xpreiaZ (Eski nick: Xpreia Z ) Kayıtlı Üye 24 Şubat 2014 12.535 23.229 23 Haziran 2017 Konu Sahibi limonata76 #101 ay ne alakası varmış küfür etme ile polis olmanın? eşim sinirli de değil, küfür falan da etmez ve evet polis.
ay ne alakası varmış küfür etme ile polis olmanın? eşim sinirli de değil, küfür falan da etmez ve evet polis.
N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 24 Haziran 2017 Konu Sahibi limonata76 #102 Cok da Seyapmamak Lazim .!.: ay ne alakası varmış küfür etme ile polis olmanın? eşim sinirli de değil, küfür falan da etmez ve evet polis. Genişletmek için tıkla... bencede benim eşim de polis doğru düzgün evde olamıyor adam ama gayet nazik ağzından küfür duymadım bu zamna kadar
Cok da Seyapmamak Lazim .!.: ay ne alakası varmış küfür etme ile polis olmanın? eşim sinirli de değil, küfür falan da etmez ve evet polis. Genişletmek için tıkla... bencede benim eşim de polis doğru düzgün evde olamıyor adam ama gayet nazik ağzından küfür duymadım bu zamna kadar