- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 30
-
- Konu Sahibi limonata76
Asla kabullenmiyorum küfür edince sorun çıkarıyorum ama sürekli böyle. bu konuda sorun çıkarınca da dikkat edicem kapat bu konuyu diyor ama aynı.Evlilik düşünme bence!!!!
Evlenince bunun on misli oluyor. Zaten şimdiden küfrü hakareti kabullenmen ilginç. Ömrün boyunca bu böyle olacak bilesin.
herkese selam. özellikle polis eşi nişanlısı sevgilisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var. polislerin geneli sinirli ve şüpheli mi olur? meslekle alakası var mıdır? benim erkek arkadaşım fazla sinirli ve özellikle çalışırken benimle konuşunca kalbimi kırabiliyor laflarıyla. olaylar karışık ise daha stresli oluyor ve küfür ediyor benimle konuşurken başkalarına. küfür duymak istemediğimi söylüyorum küfür etmeden rahatlayamıyorum diyor. bu adamla evlilik düşünüyoruz, geceleri yanımda olmama ihtimali var bayramlarda tatillerde izni yok bu eksiler de var. Bunları da düşündükçe kafam karışıyor. Sizce başka ne gibi eksileri var polis eşi olmanın? tecrübelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Ben asla bugüne kadar ağzıma küfür almış bir kız değilim huyum değil ve nefret ediyorum ilişkinin başlarında yanımda küfür etmiyordu ama ilerledikçe rahat bir şekilde etmeye başladı canımı sıkıyor bu durum.uyarınca da sinirleniyor konuyu kapatmamı istiyor,erteliyor.küfür edersen olamayız gibisinden konuşunca da onu sevmediğimi dile getiriyor.seven insan her ne olursa olsun sevdiğinin yanında olurmuş.yanında yine olurım belki ama küfür hakaret beni senden uzaklaştırır dedim böyle herşeyde uzaklaşacaksan hiç yanımda olma zaten dedi.küfür eden o suçlu yine ben oluyorumBizimki de normalde alttan alır fakat tartışma ilerlerse sinirleniyor onun dışında aşırı stresli ama küfür başka bir şey. Küfreden birine tahammül edemem büyük saygısızlık, sizde etmeyin. Herkes haddini bilecek o kadar uzun boylu değil.
Banada mesleğinin stresli oluşunu bahane ediyor gibi geldi..her işin zorluğu var o zaman herkes birbirine küfür etsinPolis olmakla değil insan olmakla alakalı bişey bu.
Ne alaka polisim diye küfür etmek falan.
Şüphecilik kısmı da bi o kadar tuhaf bence.
Beni de bu korkutuyor sevgiliyken yanımda rahatça küfür ediyorsa evlenince hepten salar sanırımBu meslek değil, karakter meselesi, evlendikten sonra sihirli bir değnek değmeyecek düzelmesi için, nasıl tanıdıysanız katlanarak devam edecek.
Banada mesleğinin stresli oluşunu bahane ediyor gibi geldi..her işin zorluğu var o zaman herkes birbirine küfür etsin
neşeli değil..başlarda hiç değildi şimdilerle biraz gülmeyi öğrettim sanki..Mesleki sorunları yansıtması sizi hep mutsuz kılacak sadece sevgi yetmiyor huzurlu bir hayat için daha saygılı ve neşeli biri olmalı eşiniz olacak kişi böyle mutlu olamazsınız.
Kesinlikle sevgiliyken en iyi yanıyla görünmeye çalışır insan ve o en başından beri bana sert. bazıları başta iyi yanını gosterir sonradan değişir benimki başta daha sertti ilişkimiz ilerledikçe ve ciddiye binmeye başladıkça bana karşı daha sevecen olmaya başladı bu da bana bir teselli diyebilirimOnda gördüğün en iyi hal bu.
Bunları düşünerek evlen. Evlilik evciliğe hiç benzemiyor inan.
Ve düzelir dediğin herşey daha da berbatlaşıyor
Burda kimsenin ayrıl deme hakkı yok size fakat diğer konunuzdan hatırlıyorum sevgilinizle mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum çünkü fazla eksi yönü var. Kıskanç,baskıcı,küfürbaz,güvensiz ve bizim daha bilmediğimiz şeyler... Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence iyi düşünün sevgilinizin genel kişilik profilini gözüm tutmadı :/Ben asla bugüne kadar ağzıma küfür almış bir kız değilim huyum değil ve nefret ediyorum ilişkinin başlarında yanımda küfür etmiyordu ama ilerledikçe rahat bir şekilde etmeye başladı canımı sıkıyor bu durum.uyarınca da sinirleniyor konuyu kapatmamı istiyor,erteliyor.küfür edersen olamayız gibisinden konuşunca da onu sevmediğimi dile getiriyor.seven insan her ne olursa olsun sevdiğinin yanında olurmuş.yanında yine olurım belki ama küfür hakaret beni senden uzaklaştırır dedim böyle herşeyde uzaklaşacaksan hiç yanımda olma zaten dedi.küfür eden o suçlu yine ben oluyorum