- 16 Mart 2015
- 31
- 12
- 38
-
- Konu Sahibi sananesanane
İnşallah cnım benim ama şeker hapını ihmal etme bnde polikistk over var ck fayda etti düzenli kullanki ise yarasn yarn mutlaka yaz paslasalm hem destek oluruz birbrmzeSevindirdin beni ya Allah ne muradin varsa versin benim de ergenlikten belli düzensiz adetleri m doktor bana da şeker hapı verdi ama düzenli icmiyorum bu aksam baslicam yine ara ara bakmaya oluyor bakalım inşallah yarın güzel haberler veririm
İnşallah cnım benim ama şeker hapını ihmal etme bnde polikistk over var ck fayda etti düzenli kullanki ise yarasn yarn mutlaka yaz paslasalm hem destek oluruz birbrmze
Canim sen çok kafaya takiyorsun herhalde takma bu kadar benim bir tanıdığım yedi yıl sonra bebek sahibi oldu seninde olur inşallah biliyorum zaman ve cevredekiler yıpratiyor insanı ama ne yapalım hersey Allahtan o ne zaman ol derse o zaman olucak
Amin canım inşallahDarisi basimiza(((
Allah sabır versin canım. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Hepimiz için bu süreçte olumsuzluklar olabilir ama umudu kaybetmemek ve hayatı tamamen bu konuya bağlamamak lazım zaman geçip gidiyor ömrümüzden krndini yıpratmamaya çalış. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez..Takiyomusunda lafmi hemde cok biran bile cikmiyor aklimdan evlendim.evleneli tedavi goruyom biraz ara verip tekrar basa donuyorum ben.ustune dustukce olumsuz oluyor ikinci tup bebegim tuttu ikizlere hamile kaldim.6 aylik erken dogum.yaptim sonraki deneme kimyasal oldu birdaha denedim.hic tutmadi dr dedigi sag tupte sivi var alalim.oyle deniyelim aldirdim tupum simdi sol tupum var sade marttabyine.denedim tup bebek degerlerim gayet iyi artti fakat kanamayla dustu kapatim.bu konuyu desemde kapanmiyor ne yapcam.bilmiyorum.rabbim.insallah hepimize nasip eder cok.zor yasadiklarimiz ama.rabbimiZ icin.sabrediyoruz
Takiyomusunda lafmi hemde cok biran bile cikmiyor aklimdan evlendim.evleneli tedavi goruyom biraz ara verip tekrar basa donuyorum ben.ustune dustukce olumsuz oluyor ikinci tup bebegim tuttu ikizlere hamile kaldim.6 aylik erken dogum.yaptim sonraki deneme kimyasal oldu birdaha denedim.hic tutmadi dr dedigi sag tupte sivi var alalim.oyle deniyelim aldirdim tupum simdi sol tupum var sade marttabyine.denedim tup bebek degerlerim gayet iyi artti fakat kanamayla dustu kapatim.bu konuyu desemde kapanmiyor ne yapcam.bilmiyorum.rabbim.insallah hepimize nasip eder cok.zor yasadiklarimiz ama.rabbimiZ icin.sabrediyoruz
merak ettim seni tatlim ne durumdasın varmi güzel haberler yksada üzülme sakn bu ay olmadysa bdahaki ayMutlaka yazarım canım inşallah hayırlı bir haber olur
canım dualarım sana benim 2.aym klOmen kullandim ilk ay günde 2 tne büyümdi 3 e ckardi doktrm büyümdi eczanci yanls ilc vrms antibytk snradan farkttm o yüzdn olmadi doktor bna glifor verdi şeker hapi onu daha kullanali 1 hafta olmadan büyüdü yumurtalrm çk sükür evet cnim fna agriyo hissdysn ble igne btar gbi oluo kasklar hc kafani takma tatlim olmasa bnim olmazdi ergnliktn buyana olmuydu yumurtlamam yarn güzel hbrlrni bklyrm :)))
Ben28 yaşındayım 2.5 senelik evliyim 1 senedir falan uğraşıyorum bu işle
Büyür cnim hc kafani takma streste yapma saliya daha ck var büyür tbi çok sevndm bnde bgn çatlatma ignemi vruldm bkalm hayrlsi pek ümdim yk bu aydan ama gelsmlri yazrm bndeSlm canım doktordan geldim bir tane gelişen yumurtan var dedi 11.8 mm olmusiğne ile hapa devam et salı kontrole ge dedi inşallah buyur tek yumurta m salı günü yine haber veririm
Büyür cnim hc kafani takma streste yapma saliya daha ck var büyür tbi çok sevndm bnde bgn çatlatma ignemi vruldm bkalm hayrlsi pek ümdim yk bu aydan ama gelsmlri yazrm bnde[/QUOTEi nşallah olu hamilelik hepimizin mutlu güzel haberler almaya ihtiyacı var
Çok sevindim inşallah büyümeye devam eder yumurtan ve mutlu haberlerini alırız canım grup olarak hepimizin güzel haberler almaya ihtiyacı var bu dönemde bol bol incir tüket ve ılık süt iç internet sitelerinde o şekilde yazılar varSlm canım doktordan geldim bir tane yumurtam 11.8 olmuş ilaca devam et salı günü kontrole gel dedi inşallah büyür tek yumurtam dua edin salı günü tekrar yazarım gelişmeyi
Büyür cnim hc kafani takma streste yapma saliya daha ck var büyür tbi çok sevndm bnde bgn çatlatma ignemi vruldm bkalm hayrlsi pek ümdim yk bu aydan ama gelsmlri yazrm bnde
Çok sevindim inşallah büyümeye devam eder yumurtan ve mutlu haberlerini alırız canım grup olarak hepimizin güzel haberler almaya ihtiyacı var bu dönemde bol bol incir tüket ve ılık süt iç internet sitelerinde o şekilde yazılar var
Canm soğan kuru yap ,stres yapma,ne zaman olucak diye hesap yapma ,hatta hesaplayıpta birlikte olma ,oluşuna bırak ..bnm 3yıl sonra oldu
Kizlarrr yumurta buyutme ignesi kullaniyorum bu ucuncu denemem 6.gunum bugun igneyi yaptiktan sonra kanamam basladi litfen yardim edin varmi boyle kanamasi olanlarmrb arkadaslar bende pko var dedi doktorum klomen kullandim ise yaramadi gecen ay menopur ve pregnly catlatma ignesini kullandim tedavi iyi gecti ama hamile kalamadim bu ay tekrar menopura basladim pazartesi yine gidicem bu konuda veya pko lu olup hamile kalanlar neler yapti yardimci olurmusunu lutfenn
Canim ben igne kullanmadm ama adet zamaninsa adtin bşlams olablr vya ignenin yan etkisde olablr doktoruna danis miktarida önemli yumurtlama zamani kanamasi olanlarda okuduk burdanKizlarrr yumurta buyutme ignesi kullaniyorum bu ucuncu denemem 6.gunum bugun igneyi yaptiktan sonra kanamam basladi litfen yardim edin varmi boyle kanamasi olanlar
Bugun daha 4gun oldu biteli adetim canimCanim ben igne kullanmadm ama adet zamaninsa adtin bşlams olablr vya ignenin yan etkisde olablr doktoruna danis miktarida önemli yumurtlama zamani kanamasi olanlarda okuduk burdan