• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis eşi olup şarkı bekleyenler

bizde suan istanbuldayız geçen sene göndermediler şarka bu sene de göndermeyecekmiş komser galiba bizim yerimize ipka veriyor olacak şeymi yahuu ...herkes doğuya gitmek istemiyo ama ben istanbula alışamıyorum gitmek istiyorum bi an öncede doğu görevini yapıp kurtulmak istiyorum hayırlısıyla .bakalım ne olacak bekliyoruz

bizde suan istanbuldayız geçen sene göndermediler şarka bu sene de göndermeyecekmiş komser galiba bizim yerimize ipka veriyor olacak şeymi yahuu ...herkes doğuya gitmek istemiyo ama ben istanbula alışamıyorum gitmek istiyorum bi an öncede doğu görevini yapıp kurtulmak istiyorum hayırlısıyla .bakalım ne olacak bekliyoruz

ilk tercihimiz Kahraman maraş, ikincisi Şanlıurfa üçüncü Van genelde ilk tercihmi gelir.İlçeler daha kısa sürelimi Bildiğim kadarıyla Rize 6 yıl.:emir_bebek:

rize 5 yil ama buraya gelmek zor trabzonlu polis cok burda
o yuzden gitmek istemiyolar
16 17 yildir burda calisan insanlar var
zaten tayinlerde cok gelen olmuo
ancak es durumu ile geliyoLar..
polis acisindan cok ikintili bi yer
elini salladigin yer siyasiye carpiyo
ben alisamadim maalesef...
komsuluk yok

rize 5 yil ama buraya gelmek zor trabzonlu polis cok burda
o yuzden gitmek istemiyolar
16 17 yildir burda calisan insanlar var
zaten tayinlerde cok gelen olmuo
ancak es durumu ile geliyoLar..
polis acisindan cok ikintili bi yer
elini salladigin yer siyasiye carpiyo
ben alisamadim maalesef...
komsuluk yok

anlıyorum canım. Herşeyin hayırlısı Allah gönlünüze göre versin .

merhaba İstanbulun neresindesiniz.Eşiniz nerede çalışıyorsa sizin adınıza ikta verebiliyorlar.:44:

bingöl deyiz 3. senemiz bayağı da alıştık buraya, görev süresi doldu eşimin ipka verdi bakalım ne olacak kısmet..

Son düzenleme:
merhaba İstanbulun neresindesiniz.Eşiniz nerede çalışıyorsa sizin adınıza ikta verebiliyorlar.:44:
sarıgazideyiz canım biz eşim ataşehirde çalışıyo.geçen senede gidemedik yollamadılar bu senede aynısı olacak galiba bakalım hayırlısı

bingöl deyiz 3. senemiz bayağı da alıştık buraya, görev süresi doldu eşimin ipka verdi bakalım ne olacak kısmet..
hayırlısı olsun deyyanım nirelerdesin sen yaaa bebiş napıyoo

malatyada olan ya da bana malatya hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
slm canım malatyalı değilim hiçde gitmedim ama arkadaş var şuan şarkda çok çok çokkk memnunlar yaniii bizde çok istiyoruz ama gitmeyi gelmeyeceğini bildiğimiz için yazmadık bile

Günaydın arkadaşlar. Eşim tercihlerde değişiklik yapıp Van'ı 5. tercih yapmış yinede gelme ihtimali çok mu acaba? Herkes Van yazanı göderirler diyorlar.V harfini görsünler yeter deniyor. Bir ihtimalde İstanbuldan fazla şarka göndermiyorlarmış. Bu sene gideriz inşallah.:3:

Merhaba hanımlar biz tercihleri yaptık hayırlısı olur inşallah tercih dışı bir yer gelmez :32:
1 K.Maraş
2 Ş.Urfa
3 Kars
4 Ardahan
5 Ağrı
6 Gümüşhane
7 Batman

Günaydın arkadaşlar. Eşim tercihlerde değişiklik yapıp Van'ı 5. tercih yapmış yinede gelme ihtimali çok mu acaba? Herkes Van yazanı göderirler diyorlar.V harfini görsünler yeter deniyor. Bir ihtimalde İstanbuldan fazla şarka göndermiyorlarmış. Bu sene gideriz inşallah.:3:
bi aralar dilekçe vereni hemen gönderiyorlardı bizde yazdık sonradan vermedik ev yok deprem sıkıntısı bi yandan gelecekseniz psikolojikman hazırlıklı olmanız gerek dediler korktuk galiba hayırlısı herşeyin canım.dediğin gibi istanbuldan pek göndermiyorlar belki hiçbirimiz gidemeyiz buradan

gel gel canım yanıma birini bulurum:13: çalışıyor musun sen

evet canım çalışıyorum,memurum bende, malatyada en kötü ihtimal hastaneye verirler beni, ama il sağlık müdürlüğü ya da halk sağlığı kurumu da muhtemel

Back