polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

normal kist yk valla bnde anlamyrm doktorum kist fln yk sdce yumurtaliklarinda polikistk var ddi dogustan olan bi hastalik ddi cnim

olabilirmiki ama hc belirti yok umutlanmak istemyorum canim ya ailede suan bi bebek heycnmz var kizkardsm hamile oglu oluck insallah bndn 3 sne snra evlndi bde
ama sen etrafini dusunursen olmazki senin hic strese girmenen gerek allah daha cok versin olmayan herkese versin bosver insanlari onlarin dusuncelerini icini ferah tut testini yap posotiveyse zaten bayram havasi ha segilsede en azindan daha fazla beklemeden biran once tedavine baslarsin

normal kist yk valla bnde anlamyrm doktorum kist fln yk sdce yumurtaliklarinda polikistk var ddi dogustan olan bi hastalik ddi cnim
Ben de tam Polikistik değilmişim sadece kiloya bağlı Polikistik Görüntüsü varmış. Işin en ilginç yanı hamile kalıyorum ama yaşamıyor bu da ayrı dert ya. PKO da çocuk olması sorun ama aşılama ve tüp bebekle çok yüksek başarı sağlanıyor ama benim olup ölüyor bu da çok sıkıntılı cidden.

Aynen canım kafayı rahat tutmak ve çocuk için ilişkiye girmemek çok önemli.

canim yaa bu daha kotu bisi allah yardimcin olsun onun varligini bilmek sonra kaybetmek saha kotu ama moralini yuksek tut peki nedeni neymis doktorun ne diyo

canim yaa bu daha kotu bisi allah yardimcin olsun onun varligini bilmek sonra kaybetmek saha kotu ama moralini yuksek tut peki nedeni neymis doktorun ne diyo
Eşim, ben ve bebeğimiz araştırıldı hiçbir sebep yok. Dünkü tüp bebek doktoru aslında kocaman bir sebep var PKO ve insülin direnci diyor. Insülin dengesizliği sana belirti vermez ama bebeği öldürür dedi. Ben de aynen böyle düşünüyorum. Profa bile gittim sebep bulamadı.

anladim canim tatli turu yiyormusin peki yada insulin direncini dusurucek yiyecekler yemeyi denesen faydasi olurmu acaba bilemedinki

anladim canim tatli turu yiyormusin peki yada insulin direncini dusurucek yiyecekler yemeyi denesen faydasi olurmu acaba bilemedinki
Işe yaramıyor canım. Bu hamileliğimde hiç şeker kullanmadım. Ağzıma şekeri gıdalar sürmedim yine olmadı benim bir daha hamile kalmadan bol bol yürüyüşle kilo vermem Lazım ancak öyle dengeleyebilirim.

İnş canim hepinizin hamile haberlerini alirzda hepimze bayram olur

dogru canim ama bilgigim kadariyla insilin direnci hemen gecmiyo uzun sure tatlidan sekerden uzak durman gerekli ve greyfurt ye o iyi gelio die biliyorum canim

dogru canim ama bilgigim kadariyla insilin direnci hemen gecmiyo uzun sure tatlidan sekerden uzak durman gerekli ve greyfurt ye o iyi gelio die biliyorum canim
Canım ben eskiden yine kiloluydum ve 30 kilo verdim pKO silinmişti. Günü gününe adet olurdum. Sonra stresten yine kilo almaya başladım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…