• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ile tüp bebek deneyimim

Benim ilk denemede oldu 50 ye yakın yumurta çıktı 48 i döllendi gün gün bekletiliyorlar embriyolar gelişimlerine bakılıyor 30 a yakın net sayıyı unuttum ama 5. Günü gördüler 13 ü donduruldu en iyileri kalanları 6. Güne bekletmek istediler onlar öldü özetle 13 embriyom kaldı 5. Gün 1 tanesiyle hamile kaldım şuan 29. Haftadayim kalan 12 sini dondurduk bir süre saklamak için. İşin yumurta toplama kısmına kadar olan süreç yorucu oluyor fakat toplandıktan sonrası daha kolay transfere uygun hale gelince transfer ediyorlar sonra 12 gün içinde kanda sonuç çıkıyor.
5. Gün embriyosunuzun kalitesi neydi acaba ? Bende Aret beyin hastasıyım sanırım sizde öylesiniz .

5. Gün embriyosunuzun kalitesi neydi acaba ? Bende Aret beyin hastasıyım sanırım sizde öylesiniz .
Kalitesini söylemiyorlar ben dosyamı ucundan görmüştüm masa uzerinde ucundan embriyo cozdururken 4ba, bc felan gibi embriyolar vardı ama pek önemi yok düşük kalitede bile olsa tutma ihtimali her zaman var buna çok takılmayın. Bana hangi kalitede koydular bilmiyorum bende.

Merhaba işlemi nerde yaptiriyorsunuz bide ne kadar tuttu fiyatı
Aret Kamar da yaptırdım ama eşimin özel sağlık sigortası garip bir şekilde büyük bir kısmını karşıladı yaklaşık ilaçlar tedavi vs derken 150-200 arası rahat gidiyor. Biz 1 yıl dondurmada yaptık

Aret Kamar da yaptırdım ama eşimin özel sağlık sigortası garip bir şekilde büyük bir kısmını karşıladı yaklaşık ilaçlar tedavi vs derken 150-200 arası rahat gidiyor. Biz 1 yıl dondurmada yaptık
hem benim hem eşimin özel sağlık sigortası var ama karşılar mı bilmiyorum. Dediğiniz gibi 200e yakın gidecek gibi duruyor . Benim de embriyolarım yeni dolduruldu transferimi bekliyorum ama bir kaç adet geçmesi lazım sanırım . Mart gibi ancak olurum herhalde . Siz taze transfer mi yaptırmıştınız yoksa beklemiş miydiniz

hem benim hem eşimin özel sağlık sigortası var ama karşılar mı bilmiyorum. Dediğiniz gibi 200e yakın gidecek gibi duruyor . Benim de embriyolarım yeni dolduruldu transferimi bekliyorum ama bir kaç adet geçmesi lazım sanırım . Mart gibi ancak olurum herhalde . Siz taze transfer mi yaptırmıştınız yoksa beklemiş miydiniz
Pcosta 1 adet dönemi bekliyorlar fazla yumurta çıktığı için ohss sendromu olmaması adına zaten anca kendinize geliosunuz öbür döngü geliyor bende de 1 döngü beklendi rahim durumuna bakıldı az yumurta alındıysa bide rahim hazırsa taze transfer yapılıyor fazlaysa bekliyorlar. Sigortanizi arayıp bilgi alabilirsiniz tüp bebek için

Back