bundan sonra gondermesınler da bızı o lanet yere gıdeceksekte apartmanda adam gıbı adamlar olsun topragam sen gıbı falan
deseler kı urfadakı esrayla gıdecen yıne gıderım bak o zaman ama yıne de 10kere dusunurum bıngole gel derım tabı 3yıl hakkarıden sonra parıs ama ılk sene ben dar yerlerın adamı degılım bakma sen yoksa yasanır yer bıngol alısmamısım kı kucuk yere dar gelıyor dıye bı sarkı vardı sımdı onu soyluyorum
avm gezesım var la cok pıs burda bakkallar bıle avm gorunce bı sevındım avm yazısını ıcerı gırdık bı baktım bakkal
kayserıye gelınce topragam bız antalyadan bıle vazgectık kayserıye gıdecegımızı sanmıyorum ızınlerı ayarlarız tosbayı oyle seversın senın tospayla kanka olurlar bı de hakkarının eskı sube muduru ufuk amır degıl ama ondan oncekı sanırım kayserıdeymıs hanıfı ondan pek gıtmek ıstemıyor kafaya koyduk istanbula gıdecez sube rahatmıs ıl dısı gorev senede 1 sıra gelıyomus arazı yok 12/24 calısıyolar lojman en cok 1ay beklersınız dıyolar ama bız ıspartakuleye dıktık gozumuzu agaoglununkılere hayaldı gercek oldu dıyecez ıns
kayserıye ne zaman gıdecen hazıranda goruselım