Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimoyumu kullandım, tamamdır nevrestecim
Çok abartılı pasta görünümlü olmasınNasıl birşey olacakKulağıma söyle bakayımama nevreste adı kek benim tarifin o nasıl olcekk..
mesajda ekledim resmini olurmu o canımÇok abartılı pasta görünümlü olmasınNasıl birşey olacakKulağıma söyle bakayım
Canım nasıl gidiyor hamilelik, göremiyorum bu ara seni :))Canım kek çekti ya
Allah'a şükür çok iyi gidiyor Pink 7 aylık olduk işteCanım nasıl gidiyor hamilelik, göremiyorum bu ara seni :))
İyi hadi çok şükür Zaman ne çabuk geçiyor, sanada öyle geliyor mu bilmiyorum amaAllah'a şükür çok iyi gidiyor Pink 7 aylık olduk işte
Genelde Bdv de takılıyorum Buralara gelince iştahım çok açılıyor
Aynen öyle valla daha dün zayıflama topiğinde kilo vermeye çalışırken şimdi koca göbekle dolaşıyorum ortalıktaİyi hadi çok şükür Zaman ne çabuk geçiyor, sanada öyle geliyor mu bilmiyorum ama
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinAynen öyle valla daha dün zayıflama topiğinde kilo vermeye çalışırken şimdi koca göbekle dolaşıyorum ortalıkta
Amin canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
girme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfenama nevreste adı kek benim tarifin o nasıl olcekk..
kek ler önde cicimm ama ne güzellikler çıkacak ortayaa..girme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfen
girme sen yarışmaya hatta kimse girmesin ben birinci olazaam şekerim pasta kategorisi olsun litfen
Hımm sen girme sen güçlü rakipsin ayağını kaydırmak lazımefenim bendeniz yarismaya talibim tekrardan:)
bende pasta didim ama malesef oy oranimiz cok az
Hımm sen girme sen güçlü rakipsin ayağını kaydırmak lazım
Canım biraz araştırma yap, bir sürü çeşit varben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim
Canım biraz araştırma yap, bir sürü çeşit var