- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki de 2. Teste çok yakın bı sürede catlamistir tam siliklesmemistir sen yapana kadar bence doktorun soyledigine inanmalisin MehmetinAnnesii
insallah kuzum ya ben yinede devam edeyim gün asırı.bakalım.doktor bu ay belki hamilesin dedi ama ben hiç catlama belirtisi falan hissetmedimCanım belki de 2. Teste çok yakın bı sürede catlamistir tam siliklesmemistir sen yapana kadar bence doktorun soyledigine inanmalisin MehmetinAnnesii
İnşallah canısı dualarım seninle güzel haberler bekliyorummminsallah kuzum ya ben yinede devam edeyim gün asırı.bakalım.doktor bu ay belki hamilesin dedi ama ben hiç catlama belirtisi falan hissetmedim
insallah hepimizden gülümİnşallah canısı dualarım seninle güzel haberler bekliyorummm
Ben 50 gün sonra tekrar regl oldumCanlar nasılsınız gelişme olan var mı ?
Bende ilaç kullanmama rağmen hala olamadımBen 50 gün sonra tekrar regl oldum
Beni günceller misin adet oldum sat 21 temmuz bat yokMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @Cukurova78 @Bidamlaa @cilek gezegeni60 @ayseaysss sdaak @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @duralika 1 Mayıs 28 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @Veziir 7 Mayıs 6 Haziran @Tugce9242 12 Mayıs 12 Haziran @Betusslu 14 Mayıs 15 Haziran MehmetinAnnesii 14 Mayıs 16 Haziran @Dileekkg 23 Mayıs 22 Haziran @duralika 30 Mayıs 29 Haziran @pembe kurklu 29 Mayıs 30 Haziran G gzd9097 31 Mayıs 30 Haziran @cidooss 30 Mayıs 1 Temmuz @bodis 8 Haziran 8 Temmuz @ela_mommy 10 Haziran 10 Temmuz @ayb00 21 Haziran 21 Temmuz B burciut 19 Haziran 22 Temmuz MehmetinAnnesii 30 Haziran 4 Ağustos M Marryyj 15 Haziran
Merabalar. Hamileyimmmmm .Herşey yolunda gider umarım
Canım neler yaptınMerabalar. Hamileyimmmmm .
Diyet ve spor . 10 kilo verdim ve 3. Ayımda hanile kaldım. Hiç belirtim de yoktu sabah midem bulanınca test yapayım dedim şok oldum pozitif görünce. Pcos engel değil kilo engelCanım neler yaptın
Canim ben 168 e 57 kiloyum daha da mı zayiflasam bilemedimDiyet ve spor . 10 kilo verdim ve 3. Ayımda hanile kaldım. Hiç belirtim de yoktu sabah midem bulanınca test yapayım dedim şok oldum pozitif görünce. Pcos engel değil kilo engel
hayırlı ugurlu olsun kuzum masallah saglıkla kucagına al insallahMerabalar. Hamileyimmmmm .
saglıkla kucagınıza alın yavrunuzu pko engel degil hepimiz olacagız insallah multivitamin ne kullandınız takviyeler nelerKızlar merhaba. Beni iyi dinleyin. Kurleri incirler havuclari bırakın.
1. Protein ağırlıklı beslenin
2. Gluteni hayatınızdan çıkarın.
3. Mercimek ekmeği tüketin.
4 . Spor yapın ve bol su için.
5 . İlişkiyi zevk için yaşayın.
6. Hamileyim diye göbüşünüzü sevin.
7. Multivitamin desteği alın.
8. Ceviz badem tüketmeye özen gösterin.
İleri derece pkoyum ve bunları yaparak iki defa normal yolla tamamen kendiliğinden gebeligim oldu. Bu surecte neler yasadiginizi ne hayal kirikliklari ile agladiginizi bizzat yasadigim icin biliyorum. Denemesi bedava. Tek şartım var. Gebeş olduğunuzda bana dua edeceksiniz.
Pharmqton gingseng onun dışında bir şey kullanmadım. Gebelik düşünmüyordum ama korunmuyordum da. Çünkü tedavisiz hamilelik olmuyordu. Tek amacım zayıflamaktı. Güzel olmak için yani. 0 karbonhidrat glutensiz ve sporla 25 kg verdim. Sonuç bebiş oldusaglıkla kucagınıza alın yavrunuzu pko engel degil hepimiz olacagız insallah multivitamin ne kullandınız takviyeler neler
Maşallah guzel vermissiniz benim çok kilom yok 172 boy 62 kiloyum ama sanırım pko için yinede vermem lazım çünkü yıllar önce bir doktor yinede kilo ver demisti nekadar verirsen okadar iyi demisti.yumurtlama olmuyor sağlıklı yumurtlama.glutensiz beslenme hiç arastirmadim ama bakacağım.masallah size azminize.yavrunuza sağlıkla kavusunPharmqton gingseng onun dışında bir şey kullanmadım. Gebelik düşünmüyordum ama korunmuyordum da. Çünkü tedavisiz hamilelik olmuyordu. Tek amacım zayıflamaktı. Güzel olmak için yani. 0 karbonhidrat glutensiz ve sporla 25 kg verdim. Sonuç bebiş oldu