• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

o zaman

kanama gördüğüm gün mü oluyor heralde başlangıcım cnm
Birde canim ben telime takvim prog indirdim oradan takip ediyorum adet zamani yunurtlama zamani yuksek sansli gunleri falan. Simdiye kadar ise yaramdimi yaramadi :) ama sorun bende pcos . Yinede tavsiye ederim guzel bi uygulama

Mrb cnm .Öncelikle gecmis olsun. Polikistik overde bebegin olmaz diye birsey yok sadece biraz çaba göstermek gerekiyor.hic bir dr kesinlikle olmaz demedi simdiye kadar ama insan korkuyor haliyle. Ufak tefek ilac destekleriyle hallolur insallah bende polikistik overim dr tedavi icin beklemem gerektigini söyledi. Pihti icinde yanilmiyosam hamile kaldiginda ilacla hallediliyor.

teşekkür ederim canm allah hepimize nasip etsn bebeğini kucağına almayı bi düşük yaptm sebebi bu pıhtılaşma sanırım o zaman bilmiyordum pıhtı falan inş.bebeğimizi kucagimiza alırız sağ salim smdi yasmin dye bi hap verdi onu kullany

Evet canim yani dun 1. Gundu senin .lekede insanin canini ne cok sikiyor adet mi olcam hamilemi kaldim diye dusun dur :KK43:
aynen cnm bi an heves ediosun :( bide bu sefer benim cok farklı oldu ilk gün lekelendi sonra daha az lekelendi sonra gece kadar hicbişey olmadı ertesi sabahda şakır şakır geldi :(
neyse kısmet artık
olucak bizimde inanıyorum ben

aynen cnm bi an heves ediosun :KK43: bide bu sefer benim cok farklı oldu ilk gün lekelendi sonra daha az lekelendi sonra gece kadar hicbişey olmadı ertesi sabahda şakır şakır geldi :KK43:
neyse kısmet artık
olucak bizimde inanıyorum ben
Zaten adete bi hafta kala insam kendini dinlemeye basliyor. Gogsum sismi agriyomu kasik agrisi bel agrisi varni halsizmiyim wc ye cok mu gidiyorum midem bulaniyomu vs vs. Bu psikoliji cok berbat sizinkide tipki yerlesme kanamasi gibi olmus sonra yine sakirdamis ins bu ay olur mübarek ayda . Tedavi goruyomusun cnm yoksa kendi halinde denemeler mi

teşekkür ederim canm allah hepimize nasip etsn bebeğini kucağına almayı bi düşük yaptm sebebi bu pıhtılaşma sanırım o zaman bilmiyordum pıhtı falan inş.bebeğimizi kucagimiza alırız sağ salim smdi yasmin dye bi hap verdi onu kullany
Dusugun sebebini arastirmadimi dr .iyi bir dr a denk gelmekte cok onemli.buyuk ihtimalle pıhtıdan dolayi düşük olmus cnm inş kisa zamanda guzel haberler alirsin. Bu arada yasmin dogum kontrolu sana niye verdi kisti eritmek icinse erimiyorlar boşuna zaman kaybi gibi geliyor bebek isteyen birine doğum kontrol haplari. ..

Dusugun sebebini arastirmadimi dr .iyi bir dr a denk gelmekte cok onemli.buyuk ihtimalle pıhtıdan dolayi düşük olmus cnm inş kisa zamanda guzel haberler alirsin. Bu arada yasmin dogum kontrolu sana niye verdi kisti eritmek icinse erimiyorlar boşuna zaman kaybi gibi geliyor bebek isteyen birine doğum kontrol haplari. ..
dusukten sonra düzensiz olan adetlerim kahverengi akıntı şeklinde olmaya başladı hem uzun aralarla hem kanama gormuyorum o yüzden önce kişilerden kurtul dye verdi bilmiyorum napicam varmı onerdigin Dr bi adet gorsem belki gider kistler:(((

dusukten sonra düzensiz olan adetlerim kahverengi akıntı şeklinde olmaya başladı hem uzun aralarla hem kanama gormuyorum o yüzden önce kişilerden kurtul dye verdi bilmiyorum napicam varmı onerdigin Dr bi adet gorsem belki gider kistler:KK43:((
kurtajdan sonra patolojiye gtti bu arada ama bi sebep yok dediler gelişmediği için faln..

dusukten sonra düzensiz olan adetlerim kahverengi akıntı şeklinde olmaya başladı hem uzun aralarla hem kanama gormuyorum o yüzden önce kişilerden kurtul dye verdi bilmiyorum napicam varmı onerdigin Dr bi adet gorsem belki gider kistler:KK43:((
Hangi ildesin canim

Ya canim bende ara ara kullandim digum kontrol hapi ama kistler hic gecmiyor sadece biraz küçülüyor ama birakimca adet duzensizligi yine basliyo yani bu kistler gecmiyo. Birde endokrine gitmeni tavsiye edebilirim. Bayramdan sonra bende gidecegim. Kac senelik evlisin cnm

Ya canim bende ara ara kullandim digum kontrol hapi ama kistler hic gecmiyor sadece biraz küçülüyor ama birakimca adet duzensizligi yine basliyo yani bu kistler gecmiyo. Birde endokrine gitmeni tavsiye edebilirim. Bayramdan sonra bende gidecegim. Kac senelik evlisin cnm
1bucuk senelik evliyim ama Dr bana sgum kontrol halini verdi hemde kaç tanesine gttysem endokrin nedir

1bucuk senelik evliyim ama Dr bana sgum kontrol halini verdi hemde kaç tanesine gttysem endokrin nedir
Endokrin bir bolum canim. Bu kiste endokrin bolumude bakiyor. Ben aksarayda yasiyorum esimin isi dolasiyla. Istanbukda akrabam tup bebek ted gordu bahceci kliniginde .suan zaten hapa basladin yarim birakmak olmaz kafani karıştırmak istemem canim kistler engel degilmis ama hormonlar sikinti yaratıyor iste polikistik overde.

Normalde doğu görevimiz var ama 10gune kadar İstanbul da bu arada kisti eritmeden hamile kalabilir miyim ben
Doguda ins iyi bir dr bulursun . En azindan hamile kalabiliyorsun canim böyle düşün ben 9aylik evliyim 4 ay denedik olumsuz oldu .bekarkende polikistik overdim yeninolan bisey degil.senin yeni old icin belkide tedavin daha kolay olur insallah

.. ÇILGIN LEYDİ . canım sana tavsiyem bi doktora gidip erkeklik hormonlarına baktır .. normal hormonlarına değil erkeklik hormonuna .

Kızlar mrb. Bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Bnmde sorunum pcos. Ama bnm boyum 167 kilo 55. İnsülin direncim yok. Sadece fsh lh oranı bozuk.denedik ama gebe kalamadım. Yıllarca diane kullandım artık korkuyorum bnm gibi olan biri var mı. Bunu duymaya cok ihtiyacım var :(

Kızlar mrb. Bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Bnmde sorunum pcos. Ama bnm boyum 167 kilo 55. İnsülin direncim yok. Sadece fsh lh oranı bozuk.denedik ama gebe kalamadım. Yıllarca diane kullandım artık korkuyorum bnm gibi olan biri var mı. Bunu duymaya cok ihtiyacım var :KK43:
Mrb cnm. Kilo olmamasi avantaj bendede fazla kilo yok ama olmayinca olmuyor iste :(.senin gibi cok cnm uzulme .pcos cok yaygin malesef .dogum kontrol yazip yolluyolar hep :(.ne yapmayı dusunuyorsun

Kızlar mrb. Bende 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Bnmde sorunum pcos. Ama bnm boyum 167 kilo 55. İnsülin direncim yok. Sadece fsh lh oranı bozuk.denedik ama gebe kalamadım. Yıllarca diane kullandım artık korkuyorum bnm gibi olan biri var mı. Bunu duymaya cok ihtiyacım var :KK43:
merhaba . fsh değerin bozuksa bir ilaç duydum testere dişli aslan pençesi otu . ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi bi internetten araştırın isterseniz . benimde fsh m yüksek .bende yapıcam.

merhaba . fsh değerin bozuksa bir ilaç duydum testere dişli aslan pençesi otu . ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi bi internetten araştırın isterseniz . benimde fsh m yüksek .bende yapıcam.
yüksek olanı düşürüyormuş . düşük olanı ise yükseltiyormuş dengeliyormuş bu ot arkadaşlar .

Back
X