Rabiş'im nerelerdesin senNasılsınbütün yarismacilara basarilar dilerim
ben oyumu gecen gün verdim yorum yazmaya firsat bulamadim
nevosummmmmmmm haftaya yaninizdayim yaninizdayim derken alanya
Hayırlı yollar olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabiş'im nerelerdesin senNasılsınbütün yarismacilara basarilar dilerim
ben oyumu gecen gün verdim yorum yazmaya firsat bulamadim
nevosummmmmmmm haftaya yaninizdayim yaninizdayim derken alanya
Benim bu saatte uyuduğum nerde görülmüşYastıkları dökmüştüm onlarla uğraşıyorumben gelince erkenden uyumayami gidiyonuz
ben gelince erkenden uyumayami gidiyonuz
Benim bu saatte uyuduğum nerde görülmüşYastıkları dökmüştüm onlarla uğraşıyorum
Sağol canımNe yapıyorsunNe zaman taşınacaksınSeninde işin çokturkolay gelsin canim
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık senin tarifte çok güzel sıkı rakipsinbende ev taşıyacağım ama vakit belli değil oturuyorum öyle kös kös taşınmaya alışkın olduğum için 1 günlük iş benim için eşim hadi desin yeter ki ama yorgunluğu sonra çıkıyor
Allah yardımcın olsun canımmash sana
valla aliskin olmamak mi tembellik mi bilmiyorum ama oldum bittim artik yani. kollarim belim falan simdiden fena.
bi de iki kuzu var her ise mudahil:)
misal kanepe altlarini bosaltiyorum her odaya
dagitiyorlar, maymun gibi kaptiklarini goturup diger odada inceleyip orda birakiyorlar
1 isim 5 is oluyor sonra :))
Rabiş'im nerelerdesin senNasılsın
Hayırlı yollar olsun
ben burdayim uyumadim daha
Çok ihmal ediyorsun bizinevosum,tatil hazirligi baska kosturmacalar derken giremedim özledim sizi
iyiyim canim heyecan ve korku var ucak korkusu
sen nasilsin nevosum
Çok ihmal ediyorsun bizi
Hayırlı yollar olsun canım
Bende iyiyim çok şükürTemizlik yapıyorum,yoruldum galiba kafam dağınık
Tabi tabi sen bize börek açarsınTürkiyeye geliyim börekler acip gönlünüzü alirim tabiki otelin börekleri olcek
sagol canim benim
evin daginikli gitti kafanmi dagildi onu toplamasi zor iste
temzlik insanin canini cikariyor
Tabi tabi sen bize börek açarsın
Otelin yemeklerini kabul etmiyoruz
Kafam çok dağıldı toplamaya çalışıyorum idare edin
Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonraoteldekler benden güzel yaparki benden börek beklerseniz yarisma isine döner
neden dagildi kafan nevosum
Senden birşey beklemiyorum merak etme,ayrıca börek değil kek yapacağız bundan sonra
Canım iş yapıyorum,sıcak yoruldum galibaBirde memleketten misafir gelebilirHızlandım birden gerildim galiba
Tabi canım bilmez miyimYoksa kesin katılırdınkek tatli seyleri sevmem biliyorsun nevosum yoksa mutlaka bende katilirdim beni iyi biliyon
bende coklu misafir gelcegi zaman gerilirim evde kostur kostur bi hal olurum tüm stresimide esimde atarim
Tabi canım bilmez miyimYoksa kesin katılırdın
Canım misafir yattılı ve kalabalık olabilirİşim bitsin önemli değil, ben haberim olmadan tüm evi dökmüştüm
Sağol canımsen maf oldun nevosum ALLAH yardimcin olsun bitanem
bizim cadolozlar nörüyor pink hala herkesin basina corapmi örüyor
Sağol canım
pinkstrap boş durur mu sürekli kendine bir kurban buluyorEn çok benim başıma çorap örüyor