polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

İnşallah cnım benim ama şeker hapını ihmal etme bnde polikistk over var ck fayda etti düzenli kullanki ise yarasn yarn mutlaka yaz paslasalm hem destek oluruz birbrmze

Takiyomusunda lafmi hemde cok biran bile cikmiyor aklimdan evlendim.evleneli tedavi goruyom biraz ara verip tekrar basa donuyorum ben.ustune dustukce olumsuz oluyor ikinci tup bebegim tuttu ikizlere hamile kaldim.6 aylik erken dogum.yaptim sonraki deneme kimyasal oldu birdaha denedim.hic tutmadi dr dedigi sag tupte sivi var alalim.oyle deniyelim aldirdim tupum simdi sol tupum var sade marttabyine.denedim tup bebek degerlerim gayet iyi artti fakat kanamayla dustu kapatim.bu konuyu desemde kapanmiyor ne yapcam.bilmiyorum.rabbim.insallah hepimize nasip eder cok.zor yasadiklarimiz ama.rabbimiZ icin.sabrediyoruz

Allah sabır versin canım. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Hepimiz için bu süreçte olumsuzluklar olabilir ama umudu kaybetmemek ve hayatı tamamen bu konuya bağlamamak lazım zaman geçip gidiyor ömrümüzden krndini yıpratmamaya çalış. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez..

Anlıyorum duygularını canım ben artık söyle düşünüyorum çevremizde o kadar çocuk sahibi olupta mutlu olamayan insanlar var çocuğu olup eşi kötü olanlar var her şeyde bir hayır var yani Allahım elbet sanada verir bence bu bizim sınavımiz Allah bizi siniyor bunun birde öbür tarafı var belki Rabbim bizi ahirette mukafatlandiracak ne olursun bu kadar üzülme çok şükür Rabbim bize sağlıklı bi vücut nasip etmiş birde hiç yuruyemeyenler düşün yada derman siz hastalığı olanları düşün sukredelim Allahım iza

Slm canım doktordan geldim bir tane gelişen yumurtan var dedi 11.8 mm olmus iğne ile hapa devam et salı kontrole ge dedi inşallah buyur tek yumurta m salı günü yine haber veririm

Slm canım doktordan geldim bir tane gelişen yumurtan var dedi 11.8 mm olmus iğne ile hapa devam et salı kontrole ge dedi inşallah buyur tek yumurta m salı günü yine haber veririm
Büyür cnim hc kafani takma streste yapma saliya daha ck var büyür tbi çok sevndm bnde bgn çatlatma ignemi vruldm bkalm hayrlsi pek ümdim yk bu aydan ama gelsmlri yazrm bnde

Slm canım doktordan geldim bir tane yumurtam 11.8 olmuş ilaca devam et salı günü kontrole gel dedi inşallah büyür tek yumurtam dua edin salı günü tekrar yazarım gelişmeyi
Çok sevindim inşallah büyümeye devam eder yumurtan ve mutlu haberlerini alırız canım grup olarak hepimizin güzel haberler almaya ihtiyacı var bu dönemde bol bol incir tüket ve ılık süt iç internet sitelerinde o şekilde yazılar var

Büyür cnim hc kafani takma streste yapma saliya daha ck var büyür tbi çok sevndm bnde bgn çatlatma ignemi vruldm bkalm hayrlsi pek ümdim yk bu aydan ama gelsmlri yazrm bnde

İyi dileklerin için çok sağol canım yaa bende bir nebze olsun umutlandim Allahım umutlarimizi boşa çıkarmasını bende senden hayırlı bir haber bekliyom

Eve geçince kuru incir yicem canım Sağol Allah razi olsun Rabbim hepimize anneligi tattirsin dualarimizi kabul etsin insallah

Canm soğan kuru yap ,stres yapma,ne zaman olucak diye hesap yapma ,hatta hesaplayıpta birlikte olma ,oluşuna bırak ..bnm 3yıl sonra oldu

Canm soğan kuru yap ,stres yapma,ne zaman olucak diye hesap yapma ,hatta hesaplayıpta birlikte olma ,oluşuna bırak ..bnm 3yıl sonra oldu

Slm canım bu cevabı bana yazdığını düşünüyorum Sağol Allah razi olsun kurban olduğum Allahım herseyi n vaktini zamanını bekletiyor bizlere sana da üç yıl sonra anne olmayı nasip etmiş Allahım sana bagislasin murvetini görürsün inşallah Darısı da bize hayırlısı

Kizlarrr yumurta buyutme ignesi kullaniyorum bu ucuncu denemem 6.gunum bugun igneyi yaptiktan sonra kanamam basladi litfen yardim edin varmi boyle kanamasi olanlar

Kizlarrr yumurta buyutme ignesi kullaniyorum bu ucuncu denemem 6.gunum bugun igneyi yaptiktan sonra kanamam basladi litfen yardim edin varmi boyle kanamasi olanlar
Canim ben igne kullanmadm ama adet zamaninsa adtin bşlams olablr vya ignenin yan etkisde olablr doktoruna danis miktarida önemli yumurtlama zamani kanamasi olanlarda okuduk burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…