Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi :KK53:
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim :KK66:
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesin:KK53: kek yemeyi çok sevmediğim için pasta olsun istiyordum ben

böyle bilgisayardan hiç olmuyor ki:KK43: azcık yiyeydik iyiydi. sabah sabah da ne güzel giderdi hepsini pek beğendim. açken oylama yapmayın zor oluyor valla. gönlüm hepsine aktı resmen.

bana sürpriz yapma son dakikada bak:KK53:

simdilik kararim net:KK66: guvenebilecegim bi tarif bulamadim , pasta kategorisine hazirlik yapmistim, 15-20 gune tasiniyorum bi yigin isim var , haftaya mutfak esyalarini kolilemeye baslayacam .... ve daha bi suru sebebim var katilmama engel . amaaa beni benden alan gozlerimden kalp cikaracak bi tarif bulursam daglari asar katilirim :KK53: senin ruzgar gulu muhtesem gorunuyor,soylemeden gecmeyyim.ellerine saglik :KK19:

Sorma valla ne gezmek..ayaklarım ağrıyo..yaşlanmışım...eskiden olsa wuhuuuu sabaha kadar eğlence...
Yarın adaland a gitmeyi planlıyoruz bakalım kısmet :KK51:
Var mı görmeden dönme diyeceğin yerler

kusadasinin heryeri ayri guzel,gezmeye deger. valla tavsiye edecegim yerler hala yerinde mi bilmem.8 yil oldu gitmeyeli .
senin bebis var mi ?

simdilik kararim net:KK66: guvenebilecegim bi tarif bulamadim , pasta kategorisine hazirlik yapmistim, 15-20 gune tasiniyorum bi yigin isim var , haftaya mutfak esyalarini kolilemeye baslayacam .... ve daha bi suru sebebim var katilmama engel . amaaa beni benden alan gozlerimden kalp cikaracak bi tarif bulursam daglari asar katilirim :KK53: senin ruzgar gulu muhtesem gorunuyor,soylemeden gecmeyyim.ellerine saglik :KK19:
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsin:KK52:bende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyor:KK51:

bütün yarismacilara basarilar dilerim :KK9:

ben oyumu gecen gün verdim yorum yazmaya firsat bulamadim

nevosummmmmmmm haftaya yaninizdayim :rolleyes: yaninizdayim derken alanya :-):-)

X