- Konu Sahibi cilginleydi
Kizlar ben de pcos oldugumu ogrendim .26 yasindayim.sadece killanma var .ben sprinolakton vermisti .ilac yutamadigim icin hep cikardim onu .icemedim hic..
Baska bir doktora gittim mide bulantisi da yapar o dedi.gerek gormedi.sadece dogum kontrol verdi .minyon biriyim .adet duzensizligimde yok.ama evlenince bebegim olmazsa ve ilerde baska hastaliklara yol acarsa diye cok tedirginim.kistlerin buyuklugunu bilmiyorum.uc ay daha kullan dedi dogum kontrolu ...kistleri yok edip ise yarar mi ki ?çaresiz hissediyorum ...aşırı killanma da kendimi daha kotu hissetmeme sebep oluyor ...allah hepimizin yardimcisi olsun....cevap verenlere simdiden tesekkurler...
Bende kilo, tüylenme, regl düzensizliği hepsi var. Araştırdığım kadarıyla regl düzensizliği olması kısırlığa ya da rahim içi kanserine yol açabiliyormuş ileriki etaplarda ilerlediğinde. Sonuçta atılması gereken yumurtalar atılmamış oluyor. Bunun ehli değilim tabi ki ama doktorlardan dinlediğim, okuduğum kadarıyla regl düzensizliğiniz olmadığı için bence gönlünüzü ferah tutmalısınız. Geçmiş olsun :)