- 12 Şubat 2015
- 6.519
- 15.882
oyummm ruzgar gulu poğaçaya MazlumuGetirinBana ellerıne saglıkk cnm cook sık ve lezzetlı gorunuyorr denıcezz bunuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesin kek yemeyi çok sevmediğim için pasta olsun istiyordum benben kaydirmaz botlarla katiliyim o zamn her ihtimale karsi
keske pasta olsaydi ,kek genis bi kategori degil genel olarak birbirine benzeyen tarifler hep.
pasta olarak kurgulamistim belki keklere katilmayabilirim
teşekkür ederim canım beraber olsun inşallahoyummm ruzgar gulu poğaçaya MazlumuGetirinBana ellerıne saglıkk cnm cook sık ve lezzetlı gorunuyorr denıcezz bunuu
Sen katılmıyorsan ben katılırım kesin kek yemeyi çok sevmediğim için pasta olsun istiyordum ben
keske yakın olsakk , herkesı tek tek dolanırdımmteşekkür ederim canım beraber olsun inşallah
bana sürpriz yapma son dakikada baksupriz yapmaya karar vermezsem simdilik olumsuz gorunuyr benm icin canim
bana sürpriz yapma son dakikada bak
Sorma valla ne gezmek..ayaklarım ağrıyo..yaşlanmışım...eskiden olsa wuhuuuu sabaha kadar eğlence...
Yarın adaland a gitmeyi planlıyoruz bakalım kısmet
Var mı görmeden dönme diyeceğin yerler
Gizlediysen sadece sen görürsünya nevos sende benim adimi asagida goruyon mu yoqsam sadece ben mi goruyom
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsinbende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyorsimdilik kararim net guvenebilecegim bi tarif bulamadim , pasta kategorisine hazirlik yapmistim, 15-20 gune tasiniyorum bi yigin isim var , haftaya mutfak esyalarini kolilemeye baslayacam .... ve daha bi suru sebebim var katilmama engel . amaaa beni benden alan gozlerimden kalp cikaracak bi tarif bulursam daglari asar katilirim senin ruzgar gulu muhtesem gorunuyor,soylemeden gecmeyyim.ellerine saglik
Gizlediysen sadece sen görürsün
Oylama son ana kadar değişir bu her zaman böyle olduOww dengeler değişmişşş
ee proluk nolcak o arkadaşınOylama son ana kadar değişir bu her zaman böyle oldu
Proluk ilk 3 'e veriliyor canımee proluk nolcak o arkadaşın
Yok görünmüyorben kendimi goruyom herkes goruyor saniyom
gizledim