Polis eşi, sevgilisi olanlar bir bakar mısınız

Var..uzaktan çok sert sinirli bir adam olarak görünür ama gözlerimin içine nasıl baktığını bir ben biliyorum beni sevdiğini herkesin içinde belli etmiyor yalnızken çok sevdiğini anlayabiliyorum..zoruma giden şu ki psikolojisine göre davraniyor morali iyiyse bana bebek gibi davraniyor morali kötüyse acısı benden çıkar.. kavga çıkmadığı sürece iyiyiz kavga çıkınca küfür devreye giriyor ve olay büyüdükçe büyüyor
Iyi zamanda herkes iyidir ama sinirli hasta yada yorgun zamaninda sana nasil davrandigi önemli.Çünkü işi dolayisiyla cogu zaman sinirli yorgun stresli olacsk.Sen yinede birlikte olmak evlenmek istersen senin tercihin yalniz surekli sakin olan alttan alan ve sinirleri çelik gibi olmasi gereken sen olacaksin.Bir ömür bunu kaldirabilecek misin.Seni kaybetmekten korksa daha özenli davranir sinirini sana yansitmamaya calisir.Bunlar 7yillik bir subay esinden nacizane tavsiyeler.Insaallah cok mutlu olursun

Bence polislik meslek değil sizin probleminiz üslubu kötü sevgiliniz isterse öğretmen olsun ister kapıcı bu adam böyle gelmiş böyle gider yani meslek insanı değiştirir ama tamamen degil

Ah canım sende benimle aynı şeyi yaşıyorsun birde bu durumu normallestirip bize kabul ettiriyorlar çünkü psikolojiden iyi anlıyorlar benim es kişiside polis konularıma bak da geleceğini gör... Vee kendini ileride doğacak bebeğini düşünüyorsan kaçarak uzaklaş

Canım benim eşim emniyet mensubu. Çok yoğun çalışıyorlar evet. Ama tam bir melek. Doğudayız biz. Ve bizim çakılı kadro. Tayin durumumuz da olmayacak. Çok stresli işleri. Ona rağmen eve geldiğinde hep güler yüzlüdür. Küfür etmez. Çok sakin biridir. Bu karakterle ilgili bi şey. Evet iş stresi muhakkak etkiler ama kimi erkekler( eşimde de olduğu gibi) bunu çevresine yansıtmaz. Çalıştığı işle ilgisi olduğunu sanmıyorum

Benim abim polis gayet güler yüzlü ve espirili. Sevgilinin karekteri kötü polis olmakla ilgisi yok. İnan bana mesleği başka olsa yine aynı olurdu.

Meslekle alakalı değil bu tarz durum ama yaptığı iş psikolojilerini etkiliyor yaşadıkları olaylar eşim çok merhametli insandı ama infaz koruma olduktan sonra gün ve gün azalmaya başladı içerde herşeyi göre göre

herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Bunun polislik ile bir alakası yok...
Erkek arkadaşım bana ne küfür etmiştir ne de beni rencide edici şeyler söylemiştir.
Ve aksine de çok sakindir. Ben kavga ederim o etmez...
Bu yapı ile alakalı birşey... Evlenme tabi kiii....

Defalarca kez söylenmiş ama mesleğiyle ilgisi yok ne yazık ki. Henüz evlenmeden böyle davranan bir insan değişmeyecektir. Aradaki ilişki rutinleştikçe özellikle dozu artacaktır diye düşünüyorum. Kendinize bunu yapmayın, kimsenin sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin lütfen.

10 senelik polis memuru eşim, işten gelir kapıda ayakkabılarla birlikte herşeyi dışarda bırakır, işi eve getirmez ama bence yapıyla alakalı, 17 yaşında da sakın biriydi 30 oldu hala sakin bi adam

Bu durumun meslekle alakası yok bence. Sevgilinizin karakteri bu. Ve siz kendinize sorun bu karakterde biriyle hayat geçirmek ister misiniz? Arkanıza bakmadan uzaklaşın derim ben.

benim eşim de polis . neden mesleğe mal edersiniz anlamam. polislikle ne alakası var. Adamın karakteri bu yaaa... adam polis değil de doktor olsa küfür etmeyecek hep sakin mi kalacaktı yani???
benim eşim polis ama çok mülayim, sakin ve iyi insandır. çünkü karakteri,tabiatı bu...

Söylediğiniz gibi olmasını diliyorum:110:arkadaşladıyla mesajlarını gördüm hep küfürlü konuşmalar dediginiz gibi:110:cinsellikle ilgili sohbetler de çok geçmiş okuduğum kadarıyla.bütün arkadaşları yaşamış olduğu şeylerle övünürcesine şeylet yazmışlar kafamı iyice bulandırdı bu mesajlar:olamaz:
aynı şeyleri bende yaşadım canım eğer güveniyorsan böyle şeyleri çok kafana takma onlar max 2 sene sürüyor ne kadar samimi olursa olsunlar teker teker onlarda evleniyor o konuşmalar geride kalıyor yani çok tepki gösterme inat yapabilir hoşlanmıyorum de sadece zamanla terkedecektir her zaman sakin konuş yoksa asabiyetleri artıyor

herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Bazi seyler kendini en bastan gosterir ama bizim iyi niyetli kizlarimiz hazirdir "evlilik stresi" "canı sıkkın" "mesleği icabı böyle" diye kılıflar bulmaya..
Ne alaka yani polislikle, mimarlik mühendislik ile? Asabi olmasi veya küfürbaz olmasini polislige baglayip normal mi göreceksiniz?

bende polis eşiyim. küfürbaz olması gerçekten karakteristik bir durum. Benim eşim işinde sıkıntılı kişilerle karşılaştığında cok ciddi bi durum oldugunda dayanamaz kufreder bazen yanımda ve hemen özürdiler. engel olamadım kendime der.oda bana kufretmez. küfür diyorum ama ben manyak vs.kelimelere dahi karşıyım. Genel olarak mesleğini aile hayatına uygulama durumu olur. oda gördüğü kötü durumlardan yola çıkarak koruma. ve bazende tabiki telsiz konuşmaları eşlik eder buna. :) çalışma şartları ağırsa bu şekilde sinirliyse psikolojik olarak sıkıntı var demektir.şüpheyi katmıyorum. çünkü poliste olsa size karşıda şüpheliyse ilerde bu kat be kat artar. gözden geçirin. mantıken hareket etmeye çalışın. Bayramı seyranı unutun. izin alma durumu da sıkıntılı. gececiyken gündüzde işe gittiği oluyor.. iyi düşünün

Son düzenleme:
benim eşim küfür etmez. ben 7 yıldır tanırım eşimi. daha bana en ufak küfrü olmamıştır. şüpheci de değil. ama tatil falan işi hep sıkıntı hep sorun. onda da önce vatan diyoruz

ne yazık ki polislerimiz çok sinirli ve stresli.
barut gibiler. bir tane huzurlusunu görmedim.
ama size uygun biri değilse sakın evlenmeyin.
çok çok pişman olursunuz.
aşk geçicidir. bunu un utmayın.
bu sadece polisler için geçerli değil.
size uymayan herhangi birileri için de geçerli.

Benim eşimde çok şüpheci kimseye güvenmez, biraz pskopat oldukları doğru:) küfür asla etmez en fazla ş. Der odur yani başka bi küfür duymadım ağzından meslekle ilgisi yok

X