- Konu Sahibi cilginleydi
Kızlar başka bir topic'e de aynı mesajı yazdım.
Buraya yapıştıyıroum.
Beybiler 12 yaşından beri PCOS ile mücadele ediyorum.
Çocukluğum, genç kızlığım doktorlarda geçti.
Ne ilaçlar kullandım bir bilseniz.
Heralde 1000 kere hormon testi
100 kere ultrason
5-6 kere şeker yüklemesi yaptırdım
8-9 ay hiç ader görmediğimi biliyorum zaman zaman
Tiroid sorunum var, az çalışıyor. Reaktif hipoglisemim çıktı... İnsülin direncim var.
Kilo aldım, kıllanma oldu neler neler...
Sonra bir diyetisyene gittim. İsim vermeyeyim burada. Özelden yazarım. 18 kilo verdim 1,5 senede yavaş yavaş - insülin direnci yüzünden.
Üst üste 3 ay adet görmüşlüğüm yoktu, adetim düzene girdi.
Bana bir hastanede tamamen hatalı bir tedavi ile aşılama yaptılar. Allah'tan tutmadı. Sonra öğrendim ki kontrolsüz yumurta büyümesi, çok sayıda çatlaması ve döllenmesi olsaymış 5iz 6ız olabilirmiş.
Sonra düzgün bir kadın doğum uzmanına gittim. Tek düzgün ve kontrollü gebelik yönteminin benim için Tüp Bebek olduğunu öğrendim. Tedaviye başladım. İlk denemem. Ve tuttu.
Sağlıklı devam eder mi bilmem ama en azından bilin istedim.
Sağlık durumu benim kadar vahim olan biri bile hamile kalabiliyor
Umudunuzu yitirmeyin
Buraya yapıştıyıroum.
Beybiler 12 yaşından beri PCOS ile mücadele ediyorum.
Çocukluğum, genç kızlığım doktorlarda geçti.
Ne ilaçlar kullandım bir bilseniz.
Heralde 1000 kere hormon testi
100 kere ultrason
5-6 kere şeker yüklemesi yaptırdım
8-9 ay hiç ader görmediğimi biliyorum zaman zaman
Tiroid sorunum var, az çalışıyor. Reaktif hipoglisemim çıktı... İnsülin direncim var.
Kilo aldım, kıllanma oldu neler neler...
Sonra bir diyetisyene gittim. İsim vermeyeyim burada. Özelden yazarım. 18 kilo verdim 1,5 senede yavaş yavaş - insülin direnci yüzünden.
Üst üste 3 ay adet görmüşlüğüm yoktu, adetim düzene girdi.
Bana bir hastanede tamamen hatalı bir tedavi ile aşılama yaptılar. Allah'tan tutmadı. Sonra öğrendim ki kontrolsüz yumurta büyümesi, çok sayıda çatlaması ve döllenmesi olsaymış 5iz 6ız olabilirmiş.
Sonra düzgün bir kadın doğum uzmanına gittim. Tek düzgün ve kontrollü gebelik yönteminin benim için Tüp Bebek olduğunu öğrendim. Tedaviye başladım. İlk denemem. Ve tuttu.
Sağlıklı devam eder mi bilmem ama en azından bilin istedim.
Sağlık durumu benim kadar vahim olan biri bile hamile kalabiliyor
Umudunuzu yitirmeyin