Herkese merhaba daha önce de yazmıstım bat 5 hazirandı femera kullanmıstım. Oluyan bir ki kişiye umut olsun diye yazıyorum çünkü o kadar çok okudum ki formdaki yazıları hep hamile kalanlarla umutlandım tavsiye okumaya çalıstım. Biz 11 aydır deniyoruz olmadı hatta ilk denediğimiz ay 3 ay regl olamadım. Sonra ocakta klomen kullandım sadece bir yumurtam büyüdü biri çok küçüktü onumda kiste çevirdiğini söyledi doktor. Bende biraz vazgeçmiştim geçen aya kadar. Mayısta kendimi toparladım diyete başladım sağlıklı beslenme gerçekten çok önemliymiş, d vitaminim düşüktü almaya başladım inostrol kullanıyordum sonra femeraya başladım, yumurta yine yavaş büyüyordu bir gebenin günlüğü yumurtlama masajını keşfettim kontrole gidene kadar. İlaçla ve masajla 2 tane yumurtam oluştu sadece 20 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Bu arada yine bir gebenin günlüğü sayfasından gynoseed jel aldım çünkü içimden çok çıkıyordu jelin faydasının olduğunu düşünüyorum günleri de bu jelle değerlendirdik. Çok fazla şey yapınca dayanamayıp 12. Gün kan verdim 70 değerle öğrendim. Henüz doktora gitmedim çünkü öğrenmekle bitmiyor tamamen sabır dolu bir süreç ve bu süreçte tamamen teslim oldum o kadar çok dua ettim ki ağlayarak ben elimden geleni yapmıstım Rabbimden istedim, hala evet oldu diyemiyorum değerlerin güzel yükselmesi gerekiyormus haftaya cumaya randevu alıp gidicem. İnşallah Rabbim isteyen tüm güzel insanlara nasip etsin bizlere hayırlı sağlıklı evlat versin. Bu süreçte isteyen herkese isim dahi bilmeden sürekli dua ediyorum etmeye de devam edeceğim sizler de duanızda beni unutmayın