• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

ne kadar güzel..
umarım bir daha ki görev yerine de evlenip beraber gidersiniz inşallah :1:
olur mu ki ? ?

ya gitmesin artık çok şehir değiştirmek istemiyorum çünkü ben özelde çalışıyorum bi yerde tutununca değiştirmesi zor olur :S inş. değişmez ili zaten en az 10 sene burda :)

ya gitmesin artık çok şehir değiştirmek istemiyorum çünkü ben özelde çalışıyorum bi yerde tutununca değiştirmesi zor olur :S inş. değişmez ili zaten en az 10 sene burda :)

doğru söylüyorsunuz sizin açınızdan özel sektör de zor oluyordur...
ama zaten 10 sene de iyiymiş... :52:
hasret yok artık kapınızda :1: (inşallah)

ayy her stres böyle tatlı olsa keşke.. :1:

maşallah maşallah :nazar:

bu arada hala, müstakbel nişanlınla diyeyim artık :1: aynı şehirdesiniz değil mi ??
heheh canım benim yaa cok hoşmuş bu müstakbel nişanlın olayı :)) :9::9::9: Evet aynı şehirdeyiz seneye haziran gibi nişan düşünüyoruz ama belkide daha erken olur şartlar ne göstercek blmiyoruzzki :16: ama aksi taktirde bu sene şarka gitmesi gerekiyodu ipka ile kaldı önümüzdeki sene gitmesi gerekiyo biz gene ipka vercz bakalım kabul olursa ne ala olmassa yapcak bişey yok artık evlilik icin yavasdan baslarız hazırlıga :16::16: sen evlimiydn unuttum da bn :17::17:
benim erkek arkadşaımda polis şırnaktan yeni geldi yanımaa :) artık aynı şehirdeyiz
Oy oyy ne cok sevindm adınıza bitanem :) Kavustunuz demek RABBİM ayırmasın o zorlu görevi beraber atlattınız ne güzel bu..Nerelisin canım..

Canım tam blmiyorm ama zaten eş durumunda kalma diye bişeyde vardı sanırm ama o devlet işleri icinmi geçerliydi öyledir herhalde:17::77: ama olsun 10 sene burdaymss ohh sefasını sürün zaten nasip olursa 10 seneye kavusmusta olursunuzz ohhhhhhhhhhh :)) nerede oturuyosn canım ? :)

heheh canım benim yaa cok hoşmuş bu müstakbel nişanlın olayı :)) :9::9::9: Evet aynı şehirdeyiz seneye haziran gibi nişan düşünüyoruz ama belkide daha erken olur şartlar ne göstercek blmiyoruzzki :16: ama aksi taktirde bu sene şarka gitmesi gerekiyodu ipka ile kaldı önümüzdeki sene gitmesi gerekiyo biz gene ipka vercz bakalım kabul olursa ne ala olmassa yapcak bişey yok artık evlilik icin yavasdan baslarız hazırlıga :16::16: sen evlimiydn unuttum da bn :17::17:

ee artık öyle, adım atıldı mı gerisi gerisi Allahın izniyle... şu an hazirana daha çok varmış gibi geliyor ama böyle telaşlarda bir çırpıda geçiverir.. tatlı tatlı bekleyeceksin ne güzel :52:
artık şarka tek göndermezsin sevdiceğini...
yok ben henüz evli değilim... daha biz okuma aşamasındayız :1: :17:

2 kez nerelisn demişm :17: O zaman hemen bir tanesini değiştirip heupss arkadsm sen nereliydin deme hakkımı kullanıyorm :9:

başarılı bir dönüş yapmışsın arkadaşım :1:
ben Ankarada yaşıyorum.. doğma büyüme burdayım.. aslen de Balıkesirliyim...

ee artık öyle, adım atıldı mı gerisi gerisi Allahın izniyle... şu an hazirana daha çok varmış gibi geliyor ama böyle telaşlarda bir çırpıda geçiverir.. tatlı tatlı bekleyeceksin ne güzel :52:
artık şarka tek göndermezsin sevdiceğini...
yok ben henüz evli değilim... daha biz okuma aşamasındayız :1: :17:

Valla şarka benden önce gidip biraz bklicek sanırm sevdicegiimmm..ama olsun onuda teleştan anlamayız herhalde..anlamayız demi :26: Ben bi an evli hatırlamısm seni kusuruma bkma :17:

başarılı bir dönüş yapmışsın arkadaşım :1:
ben Ankarada yaşıyorum.. doğma büyüme burdayım.. aslen de Balıkesirliyim...

Benm askımda balıkesirliiiiiiiii :) ben zonguldaklıyım trabzona dayanıyo ama dedelermiz..bidenemde zonguldakda suan :)

Valla şarka benden önce gidip biraz bklicek sanırm sevdicegiimmm..ama olsun onuda teleştan anlamayız herhalde..anlamayız demi:26: Ben bi an evli hatırlamısm seni kusuruma bkma :17:

Benm askımda balıkesirliiiiiiiii :) ben zonguldaklıyım trabzona dayanıyo ama dedelermiz..bidenemde zonguldakda suan :)

aa demek bizim oralara gelin geliyorsun :1:

birlikte olun da şehir falan artık önemli değil.. bir kere gönül verdik polislere... neresi olursa artık....

Valla şarka benden önce gidip biraz bklicek sanırm sevdicegiimmm..ama olsun onuda teleştan anlamayız herhalde..anlamayız demi:26: Ben bi an evli hatırlamısm seni kusuruma bkma :17:

anlamazsınız tabi yaaa... ya da bilemedim daha mı kötü geçer ki zaman :44: hadi artık kavuşalım bitsin bu bekleyiş diye...
hayırlısı be canım, bir adım atıyorsunuz ya sonu da Allahın izniyle gelir...

ne kusuru aşk olsun... vallahi bazen bende kendimi evli gibi hissediyorum.. yıllandım artık adamımla :38:
ama gel gör ki biz hala okuyoruz :1:

aa demek bizim oralara gelin geliyorsun :1:

birlikte olun da şehir falan artık önemli değil.. bir kere gönül verdik polislere... neresi olursa artık....

evet size geliyorum gelin inşALLAH..düşündümde eylüle az kalms :18::18::18:

anlamazsınız tabi yaaa... ya da bilemedim daha mı kötü geçer ki zaman :44: hadi artık kavuşalım bitsin bu bekleyiş diye...
hayırlısı be canım, bir adım atıyorsunuz ya sonu da Allahın izniyle gelir...

ne kusuru aşk olsun... vallahi bazen bende kendimi evli gibi hissediyorum.. yıllandım artık adamımla :38:
ama gel gör ki biz hala okuyoruz :1:
Okulda biter bebişm bitir okulnu yükün kalksın üstünden..bakalım zaman neler gösterir tektaşıda taktık ya elimize tamam cok heycanlı cook:16:yani bildign gibi degl işin streside baska :))

evet size geliyorum gelin inşALLAH..düşündümde eylüle az kalms :18::18::18:

Okulda biter bebişm bitir okulnu yükün kalksın üstünden..bakalım zaman neler gösterir tektaşıda taktık ya elimize tamam cok heycanlı cook:16:yani bildign gibi degl işin streside baska :))

öveyim hemen memleketimi.. çok iyiyizdir :1:
iyi işte bir sene neredeyse, o da zaten hazırlıklarla koşturmayla geçer gider...

evet bakalım bir okulum bitsin de sonrası kısmet..
vallahi henüz yaşamadım bilmiyorum da evet hoştur.... bütün gün parmağına bak da dur :16: :52:

öveyim hemen memleketimi.. çok iyiyizdir :1:
iyi işte bir sene neredeyse, o da zaten hazırlıklarla koşturmayla geçer gider...

evet bakalım bir okulum bitsin de sonrası kısmet..
vallahi henüz yaşamadım bilmiyorum da evet hoştur.... bütün gün parmağına bak da dur :16: :52:

Valla ne yalan söylym bütün gün gözüm parmagımda :9::9::9: bazen cok şaşırıyorm evlencekmym diye moralm bozuluyo bazen cok mutlu oluyorm askımla kavusuyoruz diyee cok garip oluyorm sana oluyomu böle şeler..

Valla ne yalan söylym bütün gün gözüm parmagımda :9::9::9: bazen cok şaşırıyorm evlencekmym diye moralm bozuluyo bazen cok mutlu oluyorm askımla kavusuyoruz diyee cok garip oluyorm sana oluyomu böle şeler..

vallahi henüz evlenme durumum olmadığı için bana pek olmuyor..
heaa yine de biran önce teklif etsin diye de beklemiyor değilim :1: :1:

bunlarda güzel ama.... eninde sonunda olacak kısmetse..." hem ağlarım hem giderim" dersin işte :1:

evet canım..hem aglarım hem giderim :14: e tabi kavuscak olmanın verdiği hazda bastırıyo :)))))) delirdim mi nee:9::52:
$470860126140.jpg
buda o bahsettigm elbise :( cok mu kötü olmazmı cok mu basit :( e tabi bide bana yakısrmı :(

evet canım..hem aglarım hem giderim :14: e tabi kavuscak olmanın verdiği hazda bastırıyo :)))))) delirdim mi nee:9::52:
Eki Görüntüle 478216
buda o bahsettigm elbise :( cok mu kötü olmazmı cok mu basit :( e tabi bide bana yakısrmı :(

deli değil de aşk sarhoşu diyelim :16: :52:

hayır hiç basit değil, çok şirin bence...
zaten çok abartılı bir şey olmaması lazım.. seni hanım hanımcık, şeker bir kız olarak göstersin yeter :27:

deli değil de aşk sarhoşu diyelim :16: :52:

hayır hiç basit değil, çok şirin bence...
zaten çok abartılı bir şey olmaması lazım.. seni hanım hanımcık, şeker bir kız olarak göstersin yeter :27:

:)) canım sen desene senimi gördümde yakısıp yakısmıyacıgı söyleyeym :9: bu elbisenin icinde olmadıgmdan şirin gözükürm herhalde :33::33::33: hem fiyatıda cok makull :16::16:

:)) canım sen desene senimi gördümde yakısıp yakısmıyacıgı söyleyeym :9: bu elbisenin icinde olmadıgmdan şirin gözükürm herhalde :33::33::33: hem fiyatıda cok makull :16::16:

yani demeyeyim dedim ama öyle arkadaşım bilemiycem:1: yok yook yakışır yaa ne var da sanki....
gönlü güzel bir insansın, sende güzelsindir eminim...

ne kadarmış fiyatı ??:44:

Back