- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 37
-
- Konu Sahibi sananesanane
aynen zayif olmak daha iyidir canim sikma canini elbetteki zamani gelince olucakYine de kilolu olmaktan daha iyidir canım Zayıf olmak
insallah canim hayit tohumu nasil kullaniliyo. Ne yapacagimi sasirdim sogandan mi baslasam baska biseyden mi bilemedim.hanımlar merhaba;
bende pko luyum ve hep istediğim gibi tedavisiz hamile kaldım ama 14 ay bekledim...
pko da derece derece.. benim adetlerim her ay gelir ama birkaç günlük gecikmelerle gelir bazen de 28 günde gelirdi
evlenip de bebek isteyince strese bağlı olarak gecikmeler 10 günü bulmaya başlamıştı öncelikli olarak stresden uzak durmak lazım
ayrıca pko lulara hayıt tohumunu tavsiye ediyorum adet düzeni ve yumurtlamaya katkısı çok fazla, bir 6 ay kullanın Allah'ın izni ile faydası olur inş.
birde hepinizin bildiği gibi kilo kontrolü de çok önemli..
Allah hepinize tedavisiz sağlıklı gebelikler nasip etsin..
O gunu sabirsizlikla bekliyoruz :)aynen zayif olmak daha iyidir canim sikma canini elbetteki zamani gelince olucak
Benim aclik sekerim yulsek cikti...glukophage kullaniyorum....pko olunca direk seker yuklemesi yaptirdi doktor...insulin baktir derim.
Evet...bunun sekerle insulin direncinin az olmasiyla ilgili...benim doktorumda aynı şeyi söyledi baaktır diye.
süpersin canım aynen öyle. ama mecburuz işte seda sayanın dediği gibi aç geziyorum modunda olmalıyız.bizi anca bu zayıflatacakben şu şişmanlatan ilaçlar verip zayıfla diyen kadındoğumculara kılım.hani gözüne yumruk atayım ama morarmasın der gibi.
canim o igneleri haplari kullandigimiz surece istedigin kadar zayifla care yok ben gecen yaz 15kg verdim ignelerle hepsini geri aldimsüpersin canım aynen öyle. ama mecburuz işte seda sayanın dediği gibi aç geziyorum modunda olmalıyız.bizi anca bu zayıflatacak
aç gezince psikolojim bozuluyor benim yaa öyle olmasa problem yoksüpersin canım aynen öyle. ama mecburuz işte seda sayanın dediği gibi aç geziyorum modunda olmalıyız.bizi anca bu zayıflatacak
doğru diyorsun canım albendende o kadar.84 kilodan bir gram ne aşağı ne yukarı bir de o ilaçları içersem iğneleri olursam 100 e mi çıkarım bilmiyorum.özele gitçem ama korkuyorum.kortizonun yapmadığını yapıyor bu kadın doğumcuların ilaçları offf.canim o igneleri haplari kullandigimiz surece istedigin kadar zayifla care yok ben gecen yaz 15kg verdim ignelerle hepsini geri aldim
bence tedavine baslamadan bi diyetidyene git olman gerekenden 4kg asagi dus sonra git tedavini olaç gezince psikolojim bozuluyor benim yaa öyle olmasa problem yok
doğru diyorsun canım albendende o kadar.84 kilodan bir gram ne aşağı ne yukarı bir de o ilaçları içersem iğneleri olursam 100 e mi çıkarım bilmiyorum.özele gitçem ama korkuyorum.kortizonun yapmadığını yapıyor bu kadın doğumcuların ilaçları offf.
aynen bende 2ayda 15kg vermistim tabi geri aldim ama soncta veriliyo ve dedigin gibi gunde iki saat tempolu yuruyordumKızlar bende de pcos var isteyince kilo veriliyor evet belki normalden daha zor ama imkansız değil tek başına yemeği azaltmakla kilo vermek zor bize spor şart bakın 2 ayda 10 kg verdim koşarak. Koşuyu bıraktım 1 ayda ancak 1 kg verebildim.
Bizim bahaneye değil çözüme ihtiyacımız var. Diyetisyenin önerileriyle birlikte sıkı bi sporla hepimiz verebiliriz ve bebeklerimize kavuşmak için vermemiz lazım
canim o igneleri haplari kullandigimiz surece istedigin kadar zayifla care yok ben gecen yaz 15kg verdim ignelerle hepsini geri aldim
aynen oyle versende geri aliyorsun oyle biseyki bu hastalik kiloyla dusman zayifla diyolar ama cerdikleri ilaclar igneler duba gibi yapioklomen ve ovitrelle deli gibi kilo aldırıyo ne vericez allah askına.
dukan yapabilirsin yada kflex dene ben gecen sene bu ilisyle gundede iki saat yuruyerek zayiflamistim yapabilirsin canim yeterki azmet sabret oyle cok spor yapiyordumki ayaklarim su topluyordu nezaman enerjinin dustugunu hissetigim an kapa gozlerini kucaginda cok guzel bebekler hayal et geciyo moral tavan yapio:)Bende pko hastasiyik ve tedaviye basladik bugun tahlillerim yapildi direk zayiflaman lazim dediler zayiflayamiyorm 174 boyum 93 kilom seker ilaci verdiler zayiflayip gelnemi soylediler. hamile kalsan bile bebek karninda olur dediler cok uzuldum 3 senelik evliyim ccgm.olsn istyrn artik ://
valla hem tok hem zayıf bize uymuyor tatlım ya keşke biz de yiyorum ama kilo alamıyorum diyenlerden olabilseydik ne kadar şanssızızaç gezince psikolojim bozuluyor benim yaa öyle olmasa problem yok
doğru diyorsun canım albendende o kadar.84 kilodan bir gram ne aşağı ne yukarı bir de o ilaçları içersem iğneleri olursam 100 e mi çıkarım bilmiyorum.özele gitçem ama korkuyorum.kortizonun yapmadığını yapıyor bu kadın doğumcuların ilaçları offf.
canım yine de bir şekilde kiloya dur demeliyiz yoksa tedavi iyice karmaşık hale geliyor ve bebeklerimize kavuşmamız uzuyor. inşallah hepimiz sağlıcakla kilo verip anne olabiliriz.canim o igneleri haplari kullandigimiz surece istedigin kadar zayifla care yok ben gecen yaz 15kg verdim ignelerle hepsini geri aldim