• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

evet sevgili bayanlar; pastam...

bir kaç hafta önce sevgilimin doğum günüydü...
kendisi henüz polis olmadı, okuyor.. kısmetse seneye okulu bitecek ve sizlerin eşleri-sevgilileri gibi polis olacak...

bende kendisine doğum gününde değişik bir şeyler yapayım derken böyle bir şey aklıma geldi ve yaptırdım...

birazcık zabıtaya da benziyor :17: ama olsun yine de sevgilimin çok hoşuna gitti.. çok şaşırdı ve sevindi... :16:

sizlerle de paylaşmak istedim.. hepimiz aynı meslek grubundan adamlara aşık haldeyiz.. belki sizde böyle bir şey yapmayı düşünürsünüz.. :34:

Eklentiler

• $Resim13.jpg
    $Resim13.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 87
mrb ben polis eşi,sözlüsü ya da nişanlısı değilim.Ama polis kızıyım.Polis kızı olmak gurur verici.Bir polisin yaşadıklarını eşi ve çocukları görüyor ve zamanı geliyorki tüm duygusallığını yaşıyor.Hayatımda sanırım pekte bişey değişmeyecek.Polis eşi değil ama asker eşi olacağım.:)
Olsun hoşgeldin tabiki canımm :) Zorluklarıhep birlikte görüyoruz..Sende aynı meslek grubueş adayıylasın.. Rabbim kolaylık versin..
Günaydın herkese...
23 eylülden sonra izinde olacağız 23'ünde kpss ye giricem sonra yola çıkıcaz ayy gelse artık çok sıkıldım :)
Seninde günler geçmek bilmez tanışma işleri falan heyecanlı işler :)
Basarılar dilerim arkadasım :) sorma cok heycanlıııııııııı :) yaşayanlar bilir :)
çok sevindiiiiiiiiiiiim. :) hayırlı uğurlu olsun Rabbim utandırmasın bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallahh :)
darısı hasretlik çekenlere :p
arkadasımmmm sagoooll:)hepimiz inşallah..Darısı bekleyenlere :)
Mrb. benim eşimde doğuda şark görevinde ben gitmedim işimden dolayı yolunu bekliyorum 10 ay kaldı gün sayıyorum, evlendiğimizdede 1 yıl istanbuldan tayini çıkmasını beklemiştim sonra 1 yıl daha geçici görevle gitmişti, sonra şark tayini, 6 yıllık evliliğin sadece 2,5 yılı beraberdik kısmet işte.. İnşallah Hakkaride başına bişey gelmez diye dua ediyorum hep,
İnsanın sevgilisini özlemesi zorken eşini özlemekne kadar zordur kmbilirrr:(((:14:Rabbim kolaylık versin..

kendisi henüz polis olmadı, okuyor.. kısmetse seneye okulu bitecek ve sizlerin eşleri-sevgilileri gibi polis olacak...

bende kendisine doğum gününde değişik bir şeyler yapayım derken böyle bir şey aklıma geldi ve yaptırdım...

birazcık zabıtaya da benziyor :17: ama olsun yine de sevgilimin çok hoşuna gitti.. çok şaşırdı ve sevindi... :16:

sizlerle de paylaşmak istedim.. hepimiz aynı meslek grubundan adamlara aşık haldeyiz.. belki sizde böyle bir şey yapmayı düşünürsünüz.. :34:

Aaaaaa bayıldımmmmmmmmmmm . Bizim burda bunu yapacakbiyer oldgunu sanmıyorumm:( ama bayıldım muhtesem bi süprizz..Benim askımında var bu ay bjk'li oldgu için feda tsörtü aldım ee tabi pastada almam gerek..Bu arada pc bozuk giremiyorumm :(

Aaaaaa bayıldımmmmmmmmmmm . Bizim burda bunu yapacakbiyer oldgunu sanmıyorumm:( ama bayıldım muhtesem bi süprizz..Benim askımında var bu ay bjk'li oldgu için feda tsörtü aldım ee tabi pastada almam gerek..Bu arada pc bozuk giremiyorumm :(

:1: evet güzel bir sürprizdi...
şimdi o feda tişörtleri de pek moda zaten.. her beşiktaşlı da görüyorum... seninde hediyen güzelmiş..

evet bir kaç zamandır farkındayım yoksun, topığimiz senden mahrum kaldı..
biran önce düzelsin bilgisayarın ve dön aramıza bekleniyorsun....

Allahım tüm polisleri,askerleri korusun.. içinde eşinizi de..
vallahi okudum ama öyle karışık ki , sürekli bir şehir değiştirme var... eşin yanında gidememe.... zor maalesef şartlar :5: insan yaşarken kim bilir ne kadar çok yoruluyor...
özlemle arkadaş oluyor resmen...
biran önce kavuşun eşinize inşallah :34:

Teşekkür ederim, eşim bir silahın arkasındayız ama bin silahında namlusunun önündeyiz der herzaman, polisler hep mesleğiyle evlidir, oğlum 3.5 yaşına geldi büyüdüğünüde göremiyor, istanbuldada çok yoğun çalışıyordu ama g.doğu kadar tehlikeli değildi, operasyona gidiyor saldırıya uğruyorlar silah sesi duyunca kapatıyoruz telefonu:(, anca 3-4 ayda bir ziyarete gelebiliyor, neyse kusurabakmayın canınızı sıkmak istemem.

Çok güzelmiş pasta çok beğendim :)

Günaydın herkese bu arada

Teşekkür ederim, eşim bir silahın arkasındayız ama bin silahında namlusunun önündeyiz der herzaman, polisler hep mesleğiyle evlidir, oğlum 3.5 yaşına geldi büyüdüğünüde göremiyor, istanbuldada çok yoğun çalışıyordu ama g.doğu kadar tehlikeli değildi, operasyona gidiyor saldırıya uğruyorlar silah sesi duyunca kapatıyoruz telefonu:(, anca 3-4 ayda bir ziyarete gelebiliyor, neyse kusurabakmayın canınızı sıkmak istemem.

Eşiniz sıkıntılı bir yerde sanırım siz de gidemediğinize göre... Ayrı olmak zordur ya...İstanbuldamısınız siz ?

:1: evet güzel bir sürprizdi...
şimdi o feda tişörtleri de pek moda zaten.. her beşiktaşlı da görüyorum... seninde hediyen güzelmiş..

evet bir kaç zamandır farkındayım yoksun, topığimiz senden mahrum kaldı..
biran önce düzelsin bilgisayarın ve dön aramıza bekleniyorsun....
Canımsın aratmamaya calısıyorum girmeye calısıyorum :)

ne kadar zor :( Eşim uzağa gitseondan ayrı nasıl kalırım blemiyorum :( :26::14::14::14:

Yok ben samsunda bankacıyım anne babamla kalıyorum çocuğumada annem bakıyor.,

Meslektaşmışız canım :) gerçi ben 2 sene önce tayinimiz doğuya çıkınca bıraktım şuan eylüldeki kpssye çalışıyorum memurluk olursa bakalım yoksa tekrar banka yolları ama memurluk olsun :) banka zor oluyor tekrar girsem bile eş polis olunca ordan oraya tayin yapmıyorlar benimkini yapmamışlardı o yüzden bende ayrılmıştım...

Meslektaşmışız canım :) gerçi ben 2 sene önce tayinimiz doğuya çıkınca bıraktım şuan eylüldeki kpssye çalışıyorum memurluk olursa bakalım yoksa tekrar banka yolları ama memurluk olsun :) banka zor oluyor tekrar girsem bile eş polis olunca ordan oraya tayin yapmıyorlar benimkini yapmamışlardı o yüzden bende ayrılmıştım...

polis eşleri olmak dısında bide meslektaş ablalarımızda var ne güzel :16:

oofff yazılanlar içii kararttı ya.benimde eşim polis bizimde doğu görüvimiz varrrr :((((

bazen bende korkuyorum evlilikten...
hep hayalini kurduğumuz baş başa günler olmayacak herhalde diye..

sürekli bir görev, sürekli bir tayin... eşler tayine gidemiyor, iş dolayısıyla onlar kalıyor.. evler ayrılıyor, ayda bir tatillerde buluşuluyor falan...

yine de işte hep destek....
sabırla ve gururla yanında olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım da...

bazen bende korkuyorum evlilikten...
hep hayalini kurduğumuz baş başa günler olmayacak herhalde diye..

sürekli bir görev, sürekli bir tayin... eşler tayine gidemiyor, iş dolayısıyla onlar kalıyor.. evler ayrılıyor, ayda bir tatillerde buluşuluyor falan...

yine de işte hep destek....
sabırla ve gururla yanında olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım da...

O kadarda karamsar olmayın canm durum o kadar kötü değil herkes ayrılmıyor eşinden. Eğer doğuda riskli bir yer çıkarsa gidemezsiniz onun dışında doğu büyükşehirlerdende rahat özellikle çalışma imkanı olarak... Sadece riskli bölgelere eş götürmeyen var oralarada isteyen eşlerde gidebiliyor lojman hemen her yerde var çünkü. Ben işimi bıraktım geldim sonuçta biraz da tercih meselesi. Çevremde sırf doğuya gitti diye eşinden ayrı yaşayan kimseyi görmedim lojmanda oturduğumuz halde. Dediğim gibi çok riskli bir bölgeyse biraz sorun olabilir. Onun dışında rahat olun gençliğinizi aşkınızı yaşayın :=)

O kadarda karamsar olmayın canm durum o kadar kötü değil herkes ayrılmıyor eşinden. Eğer doğuda riskli bir yer çıkarsa gidemezsiniz onun dışında doğu büyükşehirlerdende rahat özellikle çalışma imkanı olarak... Sadece riskli bölgelere eş götürmeyen var oralarada isteyen eşlerde gidebiliyor lojman hemen her yerde var çünkü. Ben işimi bıraktım geldim sonuçta biraz da tercih meselesi. Çevremde sırf doğuya gitti diye eşinden ayrı yaşayan kimseyi görmedim lojmanda oturduğumuz halde. Dediğim gibi çok riskli bir bölgeyse biraz sorun olabilir. Onun dışında rahat olun gençliğinizi aşkınızı yaşayın :=)

benim eşimde cok riskli olmadığı sürece götürmek istiyor.bende öğretmenim zaten eşim nereye giderse eş durumundan bende gidicem,Allah bütün polis ve askerlerimizi korusun. ama şuda bir gercek doğudan korkuyorum :)):51:

büyük konuşmak istemem ama bende her yere yanında gitmek isterim...
kendisi de zaten arkasını toplayan biri olsun diye zorla götürür :4:

hayırlısı diyeyim haklarımızda... ben zaten daha okulumu bitireceğim de evleneceğim de :24: şark görevi diye bir olay bile kalkabilir o zamana kadar :60:

ne yapayım yaşıtlarım el ele dolanırken ben telefonda iki dakika fazla sesini duydum diye mutlu oluyorum... böyle aşk yaşıyorum :17:
gençliğim özlemle geçiyor bayanlar :1:

Korkmayın yaa doğuda çok güzel şehirler de var. Bizde seneye tayinciyiz batıya inşallah ist. la gideriz :)
Halamlar istanbuldaydılar kars'a cıktı tayinleri..Cok rahattılar.2 sene oldu bitireli gene istanbula aynı semte aynı apartmana geldiler :) cok şanslılardı :55:
büyük konuşmak istemem ama bende her yere yanında gitmek isterim...
kendisi de zaten arkasını toplayan biri olsun diye zorla götürür :4:

hayırlısı diyeyim haklarımızda... ben zaten daha okulumu bitireceğim de evleneceğim de :24: şark görevi diye bir olay bile kalkabilir o zamana kadar :60:

ne yapayım yaşıtlarım el ele dolanırken ben telefonda iki dakika fazla sesini duydum diye mutlu oluyorum... böyle aşk yaşıyorum :17:
gençliğim özlemle geçiyor bayanlar :1:
Aynen canım ben :) bizimki bıkmış bekar hayatından o bıraksa ben bırakmam.gene biz görüşüryoruzda bazı arkadslar zaten hepten hasret :43: Ben askıma kavusym peşindne ayrılmam valla :)) Senin askında hep taze kalcak canım beniim:46:

kıslar merhaba bende sizdenim.eşim polis ve 5 yıldır memleketimden ayrıyım:14:inanın bir gün bile alışamadım bu kadar zamanda.sıkıntıdan evlendikten sonra üni. kazandım.son senem bu sene mezun oluyorum ve şarka gidiyoruzz:53:

Back