- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- Konu Sahibi sananesanane
Ya olsada seker yuksekliginde dusuk oluyomus problem oluyomus korktumneden korunucaksinki bence hic korunma belki olur bellimi olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya olsada seker yuksekliginde dusuk oluyomus problem oluyomus korktumneden korunucaksinki bence hic korunma belki olur bellimi olur:)
ben dukaa iki sene once cok guzel kilo vermistim ama yarida biraktim o yuzden geri aldimDukan bir süre sonra hasta ediyor diyorlar ben de yapmak istiyordum ama vazgeçmiştim
oyle deme allahtan hayirlisiBu arada Sağol canım bununla üç oldu artık alışıyorum galiba kaybetmeye
benimde 850 mg ama yarım alıyorum ne kadar zamanda işe yarar ki?Ben 850 mg sabah akşam tüm alıyorum canım.
Canım herkeste olacak diye kural yok ama yürüyüş yap hamile kalana kadar ve bol su iç. Dengelemeye çalış şekerini.Ya olsada seker yuksekliginde dusuk oluyomus problem oluyomus korktum
Bencede baslayalim ama bana pko oldugum icin doktorun diyetiinin disina cikamam...yani ozel bi diyet uygulayamam sizinle ama verdigim kilolari hafta hafta yazarim...bnce de kizlar beraber motive olalim yaaa!..eee hep beraber baslasak olmazmi diete
Bizler o kadar da şanssız değiliz aslında. Rahmi olmayan insanlar var. Doktorum ya yumurtalıklarında kanser olsaydı o zaman her şey daha kötü olurdu bu haldeyken nasıl umutsuz olursun dedi. Haklıydı aslında en azından rahimde sıkıntı yok illa ki bir gün anne olacağız.Allah hepimizin dualarini kbl edr inşallah o ol dsn yeterki rabbim inşallah hepinizn yüzünü güldürür polikistik over genetik dogustan gelen bir hastalik derdi veren dermanıda vermistir en byk yardmcz dua arkadaslar tez zamanda duyariz ins gelsin bebisler
inşallahhhhhBizler o kadar da şanssız değiliz aslında. Rahmi olmayan insanlar var. Doktorum ya yumurtalıklarında kanser olsaydı o zaman her şey daha kötü olurdu bu haldeyken nasıl umutsuz olursun dedi. Haklıydı aslında en azından rahimde sıkıntı yok illa ki bir gün anne olacağız.
Kızlar bence de burayı güncel tutalım kilo verdikçe yazalım, herkes kendine uygun diyeti uygulasın. Ama şu konuda anlaşalım yürüyüş Şart. Şekeri yürüyüş dengeliyor ve yumurtalıklar harekete geçiyor.Bencede baslayalim ama bana pko oldugum icin doktorun diyetiinin disina cikamam...yani ozel bi diyet uygulayamam sizinle ama verdigim kilolari hafta hafta yazarim...bnce de kizlar beraber motive olalim yaaa!..
Canım sen Soğan kürü dene bence.Bende pko luyum ama zayif olanlardan bende kilo alamiyorum hep 49 kiloyum. Ve canim tatli seyleri cok cekiyo ve simdiye kadarda hicbiri dr insilun dilenci hakkindada bisey demedi ve hamile kalamiyorum
canım hormon bozukluğu var di mi? pcostada aynı tüylenme belası var ben lazerle bile kurtulamadımBenim çok ilgnc kist yk ama her ay ilk 5 gn kahve snra kirmizilar gelyo snra adtm 10 gnü gcyo bise anlamadm gercekten her ay hüsran kilo ztn bela bde erkek gbi sakalm ckyo oda ytmz gbi çocugum olmuyo yaşadgm skntyi anlatamam dua düsmyo dilimdn elbt rabbim her zorlukta bi kolaylik kildgı gbi bu drdmzde kolaylik verir
ya doktorun verdiyse tabiki sakin baska bisi yapma keske benim doktorumda yapsaydi boyle bisi ama nerdeeeBencede baslayalim ama bana pko oldugum icin doktorun diyetiinin disina cikamam...yani ozel bi diyet uygulayamam sizinle ama verdigim kilolari hafta hafta yazarim...bnce de kizlar beraber motive olalim yaaa!..
ben denemistim sogan kurunu incir kurunu testere disli aslan pencesini hic biri ise yaramadiCanım sen Soğan kürü dene bence.
bende cok yasadim canim bunlari ne adetsin ne degilsin karnin dev gibi sisiyo zaten ama hic sikinti yapma sitrestende adet gormuyor olabilirsin test yaptinmi bi arada kan testi yaptir kesin hamile degilsen adet sokturuci kullanirsin hemBende hormon bozuklugu yok cnim ya sdce polikstk over yüzndn kilo aldkca erkeklik hormnu salgnlanyms yumurtlama olmadgi içn rahm flmim temz ack ckti sdce yumurtlama olmuyo klomen kullandm doktra gttm yumurta gelsmems ddi ama bska ilcta vermdi bdahaki adtne kadar iliski önerdi adt olursan gel ddi suan 45 gn oldu ne tam adetm gelyo nde hamileym sdce kahverngi akinti çildrmak üzerym tam olsam doktora gdcm ama ya hamileysm dyde adt sktrcü kullanamyrm ne gick bi durum dmi ck dertlym ck
kist yoksa pcos nasil oluyorBende hormon bozuklugu yok cnim ya sdce polikstk over yüzndn kilo aldkca erkeklik hormnu salgnlanyms yumurtlama olmadgi içn rahm flmim temz ack ckti sdce yumurtlama olmuyo klomen kullandm doktra gttm yumurta gelsmems ddi ama bska ilcta vermdi bdahaki adtne kadar iliski önerdi adt olursan gel ddi suan 45 gn oldu ne tam adetm gelyo nde hamileym sdce kahverngi akinti çildrmak üzerym tam olsam doktora gdcm ama ya hamileysm dyde adt sktrcü kullanamyrm ne gick bi durum dmi ck dertlym ck