• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Bende pco luyum ama ne adet düzensizliği ne Tüylenme ne kilo hiçbişey yok 25 günde bir adet olurum ama dr um bu her ay Yumurtluyosun anlamına gelmez dedi klomen tedavisi görüyorum altı yumurtam oluştu hepsi kaliteli ama maalesef dün gene adet oldum :( yarın gene gitcem doktora allah yardımcımız olsun çok zor

amin cnm insallah
ben öyle diyenlere inanmıyorum cnm , düşünsene yumurtlama ayda 1 kere oluo ve hamile kalabilmek iiçin 2 günün var oda yumurta hücresi 24 saat yasarsa tabi cunku 12-24 saat arası canlı kalıo,düşün hal böyleyken karsımıza gecip istemeden oldu diolar
bence cok ayıp bişey
ki birde cocuk sahibi olamamayı kusurmus gibi görenler var , halbuki bu bir saglık sorunu nasıl kiminin kalp hastalığı kiminin baska hastalıgı var bizimde yumurtalıklarımızda saglık sorunu var
beceriksizlik kusurla ne alaka anlıyamıyorum bazen
Kesinlikle dusuncelerinize katılıyorum. Bibark var ikinci bebegine hamile bana mujde varmi sende dedi yok dedim ay sende bi isi beceremedin mujde bende ikinci geliyor dedi cok uzulmustum ama belli etmedim. Basina gelmeyen bu duyguyu bilemez ve Allah kimseye yasatmasinda.ben tüp bebek merkezinde çalıştim o zaman bekardim ama anliyordum insanlari meger basima gelecekmis .

Bende pco luyum ama ne adet düzensizliği ne Tüylenme ne kilo hiçbişey yok 25 günde bir adet olurum ama dr um bu her ay Yumurtluyosun anlamına gelmez dedi klomen tedavisi görüyorum altı yumurtam oluştu hepsi kaliteli ama maalesef dün gene adet oldum :KK43: yarın gene gitcem doktora allah yardımcımız olsun çok zor
Insallah bu defa olur canim uzulme en azindan adet görüyosun kan cikan yerden can da cikar :) miralini yuksek tut birde dr una inofolic i sor bence belki vesile olurda bebis gelir .kullanan herkes fayda görmüş bende dun basladim.

Kesinlikle dusuncelerinize katılıyorum. Bibark var ikinci bebegine hamile bana mujde varmi sende dedi yok dedim ay sende bi isi beceremedin mujde bende ikinci geliyor dedi cok uzulmustum ama belli etmedim. Basina gelmeyen bu duyguyu bilemez ve Allah kimseye yasatmasinda.ben tüp bebek merkezinde çalıştim o zaman bekardim ama anliyordum insanlari meger basima gelecekmis .

ne kadar az üzülürsek bize o kadar iyi cnm ,
kısmet allahım banada sanada isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Insallah bu defa olur canim uzulme en azindan adet görüyosun kan cikan yerden can da cikar :) miralini yuksek tut birde dr una inofolic i sor bence belki vesile olurda bebis gelir .kullanan herkes fayda görmüş bende dun basladim.
Sorayim yarın canım o ne işe yariyomus ki

kızlar benim merak ettiğim şey bu hastalığın adet dışında başka belirtileri nelerdir?benim adetlerimde sorun yok her ay düzenli oluyorum ama azalma var,azalmayı geçirdiğim histereskopi ve laparoskopi ameliyatlarına bağlıyorum fakat bende hep bir akıntı söz konusu ve eşimle ilişkiye girerken ağrı hissediyorum,sizlerde neler var mesela?

Arkadaşım merhaba, seninki enfeksiyon belirtisi.. Benim de var şu an ilaç içiyoruz eşimle birlikte.. Doktor eşine de veriyor. Akıntı ve ilişki sırasında ağrı, rahimde enfeksiyon belirtisidir.. Jinekolağa görün bence..

Pko birden kilo alımı yapar, tüylenme yapar, adet düzensizliği.. Genetik bir rahatsızlıktır.
Tedavisi gebelik düşünülmüyorsa d.kontrol hapları ve türevleriyle olur.
Lakin gebelik düşünülüyorsa yumurta uyarıcı haplarla olur..

Sorayim yarın canım o ne işe yariyomus ki
Yumurta kalitesini geliştiriyormus canim.hic bi sikintisi olmayanlarda destek olarak kullaniyor folic asit icerikli yaninher halukarda faydali unutmazsan sor derim. Birde alacak olursan kapsul ve toz seklinde olani var ben toz olani aldim bunu tavsiye ettiler

evet istanbul da memnun kaldığınız hastane ve doktor yazarsanız çok iyi olur. tedaviye başlayacağım fakat her yere güvenilmiyo. şimdiden bahceci klinigini önerebilirim akrabam oraya gitti tup bebekle bebek sahibi oldu dunya tatlisi kizi var simdi

Canim mrb test yaptirmistin sonucun ciktimi acaba ins hayirli bir sonuc almissindir :KK66:
cnm 2.62 cikri negatif
ama kirmizilar geldi buda beni mutlu etti
yeni bir ay var simdi onumde
kismet artik nasip oldugu zaman gelicek
hatirlayip sordugun icin tesekkurler canım :)

cnm 2.62 cikri negatif
ama kirmizilar geldi buda beni mutlu etti
yeni bir ay var simdi onumde
kismet artik nasip oldugu zaman gelicek
hatirlayip sordugun icin tesekkurler canım :)
Kirmizilarin gelmeside bir gelisme ben artik biyle düşünüyorum adet olacagiz ki bebismizde olsun.insallah bu ay ikimizde birbirimize bu guzel mujdeyi verebiliriz bu arada rica ederim keske daha yuksek degerler duysaydik ama nasip kismet .inofolic e devam edecekmisin canim bide meryem ana eli otunu hic duydun mu

Arkadaşlar polikistik over olduğumu öğrendim ayrıca rahimde pıhtı var dedi başka Dr şimdi bn napicam bebegim olucakmi benim:(((

Arkadaşlar polikistik over olduğumu öğrendim ayrıca rahimde pıhtı var dedi başka Dr şimdi bn napicam bebegim olucakmi benim:KK43:((
Mrb cnm .Öncelikle gecmis olsun. Polikistik overde bebegin olmaz diye birsey yok sadece biraz çaba göstermek gerekiyor.hic bir dr kesinlikle olmaz demedi simdiye kadar ama insan korkuyor haliyle. Ufak tefek ilac destekleriyle hallolur insallah bende polikistik overim dr tedavi icin beklemem gerektigini söyledi. Pihti icinde yanilmiyosam hamile kaldiginda ilacla hallediliyor.

Kirmizilarin gelmeside bir gelisme ben artik biyle düşünüyorum adet olacagiz ki bebismizde olsun.insallah bu ay ikimizde birbirimize bu guzel mujdeyi verebiliriz bu arada rica ederim keske daha yuksek degerler duysaydik ama nasip kismet .inofolic e devam edecekmisin canim bide meryem ana eli otunu hic duydun mu

tesekkur ederim
canım
evet bencede kirmizilarin gelmesi onemli :)
ben 4 aydir kendim adet olmuodum
adet oldugumdada az az kahve lekelenme olurdu
bu sefeer yataklik oldum oglenden bu yana yatiorum
cok agrim var ve cok kanamam var
annem diorki vucut farkina varirmis ve hazirlanirmis
allahim hepimize nasip etsin insallah ya
dua ediyorum cok
amin canım insallah birlikte bu ay guzel haberler aliriz
senin ne zaman adet tarihin ?
bu durumda ben lekelenmenin basladigi gun adet baslangicim dersem 7temmuz oluyor

tesekkur ederim
canım
dua ediyorum cok
bu durumda ben lekelenmenin basladigi gun adet baslangicim dersem 7temmuz oluyor

tesekkur ederim
canım
dua ediyorum cok

Canım Kusura bakma ancak yazabildim.benim adetim bugün bitti birdahaki 2agustos inş olmam ;) bende Uç ay Durhasan kullandım bu ay sadece ınofolic kullanacağım. Allah'ım kucağımızı boş bırakmasın amirin.

Bu arada lekelenmeler adetin 1.gunu sayılmıyor. Ben tüp bebek merkezinde çalıştım biraz bireyler biliyorum

Back
X