- 22 Nisan 2024
- 10
- 0
- 32
Merhaba, bende pcosluyum adetim 9 gün gecikti. Yazdığınız bütün belirtiler bendede vardı. Heveslendim bebek için, Kan verdim negatif çıktıMerhaba kızlar bende de pcos var ama kaç tane doktora gittim olumsuz birşey konuşmadı sadece tembellik yapar hormonlarda dedi ve kiloma dikkat etmemi söyledi evlendikten sonra adetim düzensizleşti evleneli 4 ay oldu ve bu süre zarfında öğrendim pcos olduğumu kilo da aldım tabi şimdi spora başladım doktor doğum kontrol hapı verdi bir ay içtim ve yan etkilerinden dolayı bıraktım ve Hayıt tohumunu duydum ona başladım bitkisel diye 20 gün oldu içtim ve yumurtlamamdan 4 gün sonra bıraktım içmeyi ve adetime 9 gün var ve aşırı kasık bel ve sırt ağrısı çekiyorum birkaç gün önce akıntım baya oldu ekstra dan baş ağırsı ve çok fazla halsizlik var ümitleniyorum ama adet gününü beklemek istiyorum hamileliği çok istiyorum bu belirtiler normal mi anlamadım alt karın bölgem ağrı gün içinde sürekli oluyor ve bazen batma şeklinde bir iki saniyelik oluyor
Doktor Adet söktürücü için duphaston 10mg verdi. Günde 2 kez onu kullanıyorum. İnş herşey yoluna girer.