• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Kesinlikle yaaa :KK43: moralim cok bozuk eşimle de konuşmaya cekiniyorm artık... Bilmiyorum ne olacak
Canim moralini yuksek tutmaya calis biliyorum cok zor ama bunu başarmak zorundayiz. Esinle konusmaktamda cekinme canim sonucta senin elinde olan birsey degil hastalik bu kim ister böyle olmasini ama hersey Allah'tan güçlü olmalıyız.bu asamada en buyuk destekte esten gelmeli. 1sene olumca herkes haber bekliyo demi bebek varmi bebek varmi bide simdi bayram geliyor herkes soracak insan derdini herkese anlatamiyo. Anlatasada karsidaki anlamiyo :(.moralini bozma canim bu sana bisey kazandirmaz stres olmamamiz lazim.

Canim moralini yuksek tutmaya calis biliyorum cok zor ama bunu başarmak zorundayiz. Esinle konusmaktamda cekinme canim sonucta senin elinde olan birsey degil hastalik bu kim ister böyle olmasini ama hersey Allah'tan güçlü olmalıyız.bu asamada en buyuk destekte esten gelmeli. 1sene olumca herkes haber bekliyo demi bebek varmi bebek varmi bide simdi bayram geliyor herkes soracak insan derdini herkese anlatamiyo. Anlatasada karsidaki anlamiyo :KK43:.moralini bozma canim bu sana bisey kazandirmaz stres olmamamiz lazim.
Sağol cnm bnm aslında ben bebek düşünmüyordum ama hangi Dr ye gittiysem en kısa zamanda bebek yap diyor... Sen ne kadar süredir bebek istiyorsun cnm

merhaba . fsh değerin bozuksa bir ilaç duydum testere dişli aslan pençesi otu . ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi bi internetten araştırın isterseniz . benimde fsh m yüksek .bende yapıcam.
Ben hayıt tohumu ve aslan pençesi içtim hergün çay gibi yaptım ama bir işe yaramadı :(

Ben hayıt tohumu ve aslan pençesi içtim hergün çay gibi yaptım ama bir işe yaramadı :KK43:
hadi yaaa :( ama belli günleri varmış 1 buçuk ay kesintisiz içmek gerekiyormuş testere otunu sonra ara verilmesi gerekiyormuş . özel gününzdede için diyordu saraçoğlu :( off bilmiyorum ya aklımda kalmasın onuda yapayım soğan kürüm bittikten sonra . teşekkür ederim

Sağol cnm bnm aslında ben bebek düşünmüyordum ama hangi Dr ye gittiysem en kısa zamanda bebek yap diyor... Sen ne kadar süredir bebek istiyorsun cnm
Ben 9 aylik evliyim ben hep istiyordum ama basta esim istemedi 4 aydir deniyoruz cnm.

hadi yaaa :KK43: ama belli günleri varmış 1 buçuk ay kesintisiz içmek gerekiyormuş testere otunu sonra ara verilmesi gerekiyormuş . özel gününzdede için diyordu saraçoğlu :KK43: off bilmiyorum ya aklımda kalmasın onuda yapayım soğan kürüm bittikten sonra . teşekkür ederim
Rica ederim cnm insallah sende işe yarar

Pcos varken lazer bir ise yaramaz cunku erkeklik hormonu yuksek oldugu icin bir yandan cikiyor :KK43: .ben en cok cenedekileri kafaya takiyodum artik umursamiyorum kagaya taktikca çoğalıyor sanki.
Doktor yaptir diyor her gittigimde yaptiriyormusun diyor.evet kafaya taktikca cogaliyor :(
Boynumda cenemde kil cikan yer yara oluyor resmen elim yuzum yara bere icinde kaldi .

Doktor yaptir diyor her gittigimde yaptiriyormusun diyor.evet kafaya taktikca cogaliyor :KK43:
Boynumda cenemde kil cikan yer yara oluyor resmen elim yuzum yara bere icinde kaldi .
Ben olsam yaptirmam hem canina hem parana yazik cunku bu tuyler bitmeyecek.bide yaz ayindayiz yuzun icin cok sakincali.birde yuz tuykeri ince telli oldugu icin seneler seneler suruyor bir arkadasim 9senedir yuzu icin gidiyor dahada bitmedi . Ins sizinki biter :(

Kızlar merhaba.. Benim de yaklaşık 4 - 5 aydır adet takvimim değişti. Önceleri tam 30 günde olurken şimdi 22 günde bir oluyorum.Vücudumda kıllanma oldu özellikle göbek , yüz ve üst kollarımda. Ocaktan beri diyet yapıyorum 15e yakın kilo verdim. Bir sonraki adetimde doktora gidicem eğer pko isem bu tüylere ilaçlar etkili oluyor mu ?? Özellikle çene bölgemde de sivilcelenme oluyor.

Kızlar merhaba.. Benim de yaklaşık 4 - 5 aydır adet takvimim değişti. Önceleri tam 30 günde olurken şimdi 22 günde bir oluyorum.Vücudumda kıllanma oldu özellikle göbek , yüz ve üst kollarımda. Ocaktan beri diyet yapıyorum 15e yakın kilo verdim. Bir sonraki adetimde doktora gidicem eğer pko isem bu tüylere ilaçlar etkili oluyor mu ?? Özellikle çene bölgemde de sivilcelenme oluyor.
Mrb cnm gecmiş olsun anlattihin kadariyla pco belirtileri var ama tabi jirde kan tahlili be usg yaptirman lazim.o tuyler basbelasi geçmiyor zamanla falan dökülmuyor canim.benimde cenemde var bir iki almaya basladim çok koyu cikti biraktim.bazi zevzek insanlarda cenende kil cikmis diyor sanki ben aynaya bakinca görmüyorum .neyse canim tuyler gecmiyo yani ben geciremedim. :KK43:

Mrb cnm gecmiş olsun anlattihin kadariyla pco belirtileri var ama tabi jirde kan tahlili be usg yaptirman lazim.o tuyler basbelasi geçmiyor zamanla falan dökülmuyor canim.benimde cenemde var bir iki almaya basladim çok koyu cikti biraktim.bazi zevzek insanlarda cenende kil cikmis diyor sanki ben aynaya bakinca görmüyorum .neyse canim tuyler gecmiyo yani ben geciremedim. :KK43:

Galiba son çaremiz iğneli epilasyon olacak. :((

Galiba son çaremiz iğneli epilasyon olacak. :KK43:(
Ben epilasyon düşünmüyorum cnm.cunku bitmiyor. Bnm bi arkadaşimda pco lu yuzu icin 9senedir gidiyo hala bitmedi.cnina yazik degilmi cokta saglikli bulmuyorun açıkçası. Kuzenimde yaptirdi cene ve dudak ustu heryeri yara oldu lekeli kaldi simsiyah bir cilt. Bn cesaret edemem bu ornklr varken :KK12:. Sen once pco varmi yokmu onu kesinlestir bnce cnm :KK15:

Merhaba 22 yaşındayım polikistik overden muzdaribim. Regl olmuyorum 2 aydır. Gitgide kilo alıyorum, çabalarıma rağmen veremiyorum kilo. Sürekli bi sinirlilik hali hakim. İnsülin direnci için verilen ilaçları kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı. Tavsiye verebilecek olanlar varsa harika olur. Şimdiden teşekkürler.
Karbonhidrarlı yiyeceklerden şekerden ve tuzdan uzak durup paketli hiç bir ürün tüketmemelisin pkonun düzelmesi için

Ben epilasyon düşünmüyorum cnm.cunku bitmiyor. Bnm bi arkadaşimda pco lu yuzu icin 9senedir gidiyo hala bitmedi.cnina yazik degilmi cokta saglikli bulmuyorun açıkçası. Kuzenimde yaptirdi cene ve dudak ustu heryeri yara oldu lekeli kaldi simsiyah bir cilt. Bn cesaret edemem bu ornklr varken :KK12:. Sen once pco varmi yokmu onu kesinlestir bnce cnm :KK15:

Doğru diyosun cnm önce bakalım ne diycek tüyler hallolur insallah bir şekilde :)

Back
X