- 23 Mart 2017
- 2.469
- 3.753
- Konu Sahibi limonata76
Ben de... Kolilerle başladım bugün torbalar getirdim kışlıkları dolduracağım yarınBizde onu bekliyoruz ama ben başladım toparlanmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de... Kolilerle başladım bugün torbalar getirdim kışlıkları dolduracağım yarınBizde onu bekliyoruz ama ben başladım toparlanmaya
Ben de... Kolilerle başladım bugün torbalar getirdim kışlıkları dolduracağım yarın
Hoşgeldinizzz Bizde doğudayız.Hayatımız bekleyiş doğuda şarkı şark da doğuyu bekliyoruz.Ne mutlu kapısını kapatınca evinde huzuru bulanlara .Teşekkür ederiz biz de doğuya, ah lçe mi merkez mi belli olsa lojman ev işine bakacağız hep bir bekleyiş
Çok şükür Önemli olan eşlerin anlaşması yoksa meslek şehir farketmiyorHoşgeldinizzz Bizde doğudayız.Hayatımız bekleyiş doğuda şarkı şark da doğuyu bekliyoruz.Ne mutlu kapısını kapatınca evinde huzuru bulanlara .
Polislerin evlilik dışı beraber yaşamaları yasak inşallah bunun için mesleğinden olmaz...1.5 seneyi geride bıraktık,beraber yaşıyoruz artık sevgilimle. Eve gergin geldiği illa ki oluyor ama acısını benden çıkarmıyor. Kapının eşiğinden girerken polis kimliğini dışarıda bırakıyor. Olması gereken de bu diye düşünüyorum.
Eski konularıma bakarsanız eğer evlenmek için okulumun bitmesini beklediğimizi görebilirsin, orada da yazıyor bu konu. Haftanın yarısını onda geçirdiğim için "beraber yaşıyoruz" diye tanımladım. Riskli bir durum olacak olsa Eminim mesleğini riske atmazdı:) teşekkür ederim uyarın içinPolislerin evlilik dışı beraber yaşamaları yasak inşallah bunun için mesleğinden olmaz...
Beni öldürür mü diye düşüncem hiç olmadı da evdeyken tedirgin oluyorum tabi silah,ben ve o üçümüz biarada. güven olmuyor kimseyeÜni yıllarında bir polis sevgilim oldu nasıl kendimi ondan kurtaracağımı şaşırdım silahı sürekli üstünde sinirli ayrılma lafı etsem öldürür mü diye içimden geçirmedim değil ...yani nöbet tutuyolar ve iş icabı stresli oluyorlar evlenme teklifi ettiğinde annem kesinlikle olmaz demişti Allah'tan sözünü dinledim diyorum ayrıldım kurtuldum şuan çok mutlu ilişkim varbence yol yakınken ayrıl her polis aynı değildir belki ama benimki manyak ruhluydu sinirli halini sonradan gösterdi bide
Babamda polisherkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Siz en azından beraber gidiyorsunuz bizimki gidince araya uzunca mesafeler girecekmutluluklarBen de... Kolilerle başladım bugün torbalar getirdim kışlıkları dolduracağım yarın
bu benim kendi merakım geneli böyle mi diye.genelleme yapmak doğru olmaz gerçi de mesleğin stresinni de etkisi oluyorBabamda polis
Eşim olacak kişide gayette normal insanlar
Babamın çevresindeki polislerde oyle
Ne alaka
Sevgilin fazla arka sokaklar izleyip Rıza babaya mı bagladı acaba :))
Bence kişiselbu benim kendi merakım geneli böyle mi diye.genelleme yapmak doğru olmaz gerçi de mesleğin stresinni de etkisi oluyor
Evlenmedik ama evlilik düşünüyoruz bana kalırsa tercihim bir polis olmazdı ama nasip.hayırlısı ne ise o olsun diyelimEski nisanlim polisti onunla beraberken bile hep derdim bir daha dünyaya gelirsem polisle evlenmem diye izinleri sıkıntıydi bir plan yapardım başka birşey çıkardı ne bilim bulusurduk telefon gelirdi ayyy tayin meselesi zatrn başlı başına olay. Neyse ki evlenmemisiz. Polis eşi olmak benve çok çok çok zor.
Hakkiniz da hayırlısı.Evlenmedik ama evlilik düşünüyoruz bana kalırsa tercihim bir polis olmazdı ama nasip.hayırlısı ne ise o olsun diyelim
8 ayNe kadardır birliktesiniz?
Evet, bende böyle gözlemledim. Sadece meslekle ilgili olmaz, ama nedense sorunlu olanları çok. Arkadaşım polis eşi tarafından işkence gördü. Silahını ağzına sokup korkutuyordu. Ellerini bağlayıp bedenine işkence yapıyordu. Öyle bir durum ki polisede şikayet ettiğinde ona arka çıkıyor, arkadaşları koruyor. Boşanıncaya kadar çok zorluk yaşadı. Eşimin amcasıda polisti aşırı şiddet uyguluyordu eşi ve çocuklarına.herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Polislik mesleğini iki sebepten istiyor insanlar. Ya kötülere adaleti n sağlamasında yardımcı olmak. Bunlar iyi polis. Silah taşıma ve korku salma özentisi olanlar. Mesleklerinde ve özel hayatlatında kötü örnek teşkil edenler bunlar. Görevini düzgün yapmaya çalışan insanların içine bunlarda karışabiliyor.Polislikle alakalı bir durum değil bence, son derece sakin ve mesleğini özel hayatına yansıtmayan polis tanıdıklarım var. Size nacizane tavsiyem bu adamla kesinlikle gelecek düşünmeyin.