Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsin:KK52:bende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyor:KK51:

mash sana :KK200:
valla aliskin olmamak mi tembellik mi bilmiyorum ama oldum bittim artik yani. kollarim belim falan simdiden fena.
bi de iki kuzu var her ise mudahil:)
misal kanepe altlarini bosaltiyorum her odaya
dagitiyorlar, maymun gibi kaptiklarini goturup diger odada inceleyip orda birakiyorlar:KK53:
1 isim 5 is oluyor sonra :))

mash sana :KK200:
valla aliskin olmamak mi tembellik mi bilmiyorum ama oldum bittim artik yani. kollarim belim falan simdiden fena.
bi de iki kuzu var her ise mudahil:)
misal kanepe altlarini bosaltiyorum her odaya
dagitiyorlar, maymun gibi kaptiklarini goturup diger odada inceleyip orda birakiyorlar:KK53:
1 isim 5 is oluyor sonra :))
Allah yardımcın olsun canım:KK60:

Çok ihmal ediyorsun bizi:63:
Hayırlı yollar olsun canım:KK60:
Bende iyiyim çok şükür:KK19:Temizlik yapıyorum,yoruldum galiba kafam dağınık:KK70:

Türkiyeye geliyim börekler acip gönlünüzü alirim :KK60::KK60: tabiki otelin börekleri olcek :KK70:

sagol canim benim :KK60:

evin daginikli gitti kafanmi dagildi onu toplamasi zor iste :KK70:

temzlik insanin canini cikariyor

Türkiyeye geliyim börekler acip gönlünüzü alirim :KK60::KK60: tabiki otelin börekleri olcek :KK70:

sagol canim benim :KK60:

evin daginikli gitti kafanmi dagildi onu toplamasi zor iste :KK70:

temzlik insanin canini cikariyor
Tabi tabi sen bize börek açarsın:KK70:
Otelin yemeklerini kabul etmiyoruz:KK70:
Kafam çok dağıldı toplamaya çalışıyorum idare edin:KK70:

oteldekler benden güzel yaparki :KK70: benden börek beklerseniz yarisma isine döner :KK70:

neden dagildi kafan nevosum :KK60::KK60:
Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonra:rolleyes:
Canım iş yapıyorum,sıcak yoruldum galiba:KK45:Birde memleketten misafir gelebilir:eek:Hızlandım birden gerildim galiba:KK53:

Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonra:rolleyes:
Canım iş yapıyorum,sıcak yoruldum galiba:KK45:Birde memleketten misafir gelebilir:eek:Hızlandım birden gerildim galiba:KK53:

kek tatli seyleri sevmem biliyorsun nevosum yoksa mutlaka bende katilirdim beni iyi biliyon :KK70::KK70:

bende coklu misafir gelcegi zaman gerilirim evde kostur kostur bi hal olurum :KK53: tüm stresimide esimde atarim :KK70:

kek tatli seyleri sevmem biliyorsun nevosum yoksa mutlaka bende katilirdim beni iyi biliyon :KK70::KK70:

bende coklu misafir gelcegi zaman gerilirim evde kostur kostur bi hal olurum :KK53: tüm stresimide esimde atarim :KK70:
Tabi canım bilmez miyim:KK70:Yoksa kesin katılırdın:KK53:
Canım misafir yatılı ve kalabalık olabilir:KK47:İşim bitsin önemli değil, ben haberim olmadan tüm evi dökmüştüm:eek:

X