördüm hep küfürlü konuşmalar dediginiz gibicinsellikle ilgili sohbetler de çok geçmiş okuduğum kadarıyla.bütün arkadaşları yaşamış olduğu şeylerle övünürcesine şeylet yazmışlar kafamı iyice bulandırdı bu mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…