- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fincanı bırak tencerede,su bardağında bile pişiyorgeçen fican keki yaptımm tencerede suyun içinde pişiyorr çok beğendimm..
Yok ben açmadım :)aynen bildiğimiz krema...nevroşun dediği gibi bimde bile var...Konu açmışmıydın? Sen keçi sütü kullanmadın mı? Hani bu bildiğimiz yemeklere kattıkları krema mı? Ben hiç kullanmadım bilmiyorum
aynen canım ilk denedim yumuşacık o kadar güzel oldukii fincanlardan çıkardım üstünede çikolata sos döktüm arkadaşım ne güzel olmuş bu dedii.. çok beğendim .. bendeCanım fincanı bırak tencerede,su bardağında bile pişiyor
Fırın şart değil
çok yumurtalı güzel olmuyor canımm yaaa.. en azından bensevemedimm..Yok ben açmadım :)
Netten almıştım tarifi..çok tarif var trileçe olarak ama bu bulduğum en güzeli geldi bana...10 yumurtalı olanı bile var düşün yani
aman fincan zulum be gülüm tek tek yağla çıakr bu bir kere de oluveriyor pratikben bunun fincanlısını denedimm .. bak buda güzelmmiş
Bunu bende yapıyorum
benimde aklımda bir tane varr bakalım hele bir konu açılsınn ben senin yapacağınıda merak ettimm..
denicem bunudaa gerçekten güzelmişş..aman fincan zulum be gülüm tek tek yağla çıakr bu bir kere de oluveriyor pratik
Meleğim dur kimseye tüyo vermeyelim
aynen nevoşum çok yumuşsak çok lezzetli oluyorBunu bende yapıyorum
Cam kalıpta veya tencerede...
tamam nevoşummmMeleğim dur kimseye tüyo vermeyelim
Ellerine sağlık canımaynen canım ilk denedim yumuşacık o kadar güzel oldukii fincanlardan çıkardım üstünede çikolata sos döktüm arkadaşım ne güzel olmuş bu dedii.. çok beğendim .. bende
bizede bakarmısın nevoş bir yarışma bitmeden diğerine katılacağımızı konuşuyoruz arsız oldum çıktım anacımm.. bide papatya nerede canım bir bilgin varmı uzun zamandır görmüyorum onuu..Ellerine sağlık canım
Hep öyle oluyor zatenbizede bakarmısın nevoş bir yarışma bitmeden diğerine katılacağımızı konuşuyoruz arsız oldum çıktım anacımm.. bide papatya nerede canım bir bilgin varmı uzun zamandır görmüyorum onuu..
hımm papatya adına çok sevindimm..Hep öyle oluyor zaten
Estağfurullah canım
Papatya ile geçen görüştüm tatildeymiş,iyilermiş soranlara selamlar