- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.251
-
- Konu Sahibi limonata76
Iyi zamanda herkes iyidir ama sinirli hasta yada yorgun zamaninda sana nasil davrandigi önemli.Çünkü işi dolayisiyla cogu zaman sinirli yorgun stresli olacsk.Sen yinede birlikte olmak evlenmek istersen senin tercihin yalniz surekli sakin olan alttan alan ve sinirleri çelik gibi olmasi gereken sen olacaksin.Bir ömür bunu kaldirabilecek misin.Seni kaybetmekten korksa daha özenli davranir sinirini sana yansitmamaya calisir.Bunlar 7yillik bir subay esinden nacizane tavsiyeler.Insaallah cok mutlu olursunVar..uzaktan çok sert sinirli bir adam olarak görünür ama gözlerimin içine nasıl baktığını bir ben biliyorum beni sevdiğini herkesin içinde belli etmiyor yalnızken çok sevdiğini anlayabiliyorum..zoruma giden şu ki psikolojisine göre davraniyor morali iyiyse bana bebek gibi davraniyor morali kötüyse acısı benden çıkar.. kavga çıkmadığı sürece iyiyiz kavga çıkınca küfür devreye giriyor ve olay büyüdükçe büyüyor
Bunun polislik ile bir alakası yok...herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
aynı şeyleri bende yaşadım canım eğer güveniyorsan böyle şeyleri çok kafana takma onlar max 2 sene sürüyor ne kadar samimi olursa olsunlar teker teker onlarda evleniyor o konuşmalar geride kalıyor yani çok tepki gösterme inat yapabilir hoşlanmıyorum de sadece zamanla terkedecektir her zaman sakin konuş yoksa asabiyetleri artıyorSöylediğiniz gibi olmasını diliyorumarkadaşladıyla mesajlarını gördüm hep küfürlü konuşmalar dediginiz gibi cinsellikle ilgili sohbetler de çok geçmiş okuduğum kadarıyla.bütün arkadaşları yaşamış olduğu şeylerle övünürcesine şeylet yazmışlar kafamı iyice bulandırdı bu mesajlar
Bazi seyler kendini en bastan gosterir ama bizim iyi niyetli kizlarimiz hazirdir "evlilik stresi" "canı sıkkın" "mesleği icabı böyle" diye kılıflar bulmaya..herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.