Polis Eşi Olmak

ay ay Allah bağışlasın çok sevindim bebişinin olmasına. biz daha yeniyiz bebek için erken ama bakalım hayırlısı tatlım. Benim eşim daha 1,5 senelik polis yani daha çok yeni

hakkında hayırlısı olsun canım evet acele etme olur ben biraz acele ettim kuzucum için :nazar: :emir_bebek: :KK1: evliligin tadını cıkarmaya bakın :KK34:

işte canım benımde şuan için tek düşüncem bu eşimin şarkı çıkarsa benı götürücek mı yoksa ev alıp onun taksıtlerını ödeyebılmemız ıcın ıstanbuldamı kalmam gerekıcek bunlar hep aklımı kurcalayan seyler

bunun dısında eşimin gece calısması ( doktoralarda gece calısıyor , mesaıyeye kalan çöpçülerde açıkcası gece calısması bana ters gelen yada cok zor dıyebılcegım bır durum degıl , kelle koltukta gezıyo denılıyor ama ınsanlar zaten bır sekılde ölüyor normal bır vatandaş bıle yolda yururken araba carpıyo ölüyor herkesin öldüğü gibi eşlerimizin ve bızımde ölücegımızı bunun meslekle ilgisi olmadıgını düşünuyorum ben dua edıyorum demıs bazı arkadaslar eşiniz polis olmasa dua etmıycek mısınız ne alaka benım babam otobus fırmasında calısıyor emeklı bır polis gece 4 te işe gidiyor ben ona bıle dua edıyorum bununda meslekle ılgısı yok bazı seyler cok abartılıyor bence ) acıkcası buda sorun degıl

önemlı olan eşinle mutlu huzurlu saglıklı ve hayat şartlarına uyum sağlıyabılecegın bır maddı durumu saglayabılmek ve bu sekılde yasayabılmek yoksa eşin ha polis olmuş ha olmamış bence fark etmıyor

canım benim inan aynı düşüncelere sahibiz ev almayı düşünüyrz ilerleyen zamanlarda ozaman tayini cıksa ben nasıl işten çıkarım falan filan gerçi rabbim bi şekilde yardımcı olacaktır. yazını okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim inan :) boşver kuzum polis eşi olmak gurur veriyor :KK70:

Gerçekten ayrıcalık buna çok katılıyorum. Allh onları başımızdan eksik etmesin

amin canım eksik etmesin ve ben bu gecede yanlızım ya:KK43:ama alışıyor insan şuan şarktayız komşular desen alem gerçekten bende hep yanlızım gidiciyiz diye oralı olmuyorlar ama yaptıkları çok ayıp bence sonuçta eşlerimiz polis hasta vs olsak onlar yokken çalacak kapımız yok geçen hafta hastalandım eşimde gece işteydi gelemedi ee kimsede yok sonra sağolsun polis arkadaşı geldide hastaneye götürdü bunlar zorlukları elbette ama dediğim gibi canları sağolsun gerisi önemli değil....

amin canım eksik etmesin ve ben bu gecede yanlızım ya:KK43:ama alışıyor insan şuan şarktayız komşular desen alem gerçekten bende hep yanlızım gidiciyiz diye oralı olmuyorlar ama yaptıkları çok ayıp bence sonuçta eşlerimiz polis hasta vs olsak onlar yokken çalacak kapımız yok geçen hafta hastalandım eşimde gece işteydi gelemedi ee kimsede yok sonra sağolsun polis arkadaşı geldide hastaneye götürdü bunlar zorlukları elbette ama dediğim gibi canları sağolsun gerisi önemli değil....

Biz daha şarka gitmediğimiz için açıkcası burada çokta zorluklarını görmedim daha. bide 8.00 - 4.30 çalışıyor. ama ilerisi için ne olacağı belli değil. çok şükür siz gittin sanırım çokta bişi kalmamıştır darısı başımıza hayatım

kolay gelsin kızlar. bi polis eşi daha katıldı aranıza. bizde ilk görev yerimizdeyiz ve doğudayız. bi arkadaşın dediği gibi dua ediyorum her işe gidişinde.tabiki herkese ölüm var, ama burda hedef tahtası gibi gezince daha da geliyor insanın aklına. Rabbim cümlesinin yardımcısı olsun inş. gece çalışmaları olmasa daha iyi olacak ama, çünkü ben hamileyim ve geceleri yalnız kalıyorum. kimsemizde yok malesef.

Sevdiğin için gözüne çok büyük gelmiyor yaşadıkların ama bi an geliyor isyan ediyorsun işte :KK43:

kolay gelsin kızlar. bi polis eşi daha katıldı aranıza. bizde ilk görev yerimizdeyiz ve doğudayız. bi arkadaşın dediği gibi dua ediyorum her işe gidişinde.tabiki herkese ölüm var, ama burda hedef tahtası gibi gezince daha da geliyor insanın aklına. Rabbim cümlesinin yardımcısı olsun inş. gece çalışmaları olmasa daha iyi olacak ama, çünkü ben hamileyim ve geceleri yalnız kalıyorum. kimsemizde yok malesef.

Sevdiğin için gözüne çok büyük gelmiyor yaşadıkların ama bi an geliyor isyan ediyorsun işte :KK43:

Ay canım hamilemisin bide doğudasın gerçekten Allah seninde eşininde yardımcısı olsun. Biz istanbuldayız burda işleri aşırı yoğun ama saatinde eve geliyor benim eşim gece çalışmasıda olmadı hiç inş da olmaz :KK43: canım bence hiç isyan etme üzülme demiyrm bak isyan etme. halimize şükürler olsun bol dualar

işte canım benımde şuan için tek düşüncem bu eşimin şarkı çıkarsa benı götürücek mı yoksa ev alıp onun taksıtlerını ödeyebılmemız ıcın ıstanbuldamı kalmam gerekıcek bunlar hep aklımı kurcalayan seyler

bunun dısında eşimin gece calısması ( doktoralarda gece calısıyor , mesaıyeye kalan çöpçülerde açıkcası gece calısması bana ters gelen yada cok zor dıyebılcegım bır durum degıl , kelle koltukta gezıyo denılıyor ama ınsanlar zaten bır sekılde ölüyor normal bır vatandaş bıle yolda yururken araba carpıyo ölüyor herkesin öldüğü gibi eşlerimizin ve bızımde ölücegımızı bunun meslekle ilgisi olmadıgını düşünuyorum ben dua edıyorum demıs bazı arkadaslar eşiniz polis olmasa dua etmıycek mısınız ne alaka benım babam otobus fırmasında calısıyor emeklı bır polis gece 4 te işe gidiyor ben ona bıle dua edıyorum bununda meslekle ılgısı yok bazı seyler cok abartılıyor bence ) acıkcası buda sorun degıl

önemlı olan eşinle mutlu huzurlu saglıklı ve hayat şartlarına uyum sağlıyabılecegın bır maddı durumu saglayabılmek ve bu sekılde yasayabılmek yoksa eşin ha polis olmuş ha olmamış bence fark etmıyor

Canım sana katılıyorum polislerin diğer meslek gruplarından farkı yok bende çalışıyorum hatta bazen eşimden geç gidiyorum eve haftasonu o izinliyken ben çalışıyor olabiliyorum... Ölüm ise herkesin başında ama tabi gönül isterki kimse yaşamasın... Doğuda ikinci senemiz ama hala alışmış değilim seneye bitiyor ve inş. ist. dönebilirim tekrar, tek umudum o burda gün sayarken...

canım sana katılıyorum polislerin diğer meslek gruplarından farkı yok bende çalışıyorum hatta bazen eşimden geç gidiyorum eve haftasonu o izinliyken ben çalışıyor olabiliyorum... ölüm ise herkesin başında ama tabi gönül isterki kimse yaşamasın... Doğuda ikinci senemiz ama hala alışmış değilim seneye bitiyor ve inş. Ist. Dönebilirim tekrar, tek umudum o burda gün sayarken...

bence istanbula dönme ihtimaliniz yüksek. çünkü herkes anadoluyu seçiyor istanbula polis sayısıda heryerden fazla gerekiyor

bence istanbula dönme ihtimaliniz yüksek. çünkü herkes anadoluyu seçiyor istanbula polis sayısıda heryerden fazla gerekiyor

İnşallah ben ist. luyum ailem orda çevrem sosyal hayatım hep orda doğuyada ist. dan geldik zaten tek umudum geri dönebilmek yoksa buraya bir dk. bile katlanmak o kadar zor kiii canım

evet hayatım hava harika kocamı alıp akşam bir form istanbula gidelim bari :) cnm biz esenlerde oturuyoruz siz? eşin nerede görev yapıyordu

bencede kesınlıkle gıtmelısın benım eşim geceye gıdıcek bu aksam bende yarın kayınvalıdeme gıdıcegımız ıcın ona kek ve kurabıye yapmak ıstıyorum cok içimden geldı bu fırsatı ıyı degerlendırmem lazım :KK9:

canım bız ataşehirde oturuyoruz eşimde ataşehirde çalışıyor :KK52:

İnşallah ben ist. luyum ailem orda çevrem sosyal hayatım hep orda doğuyada ist. dan geldik zaten tek umudum geri dönebilmek yoksa buraya bir dk. bile katlanmak o kadar zor kiii canım

canım nasılsın nerelerdesın sen :KK53:

dönersın canım istanbulda calısmak ısteyenı bulupta bırakmazlar merak etme :KK76:

bende hamıleyım canım 5 aylık kızım olucak yalnız kalman kötu ama alış buna ve sakın korkma cep telefonunu sureklı yanında bulundur tuvalete gıderken bıle en yakın hastanenın mutlaka telefonları telınde kayıtlı olsun sen tum tedbırlerını al canım ben oyle yapıyorum eşim geceye gıdınce her ne kadar annamlerle dıp dıbede olsam kendı kendıme yetmeye calısıyorum

evet görüşemedık canım şimdilik gayet ıyıyız hıc bır sorun yok :nazar::nazar::nazar:

sen nasılsın yenı başlamıştın en son işe alışabıldın mı bende hamıle hamıle hala calısıyorum :KK31:

Kaç haftalık oldun bebişş canım cinsiyeti belli oldumu ?

Alıştım yaa biz seninle bayadır görüşmüyoruz heralde, 8 ay falan oldu ben bankaya gireli canım arayı çok açmışız :KK52:

aynen hayatım doğma büyüme istanbulluyum tüm çevrem burada. biz de o zorluklardan geçicez ne yazıkki :KK43:

X