Polis eşi, sevgilisi olanlar bir bakar mısınız

Ne yapacağımı bilmiyorum duygularım böylelikle azalıcak gibi geliyor

Ben polis esi degilim ama polis kızı, polis kardesi ve hatta polis kuzeniyim bu yuzden cevremde de sayisiz polis ailesi var. Bence genel olarak gerginler evet. Ben de bunu meslege bağlıyorum. Calisma sartlari kötü ve yıpratıcı. Buyuk sehirlerde hele cekilir dert degil. Kontrolcu ve dedigim dedik oluyorlar genelde. Ha tabii ben şimdiye kadar ne babamin ne abimin kufrettigini duydum haklarını yemeyeyim. Sizinki biraz kullaniyor gibi mesleğini. nomunomuchua nin da dedigi gibi genelde yorgun ve nesesiz oluyorlar.

Valla canım benim kim ne derse desin insanın gözü kör oluyor.. sen de eminim dikine gideceksin.. benim ailem de çok yandaş olmadı.. evlilik düşünüyorsan en mühim tavsiyem şark hizmetini bekarken yapsın gelsin.. bizde şimdi bebiş de var.. doğuya bebişle gitmek çok zor olacak.. başka da önerim yok.. siniri genellemek istemem ama benim eşim de bazen sinirli olabiliyor.. bayram tatili yok.. herkes plan yapar sen 12-12 ye dönersin nevrin döner.. plan yapamazsın.. eşi polis olmayan kimse de anlayışla karşılayamaz.. en en önemlisi bir gün geri dönememe ihtimalidir.. her nerede olursan ol bu ihtimal mevcuttur.. bu gücü kendinde bulabiliyorsan devam et.. ama zor diyorsan -ki çok zor- bence evlenme sakın çünkü hiç kolay değil.. evde her daim silah olması bile bazen sinir bozucu ve ürkütücü..

Valla eğer aşık değilsem kimsenin gerginliğini, telaşını, stresli oluşunu, neşesizliğini falan çekemem. Başlarda birşeyler hissettiğim insandan küfür yüzünden soğumamam için benim de onun gibi küfürcü olmam gerekir. Ben de küfür eden biri olmadığıma göre kesin soğurdum küfreden insandan.

Yazımı şuna bağlayacağım: boşveeeer, piyasada adam mı kalmadı?

Tam olarak anlattığınız gibi.gergin ve sinirli. ben neşeli bir insanım enerjimi çekip götürüyor. zaman vereceğim. yanımda küfür olayını bana yapılmış bir terbiyesizlik olarak görüyorum.sakin ve anlayişlı bir yapıya sahibim belki de bundan kaynaklanıyor

Şark görevine yeni gidecek bitirmeden evlenmek istiyor doğuya gideceğim gibi görünüyor genelde silahını yanında taşır bu da beni huzursuz ediyor dediginiz gibi.evde de olması beni geriyor.peki sizde küfür olayı varmı?

Bazı şeylet hoşuma gitmiyor bana ters ama aşığım sorun o

Bazı şeylet hoşuma gitmiyor bana ters ama aşığım sorun o

Hoşunuza gitmeyen şeyler varsa o aşk nasıl devam ediyor ben de bunu anlamıyorum. Ya da ben yanlış mı aşık oluyorum acaba? Ben aşık olduğum zaman her zerresine aşık oluyorum ama demek ki aşık olmaya değer oluyor ki benim için, ben öyle aşık oluyorum. Yani dayak yediği adama aşık olanlar da var.

Silah maalesef hayatının her anında yanında olacak. Özellikle yeni memursa çalınma vb.durumlarda cezası ihraca kadar gidiyor. O yüzden sürekli taşımak zorunda.. Belinden sarıldığında daima orada soğuk bir alet Küfürden hoşlanmayan biri genel olarak ama öfke kontrolünde zorluk yaşıyoruz.. sinirlenince fazlasıyla bağırır..

Silahını yanında taşıması dert değil biz keleşle yatıp kalktıgımız zamanları biliyoruz.Gergin ve tedbirli olmasını doğal karşılayabilirim ( eşinizin heran ölebileceği ihtimalini bile kaldıramazken ölebileceğinizi düşünün.) ama küfür etmesi sana kötü davranması karakter meselesi.Böyle açılan bir milyon konu var, adam edepsizse mesleği ne olursa olsun edepsizdir.

Üni yıllarında bir polis sevgilim oldu nasıl kendimi ondan kurtaracağımı şaşırdım silahı sürekli üstünde sinirli ayrılma lafı etsem öldürür mü diye içimden geçirmedim değil ...yani nöbet tutuyolar ve iş icabı stresli oluyorlar evlenme teklifi ettiğinde annem kesinlikle olmaz demişti Allah'tan sözünü dinledim diyorum ayrıldım kurtuldum şuan çok mutlu ilişkim varbence yol yakınken ayrıl her polis aynı değildir belki ama benimki manyak ruhluydu sinirli halini sonradan gösterdi bide

7 yıldır evliyiz polis esiyim. Bugüne kadar eşimin ağzından küfür duymadım. Çok çok kizarsa sansurler. Genelde sessiz bi yapısı var kolay kolay sinirlenmez. Başlarda çok kiskancti ama torpuledi. Isini eve yansitmaz. Çalışma saatleri evet çok izin kolay kolay olmuyor bayram seyran da çok nadirdir.

Başka ?

Silahını yanında taşımak zorunda silah onlara zimmetli. Kaybetse yada başka bişey olsa ciddi cezaları var. Eve bıraktığını hiç hatirlamam. Silah taşımasindan hiç tedirgin olmadım dediğim gibi çok sessiz bi yapısı var genelde cazgirlik bende.

Eve girdiğinde silahı kaldırır göreve gidene kadar da çıkmaz o silah çünkü bi çocuğumuz var evde. Babasının silahını bile gormemistir

Karakter meselesi bence her polis aynı değil.

Bencede karakter meselesi ...ama İş streside insanın psikolojisini bozabilir ...Benim konuştuğum kişide çok kıskançtı babama sarılıp öpmemr bile laf ediyordu evlenirsek olmaz falan diye yada dışarda kafede istediğimi söyletmiyordu sen bana söyle ben söylerim muhatap olma erkeklerle falan diye dikkat etmeyince küfürler laflar Allah korudu beni ondan vlla ...senin şansına iyi biri gelmiş

Ben de polis eşiyim geçenlerde bu konuyla ilgili bir engel yedim o yüzden dikkatli yazacağım.
Benim eşim de sinirli ama bu karakter meselesi polis olmadan önce de sinirliydi, gayet makul sakin polis arkadaşları var.
Küfür edepsizlik karşısında bir kadın olduğunu farketsin iş yerinde çok küfürlü konuşuluyor diye evde konuşamaz.
Silah konusu ise, taşımak zorunda o silahtan mesul. Ama en ufak bir tehdit veya intihar edicem vs lafında hemen polisi arayıp bildiriyorsunuz ve silah elinden alınıyor bir süre ruh ve sinir hastalıklarında kalıyor ve artık silahsız görevlerde çalışıyor. Örnekleri mevcut.
Sizi zorluyorsa bırakın. Bir iş başvurusu bile yapamıyordum ataması çıkacak diye şimdi doğuya atandık gideceğim yerde başvuracağım.

Bunların hiçbirini yaşamadım. Havalı polisler kısmına denk gelmiş olmalisiniz. Hani şu formayı giyince küçük dağları ben yarattım edasina bürünenler

Bizde doğuya atandik. Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…