• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

yüksek olanı düşürüyormuş . düşük olanı ise yükseltiyormuş dengeliyormuş bu ot arkadaşlar .
Corek otu tarcin bal karisimi yapmıştım gecen ay buda yumurta kalitesi icindi ama bana fayda etmedi. Sogan kurude yapmıştım oda fayda etmemisti.hata sogan kurunden sonra iyice adet duzenim bozuldu mantar oldum. Bitkiler otlar bana fayda etmiyor nedense

Corek otu tarcin bal karisimi yapmıştım gecen ay buda yumurta kalitesi icindi ama bana fayda etmedi. Sogan kurude yapmıştım oda fayda etmemisti.hata sogan kurunden sonra iyice adet duzenim bozuldu mantar oldum. Bitkiler otlar bana fayda etmiyor nedense
çörek otu herderde deva derler ama size yaramamış demek :) hımm bunuda yapayım . şuan soğan küründeyim :) sonra testere dişli otu bi yandan klomen içiyorum birde sizin dediğinizi ara öğünlerde yiyeyim evimizde var nasıl olmasa . bulunmıycak bişey değil bide bunu deniyelim :)

Mrb bendede pco var ve bende inofolic e basladim ins faydasi olur hepimize
geçmiş olsun arkadaşlar . inofolik en güzel folik asitlerden biri . yalnız kilo aldırıyor bende içmeye başlamadan önce bu sitedeki yorumları okumuştum biliyordum sonra pek önemsemedim açıkçası unuttum . sonra bi baktımki aman allahım bu ne kilo:( . aman kızlar ciddiye alın mesajımı gerçekten kilo aldırıyor . yiyorsun 2 saat geçmeden tekrar acıktırıyor .

çörek otu herderde deva derler ama size yaramamış demek :) hımm bunuda yapayım . şuan soğan küründeyim :) sonra testere dişli otu bi yandan klomen içiyorum birde sizin dediğinizi ara öğünlerde yiyeyim evimizde var nasıl olmasa . bulunmıycak bişey değil bide bunu deniyelim :)
Corek otunu cektirip kullanin butun halinde degil. Valla belki bu ay denesem biseye yarardi ama inofolic basladim oyüzden cesaret edemedim ikisi tepkimeye falan girer :) bide onla ugrasmayim dedim. Ayrica kilo aldirir yazmissiniz cok korktum kilo almamam lazim ins aldirmaz benim istahim acilmadi sadece susatiyor belkide simdilik etkisi budur deneyip gorecegim. Bu arada corek otu tarcin bal ac karnina olacak sabah aksam tadi ayni mesir macunu gibi ;) ac yiyince biraz mide bulantisi yapiyodu bende kahvaltıdan 15.20 dk sonra yiyordum.

Bende klomen kullanmak istedim dr hic bi ilac yazmadi 1 sene bekle diyor beklemek kolay sanki :) .baska hastaneye gidecegim bu ayda boyle gecsinde

Bende klomen kullanmak istedim dr hic bi ilac yazmadi 1 sene bekle diyor beklemek kolay sanki :) .baska hastaneye gidecegim bu ayda boyle gecsinde
aslında klomen çok iyi bir ilaç değil yani kuvvetli bir ilaç . ama mecbur olunca içiliyor tabi . doktorunuz doğalıyla olsun vücudunuza ilaç almadan olsun istemiştir ilaçsız oluncağını düşünüyordur bide başka doktora gidin .

Merhaba. Bende pcos hastasiyim.senelerdir ugrasiyorum.6 ay boyunca sogan suyunu gunde iki kez ictim. 4 5kilo verdim ugrasip , artik ultrasonda gozukmuyor ama. Erkeklik hormonum. Yuksek cikiyor, tuylenme problemim var, lazerde yaptiriyorum ise yaramiyor. Simdide hayit tohumunu deniyorum. Bu arada 1yil dianaa35de kullandim.damar tikanikligi gogus agrisi kalp agrisi yapiyordu.

aslında klomen çok iyi bir ilaç değil yani kuvvetli bir ilaç . ama mecbur olunca içiliyor tabi . doktorunuz doğalıyla olsun vücudunuza ilaç almadan olsun istemiştir ilaçsız oluncağını düşünüyordur bide başka doktora gidin .
Dr bu degerlerlw sende yumurtlama olmaz dedi ama ilacta vermedi basindan savar gibi yapti .tedavi icin ankaraya gideceğim. Devlet hastaneleri 1 sene dolmadan tedavi yapmiyo.

Merhaba. Bende pcos hastasiyim.senelerdir ugrasiyorum.6 ay boyunca sogan suyunu gunde iki kez ictim. 4 5kilo verdim ugrasip , artik ultrasonda gozukmuyor ama. Erkeklik hormonum. Yuksek cikiyor, tuylenme problemim var, lazerde yaptiriyorum ise yaramiyor. Simdide hayit tohumunu deniyorum. Bu arada 1yil dianaa35de kullandim.damar tikanikligi gogus agrisi kalp agrisi yapiyordu.
Pcos varken lazer bir ise yaramaz cunku erkeklik hormonu yuksek oldugu icin bir yandan cikiyor :( .ben en cok cenedekileri kafaya takiyodum artik umursamiyorum kagaya taktikca çoğalıyor sanki.

Pcos varken lazer bir ise yaramaz cunku erkeklik hormonu yuksek oldugu icin bir yandan cikiyor :KK43: .ben en cok cenedekileri kafaya takiyodum artik umursamiyorum kagaya taktikca çoğalıyor sanki.
Bu arada cok ciddi yan etkisi olmus diana 35 in Allah korumus. Allah beterinden saklasin

Mrb cnm. Kilo olmamasi avantaj bendede fazla kilo yok ama olmayinca olmuyor iste :KK43:.senin gibi cok cnm uzulme .pcos cok yaygin malesef .dogum kontrol yazip yolluyolar hep :KK43:.ne yapmayı dusunuyorsun
Ben evlenmeden once yıllarca diane kullandım. Doktor cyclo progynova verdi iki kutu da onu içtim ama gebelik olmadı.yumurta takibi yapıcam dedi ramazan bitmesini bekliyorum :(

Ben evlenmeden once yıllarca diane kullandım. Doktor cyclo progynova verdi iki kutu da onu içtim ama gebelik olmadı.yumurta takibi yapıcam dedi ramazan bitmesini bekliyorum :KK43:
Insallah yumurta takibi ise yarar. Aslinda en kolay çözümlenen bu pcos ama işte biraz sabir lazim . Kac senelik evlisin canim.bende bekarken toplamda 9 ay yasmin kullandim. Ilk adetimden beri pcos varmış yani benim pesimi hic birakmadi. Ne olacak bilmiyorum bazen cok umutluyum bazen umutsuz .

Insallah yumurta takibi ise yarar. Aslinda en kolay çözümlenen bu pcos ama işte biraz sabir lazim . Kac senelik evlisin canim.bende bekarken toplamda 9 ay yasmin kullandim. Ilk adetimden beri pcos varmış yani benim pesimi hic birakmadi. Ne olacak bilmiyorum bazen cok umutluyum bazen umutsuz .
Canim k.bakma onceki mesajda yazmışsın evlilik yılını unuttum bi an. Bazi dr lar dogum kontrol hapinin kisirlik yaptigini dusunuyor yumurtayi tembellestiriyomus bizimkiler zaten sikintili 2015 yilindayiz su pcos a kesin care bulunamadi yaa

Canim k.bakma onceki mesajda yazmışsın evlilik yılını unuttum bi an. Bazi dr lar dogum kontrol hapinin kisirlik yaptigini dusunuyor yumurtayi tembellestiriyomus bizimkiler zaten sikintili 2015 yilindayiz su pcos a kesin care bulunamadi yaa
Kesinlikle yaaa :( moralim cok bozuk eşimle de konuşmaya cekiniyorm artık... Bilmiyorum ne olacak

Dr bu degerlerlw sende yumurtlama olmaz dedi ama ilacta vermedi basindan savar gibi yapti .tedavi icin ankaraya gideceğim. Devlet hastaneleri 1 sene dolmadan tedavi yapmiyo.
bencede güzel bir doktora görünün ,dediklerinize bakılırsa savsaklamış .inşallah en kısa zamanda çözersiniz probleminizi .

Back