- 20 Aralık 2014
- 140
- 52
- Konu Sahibi sananesanane
benim 2 arkadaşım kaldı ama ben daha hala bekliyorum ühhüüüü Allahım inşallah bize de hemen nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bekleme canım ne diyolarsa yap tüp bebekse tüp bebek. ben şuan o kadar zaman istemediğim için çok pişmanım şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen tedaviye başlardım. benimle birlikte olmayan 3 arkadaşımın oldu biri doğum yaptı diğerleri yeni hamile ben kaldım öyle olunca daha kötü oluyo
Evet haklisin beklemekte zaman kaybi ama maddi durumda olmayinca dahada zorlasiyor durum canimbence bekleme canım ne diyolarsa yap tüp bebekse tüp bebek. ben şuan o kadar zaman istemediğim için çok pişmanım şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen tedaviye başlardım. benimle birlikte olmayan 3 arkadaşımın oldu biri doğum yaptı diğerleri yeni hamile ben kaldım öyle olunca daha kötü oluyo
Canım detayları bilmiyorum ama bu iğne yumurta geliştirici iğne mi? Ben de çok korkuyodum ama korkulacak bişey yok hemşire yapınca açıyor sen kendin yapınca daha az açıyor hatta hiç acimiyor çok küçük ince ucu var iğnenin korkulacak acicak hiç bişey yok 1kez hemşire yapsin gör sonra kendin dene .göbekten yap dedi bana gobek deliğine 3 4 parmak sağ veya solundan bi de biraz altına doğru yaptım ben.Meraba arkadaslar klomeni 3e cikardik yine olmadi 1 tane olusu 13 mm doktor adet sokturucu verdi adetin 3.gunu gel igneye baslayalim artik dedi.rapor da cikaririz sana dedi.smdi benim kafamda yine bi suru soru igne ise yarayacak mi? igne fiyatlari raporla nasil?kac gun kullancagm klomen gbi 5 gun kullanip 5 gun bekleyip mi kontrole gidecegim gunde kac kez kullanacagm igne nerden yapiliyor gobekten filan duydum ben cok korkuyorum kim yapacak benim ignemi(((
Peki canim kac gunluk oluyor bu igneler gunde kac kez bi de igne bitince hemen kontrole mi gdiliyor yoksa 3 5 gun sonra miCanım detayları bilmiyorum ama bu iğne yumurta geliştirici iğne mi? Ben de çok korkuyodum ama korkulacak bişey yok hemşire yapınca açıyor sen kendin yapınca daha az açıyor hatta hiç acimiyor çok küçük ince ucu var iğnenin korkulacak acicak hiç bişey yok 1kez hemşire yapsin gör sonra kendin dene .göbekten yap dedi bana gobek deliğine 3 4 parmak sağ veya solundan bi de biraz altına doğru yaptım ben.
Ben günde 1kez vurdum 2gun yaptım sonra kontrole gittim canım onun öncesinde 5 gün klomen kullandım dr iğne verdi 2gun de iğne yaptımPeki canim kac gunluk oluyor bu igneler gunde kac kez bi de igne bitince hemen kontrole mi gdiliyor yoksa 3 5 gun sonra mi
Bilgiler icin cok sag ol canim raporla maliyeti ne kadar olacak onu da merak ediyorum cunku pahali diye duydum bu igneler of o kadar zahmet ise yarar insallahBen günde 1kez vurdum 2gun yaptım sonra kontrole gittim canım onun öncesinde 5 gün klomen kullandım dr iğne verdi 2gun de iğne yaptım
Canim klomeni gunde kac kullandnMerhaba arkadaşlar, bende pkoluyum..bu ay 2. tedavim..ilk klomen kullandım sadece bir yumurtam oluştu ama tutmadı..bu ay klomen+ çatlatma iğnesi yapıldı 2 yumurtam oluştu 18mm ve 20mm...7 mayıs iğnem yapıldı..iğneden sonra 23. gün ve hala adet olmadım..adetim de 3 gün geçti..pazartesi doktora gideceğimmm..tek çizgi görmek istemiyorum teste yapmadım..
Tek çizgi beni -çok ecele etmesem de- gerim gerim gerdiği için(acele etmediğimi sanıp çok mu istiyorum acaba?) her testten sonra ''bir daha test yaparsam!'' diyor kendime kızıyorum. Varikosel ameliyatı atlattık, bende de pcos. Glifor kullanırken düzenli idi. Bir ay bıraktım gecikmenin 21. günündeyim üstelik o arada üç test, sonuç: negatif
ben 4 ay falan kullandım da arada kaçak olmuştu, geri başlıyorum ama çok faydasını gördüm çünküSabır önemli canım pkoslularda, ben 3 senedir bekliyorum bebeğimi, henüz gelmedi..
Şeker ilacı kullandım senin gibi, benimki glikofajdı. Tam 9 ay içtim, kan hapı başlattı doktor ara verdim. Ama yeniden başlıycam sen ne kadar kullandın? Sabır yakın olmalı, stres uzak olmalı sana..
ben 4 ay falan kullandım da arada kaçak olmuştu, geri başlıyorum ama çok faydasını gördüm çünkü
Canim klomeni gunde kac kullandn
Ben gunde 2 kullandim 1 tane olustu 11 mm gunde 3 kullandim 13mm kaldi smdi adet sokturucu kullaniyorum bitince igneye gececez dedi doktor klomene cevap vermedim((canım günde 2 tane kullandım sabah akşam...5 gün boyunca
İnşallah iğnede sonuç alırsın canım, senin durumundayım ben de. Klomen e cevap vermediğim halde 6 ay kullandırdı doktorum.. 14 cm den ileri gitmedi.. 18 19 20 cm olması idealdi. Ama olmadı. Nasip..Ben gunde 2 kullandim 1 tane olustu 11 mm gunde 3 kullandim 13mm kaldi smdi adet sokturucu kullaniyorum bitince igneye gececez dedi doktor klomene cevap vermedim((
Ben doktoruma daha etkili bi tedaviye gecelim ben buyutme asamasiyla vakit kaybetmek istemiyorum dedim canim.kafama takilan ya igne de ayni klomen gbi olursa buyutmezse ne olacak o zaman.yoksa igne kesin buyutuyor muİnşallah iğnede sonuç alırsın canım, senin durumundayım ben de. Klomen e cevap vermediğim halde 6 ay kullandırdı doktorum.. 14 cm den ileri gitmedi.. 18 19 20 cm olması idealdi. Ama olmadı. Nasip..