Polis eşi, sevgilisi olanlar bir bakar mısınız

1.5 seneyi geride bıraktık,beraber yaşıyoruz artık sevgilimle. Eve gergin geldiği illa ki oluyor ama acısını benden çıkarmıyor. Kapının eşiğinden girerken polis kimliğini dışarıda bırakıyor. Olması gereken de bu diye düşünüyorum.

Polislerin evlilik dışı beraber yaşamaları yasak inşallah bunun için mesleğinden olmaz...

Polislerin evlilik dışı beraber yaşamaları yasak inşallah bunun için mesleğinden olmaz...
Eski konularıma bakarsanız eğer evlenmek için okulumun bitmesini beklediğimizi görebilirsin, orada da yazıyor bu konu. Haftanın yarısını onda geçirdiğim için "beraber yaşıyoruz" diye tanımladım. Riskli bir durum olacak olsa Eminim mesleğini riske atmazdı:) teşekkür ederim uyarın için

Beni öldürür mü diye düşüncem hiç olmadı da evdeyken tedirgin oluyorum tabi silah,ben ve o üçümüz biarada. güven olmuyor kimseye

Babamda polis
Eşim olacak kişide gayette normal insanlar
Babamın çevresindeki polislerde oyle

Ne alaka
Sevgilin fazla arka sokaklar izleyip Rıza babaya mı bagladı acaba :))

Babamda polis
Eşim olacak kişide gayette normal insanlar
Babamın çevresindeki polislerde oyle

Ne alaka
Sevgilin fazla arka sokaklar izleyip Rıza babaya mı bagladı acaba :))
bu benim kendi merakım geneli böyle mi diye.genelleme yapmak doğru olmaz gerçi de mesleğin stresinni de etkisi oluyor

Eski nisanlim polisti onunla beraberken bile hep derdim bir daha dünyaya gelirsem polisle evlenmem diye izinleri sıkıntıydi bir plan yapardım başka birşey çıkardı ne bilim bulusurduk telefon gelirdi ayyy tayin meselesi zatrn başlı başına olay. Neyse ki evlenmemisiz. Polis eşi olmak benve çok çok çok zor.

Evlenmedik ama evlilik düşünüyoruz bana kalırsa tercihim bir polis olmazdı ama nasip.hayırlısı ne ise o olsun diyelim

Evet, bende böyle gözlemledim. Sadece meslekle ilgili olmaz, ama nedense sorunlu olanları çok. Arkadaşım polis eşi tarafından işkence gördü. Silahını ağzına sokup korkutuyordu. Ellerini bağlayıp bedenine işkence yapıyordu. Öyle bir durum ki polisede şikayet ettiğinde ona arka çıkıyor, arkadaşları koruyor. Boşanıncaya kadar çok zorluk yaşadı. Eşimin amcasıda polisti aşırı şiddet uyguluyordu eşi ve çocuklarına.

Şöyle düşünüyorum. Polis olmak isteyen birisi ya adalete yardım etmek, kahraman olmak gibi sebeplerden bu mesleği yapmak istiyor . Ya da sadece silah taşındığı, üniforma giyinildiği ve korku salabileceğini düşünerekte bu işi yapnak istiyor olabilir. Böyle düşünen insanların içinde şiddet özentisi vardır. Sorun olanlar da bunlar zaten.

Balık baştan kokar. Öfke problemi varsa ayrıl hemen burada sorman bile kabahat. Bunların yanında küfür ederek rahatlayan birisi için geceleri yanımda olmama ihtimali var diyorsun. Belki de evlenince inşallah bu gece eve gelmez diye düşüneceksin. Doğru karar ver.

Polislikle alakalı bir durum değil bence, son derece sakin ve mesleğini özel hayatına yansıtmayan polis tanıdıklarım var. Size nacizane tavsiyem bu adamla kesinlikle gelecek düşünmeyin.
Polislik mesleğini iki sebepten istiyor insanlar. Ya kötülere adaleti n sağlamasında yardımcı olmak. Bunlar iyi polis. Silah taşıma ve korku salma özentisi olanlar. Mesleklerinde ve özel hayatlatında kötü örnek teşkil edenler bunlar. Görevini düzgün yapmaya çalışan insanların içine bunlarda karışabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…