• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis eşi olup şarkı bekleyenler

bızım ızın olayı karıstı kuzum 14gun vercekler sanırım antalya kayserı kasacak bıraz sark 3olsun topraam ıstanbula gıdınce 2sarktan sonra kolay kolay yollamıyolarmıs tabı bu da bugunkı mevzu yarın kımbılır ne olur ama artık sıvastan oteye sark gormek ıstemıyom ben yaa of of serkan tuncelıde ne yapacakmıs otursun malatyada baska yer mı kalmamıs tosbamla senı yanlız bırakmasın bak enıste menıste dınlemem :27:

serkana geliyorlar arada canım sanki vatanı kendi kurtaracak çok gitmek istersede tosbamı götüremem kendi gider yapar gelir valla millet batıda yatıyor birazda biz yatalım demi 45 yaşına gelmiş hakkari şırnak tuncelinin ne olduğunu bilmeyenler var hala burda serkan hakkaride tim amirliği yaptım deyince gülüyorlarmış o kadar düştü mü ora diye millet oturduğu yerden vatan millet sakarya diyor bizde öyle dicez artık:51:

Slm kızlar...
Bu şark tayinleri ne zaman açıklanacak bilen varmı ben şuan boludayım da polis eşleri arasında bi balon varda mayısın 1 i ile 15 i arasında açıklanacakmış diye sizden böyle bişey duyan varmı pek inanmıyorum da:26:

Ben haziran ayında açıklanacak diye biliyorum. Polis eşi değilim ama sevgilimden dolayı oda tayin istedi. Soruyorum ne zaman açıklanacak diye haziranda açıklanacak diyor herseferinde:1: Yani en geç haziranda belli olur inş herkese istediği yer gelir.

burdada oyle bır soylentı var mayıs başı dıye hatta arkadaslar evlerını toparlayıp gıtmeye basladılar eslerı de arkalarından rapor alıp gıdecekmıs bende dogru mu dıye cok merak edıyorum dogum yapacagım temmuz da gıdıp evımı kurmam lazım oyle dıken ustunde beklıyorum

HTML:
Evet arkadaşlar bugün eşimde duymuş şark tayinlerinin mayısın başında açıklanabileceğini:52:

selamlar
evet eşimde mayısın başında açıklanacağını söylüyo hatta mayısın 15 de ilişiği bile kesebiliriz diyo :ssz:
hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun bakalım :72:

Slm kızlar...
Bu şark tayinleri ne zaman açıklanacak bilen varmı ben şuan boludayım da polis eşleri arasında bi balon varda mayısın 1 i ile 15 i arasında açıklanacakmış diye sizden böyle bişey duyan varmı pek inanmıyorum da:26:

merhaba canım geçen sene haziranda açıklanmıştı ama bu yıl daha erken olabilir diyorlar yani mayısın ortalarına açıklanması bekleniyor..genede ne yapacakları belli olmaz.. bizde şark için bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun

kızlaaaarrrrrrrrrrrr günaydın herkese.... yahu nerde bu polis eşi sözlüsü nişanlısı bu ne durgunluk böyle hadi tanışalım kaynaşalım fikirlerimizi paylaşalım problemlere birlikte çözüm bulalım....
artık istanbuldan gitmek istiyorummmmm...temmuzda düğünümüzü yapcaz artık tayinimiz nereye çıkarsada orada evimizi kurcaz gerçi baya sıkıntılı ve karışık ve zor günler bizi bekliyor gibi ama olsun aynı zamanda güzelll :)))))) tercihlerimizi yaptık bakalım hayırlısı inş. herkesin gönlünden geçen yerler olur
1.erzurum
2.sivas
3.erzincan
4.ığdır
5.kars
6.ağrı
7.ardahan
neresi gelir bilmiyorum ama beniç içimden geçen sivas yda erzurum bu arada şarktan çıkan iller hangileri hiç haberim yok benim
düğün gelinlik balayı çeyiz kafam okadar karışık ki :)))))))))

merhaba canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin şuan sizi zorlu bir süreç bekliyor..geçen sene aynı şeyi bende yaşamıştım.eşyaları tayinimizin çıkacağı yerden almayı düşündügümüz için herşeyi tercihlerin açıklanmsından sonraya bırakmıştık.talihsizlik tercihlerde beklendigi tarihten 10 gün sonra açıklanmıştı durum böyle olunca ev yerleştirmemiz düğünden sonraya kalmıştı.inşallh tercihler mayısın ortası gibi açıklanırda eliniz ayağınıza dolaşmadan hazırlıklarınızı tamamlarsınız.bu senede tercih yaptık umarım çıkar..daha fazla kalmak istemiyorum istanbulda. ilk tercihimiz sivas erzurum erzincn vs. diye gidiyor.inşallh gönlümüzden geçen yer hayırlısıyla olur

Son düzenleme:
merhaba canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin şuan sizi zorlu bir süreç bekliyor..geçen sene aynı şeyi bende yaşamıştım.eşyaları tayinimizin çıkacağı yerden almayı düşündügümüz için herşeyi tercihlerin açıklanmsından sonraya bırakmıştık.talihsizlik tercihlerde beklendigi tarihten 10 gün sonra açıklanmıştı durum böyle olunca ev yerleştirmemiz düğünden sonraya kalmıştı.inşallh tercihler mayısın ortası gibi açıklanırda eliniz ayağınıza dolaşmadan hazırlıklarınızı tamamlarsınız.bu senede tercih yaptık umarım çıkar..daha fazla kalmak istemiyorum istanbulda. ilk tercihimiz sivas erzurum erzincn vs. diye gidiyor.inşallh gönlümüzden geçen yer hayırlısıyla olur

çok sağol tatlım evet çok zorlu b süreç bekliyo ve sizinki gibi olcak die çok korkuyorum bide çk stres yapıyorum ben yaaaaa bugün nişanlım mayısın ilk haftası açıklanacakmış bu sene tercihler dedi çok sevindim inş. öyle olur herşey birbirine girsin istmiyorum çünkü tercihlerimizde benziyo inş. istediğimiz yerler gelir. cnm çok öpt.

hakkariye bakarak kat kat iyi tabiki canım ama ben çalıştığım yerden memnun değilim eşim özel harekatta benim merkeze atanıyor sadece süreklide görevde oluyor şimdide görevde yalnız kalıyorum iyice işimde stresli olunca çekilmez oluyor malatya bazen hakkariyi bile özlüyorum:31:

Hakkari özlenir mi hiç :( gün sayıyoruz gitmek için her yer buradan iyidir kesin :(

kızlarrr bu sene şarklar mayısın ilk haftası açıklanacakmış die bişey duydum nişanlımda öyle dio sizin bilginiz var mı bu konuda bi sorup soruştururmusunuz lütfeeennnn

bızde bu yıl şark istedik. ben evliyim ve 2 cocugum var kücükler. 1. ersurum 2. sıvas 3. erzincan 4. artvin 5. kars 6. batman 7. tunceli .. önce bende agrı yapmıstım tercihlerimin arasına ama sonra forumda okudumki tercihlerin arasında ağrı olunca kesın orası cıkıor dıye cıkardık tercıhlerın arasından.. gecen yıl hazıran ayınn ortalarında acıklanmıstı şarklar bu yıl eger dedıgın gıbı mayısın ilk haftasın acıklanıcaksa baya erken. gerci tercıhlerı arasında van olanlarda çıktı ve onlar vana gittiler bile

eşimin ilk tercihi agrıydı 2.erzurum 3. van ama tercih dışı geldi. kesin orası gelir demek yanlış olur. hayırlısı herkese artık

evet dogru söylüyorsun funda hemen agrı çıkıcak diye bişey yok ama nebilim bi forumda 2 poliste öyle yazınca cıkardım tercihler arasında. bide tehlıkelı yazmıslar. gercı bızım için önemlı olmazdı sonucta her yer turkıye ama 2 cocugumuz var biri 20 aylık diğeri 4 aylık

bızde bu yıl şark istedik. ben evliyim ve 2 cocugum var kücükler. 1. ersurum 2. sıvas 3. erzincan 4. artvin 5. kars 6. batman 7. tunceli .. önce bende agrı yapmıstım tercihlerimin arasına ama sonra forumda okudumki tercihlerin arasında ağrı olunca kesın orası cıkıor dıye cıkardık tercıhlerın arasından.. gecen yıl hazıran ayınn ortalarında acıklanmıstı şarklar bu yıl eger dedıgın gıbı mayısın ilk haftasın acıklanıcaksa baya erken. gerci tercıhlerı arasında van olanlarda çıktı ve onlar vana gittiler bile

tatlım herkes için hayırlısı olsun kıyaam yaaa bebeklerin çok küçük bide

Back