Polis Eşi Olmak

iki hamile bana havami atıyorsunuz bakayım :KK9:

yok canım ya ne havası bız bayadır görusemedıkte hazalla ondan konustuk hamıle olan benım o daha değil sen dusunmuyomusun bebek

ben 25 yasına geldım yapıyım aradan cıksın dedm bellı bır yastan sonra özelde iş bulmak cok zor eger calıstıgım yer işten cıkartırsa daha cok sansım olur dıye dusundum

bende hamıleyım canım 5 aylık kızım olucak yalnız kalman kötu ama alış buna ve sakın korkma cep telefonunu sureklı yanında bulundur tuvalete gıderken bıle en yakın hastanenın mutlaka telefonları telınde kayıtlı olsun sen tum tedbırlerını al canım ben oyle yapıyorum eşim geceye gıdınce her ne kadar annamlerle dıp dıbede olsam kendı kendıme yetmeye calısıyorum

bizde 27 haftalık olduk teyzesi, kızımız var inşallah. Allahıma şükürler olsun, bi sıkıntı yaşamıyorum. O yüzden de çok zorlanmıyorum ama Aralık ayında ailemin yanına gideceğim, Bursaya. Doğumumu, kırkımı falan orda geçirmeyi düşünüyorum nasipse. Burda yapamam tek başıma :KK43:

Ay canım hamilemisin bide doğudasın gerçekten Allah seninde eşininde yardımcısı olsun. Biz istanbuldayız burda işleri aşırı yoğun ama saatinde eve geliyor benim eşim gece çalışmasıda olmadı hiç inş da olmaz :KK43: canım bence hiç isyan etme üzülme demiyrm bak isyan etme. halimize şükürler olsun bol dualar

Rabbime binlerce kez şükürler olsun canım yinede, sağlığımız huzurumuz yerinde. Gerisi teferruat aslında. Allah'ım veriyo bi şekilde kolaylığını.

Benim eşim 12/24 çalışıyor ve resmi kıyafet. burda tehlikeli malesef:KK43: Rabbim hepsini korusun inş.

yok canım ya ne havası bız bayadır görusemedıkte hazalla ondan konustuk hamıle olan benım o daha değil sen dusunmuyomusun bebek

ben 25 yasına geldım yapıyım aradan cıksın dedm bellı bır yastan sonra özelde iş bulmak cok zor eger calıstıgım yer işten cıkartırsa daha cok sansım olur dıye dusundum

canım benimde yaşım 25 ama ben evleneli bugün tam 2 ay oldu. benim için erken daha hayatım yani bebek Rabbim şimdi isteyenlere nasip etsin sonrada bana inşallah

Rabbime binlerce kez şükürler olsun canım yinede, sağlığımız huzurumuz yerinde. Gerisi teferruat aslında. Allah'ım veriyo bi şekilde kolaylığını.

Benim eşim 12/24 çalışıyor ve resmi kıyafet. burda tehlikeli malesef:KK43: Rabbim hepsini korusun inş.

aaa resmi kıyafetse zordur işte o helede orada ama dediğin gibi rabbim kolaylığını genede bir şekilde verir neyse hayatım sizin az kalmış en azından ona şükret daha hiç gitmeyenler var ben gibi :KK43:

aaa resmi kıyafetse zordur işte o helede orada ama dediğin gibi rabbim kolaylığını genede bir şekilde verir neyse hayatım sizin az kalmış en azından ona şükret daha hiç gitmeyenler var ben gibi :KK43:

Valla Allah yardımcınız olsun tatlım, inş. iyibi yere denk gelirsiniz doğuda da. Bizim gibi kalmayın buralarda:)

Ama yine şanslıyız, ilk görev yerimiz ve başlar başlamaz doğu görevimizi tamamlamış olacağız Allah'ın izniyle...

bende 2 buçuk aydır polis eşiyim:KK16: eşlerimizin meslekleri çok gurur verici hanımlar ama bi o kadar da tehlikeli hele ki doğudaysak... Allah hepsinin yardımcısı olsun...
biz şimdilik rahat yerdeyiz ankaradayız ama malum şark hizmeti var önümüzde. şuanda tek sorunum gece evde bi başıma uyuyamamam:18::KK9: alışacaz artık yapacak bişey yok da ne zamannn:)
artık bende burdayım kabul ederseniz:KK17:

bende 2 buçuk aydır polis eşiyim:KK16: eşlerimizin meslekleri çok gurur verici hanımlar ama bi o kadar da tehlikeli hele ki doğudaysak... Allah hepsinin yardımcısı olsun...
biz şimdilik rahat yerdeyiz ankaradayız ama malum şark hizmeti var önümüzde. şuanda tek sorunum gece evde bi başıma uyuyamamam:18::KK9: alışacaz artık yapacak bişey yok da ne zamannn:)
artık bende burdayım kabul ederseniz:KK17:

Kabul ne demek hayatım aşkolsun hoşgeldin aramıza :KK66:

olumlu yönünü bilemeyeceğim ama olumsuz yönü polis eşi olmayı meslek sanmak. var böyle insanlar hakikaten. soruyorsun mesleğini, polis eşiyim diyor.. tövbe ya..

Özel harekatçı eşi olan varmı aranızda? Onların çalışma şartları biraz daha farklı galiba deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

eveteşimin şubesi özel harekat hiç tatili yok ve çalışma mesaisi fazla üstelik ayda bi kez ilçe yapıyor hep özlemle geçiyor zaman:KK43:(

X