- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kekler pastalar önden gidiyorrr..Yeni kategorimiz ne olsunOy vermeyen kaldı mı?
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kekler pastalar önden gidiyorrr..Yeni kategorimiz ne olsunOy vermeyen kaldı mı?
Evet canım yeni kategorimiz ''Kekler -Pastalar''olacak gibi görünüyorkekler pastalar önden gidiyorrr..
Siz istiyorsunuz diye kek ve pastalara verdim oyumuYeni kategorimiz ne olsunOy vermeyen kaldı mı?
Sen ne istiyordunSiz istiyorsunuz diye kek ve pastalara verdim oyumu
Nevoş ya parkbyull aklıma triliçeyi soktu ama keçi sütüm yok, krema hangi krema, süt tozu hangi süt tozu onu da bilmiyorum Süt varken süt tozu niye kullanılıyor ki çok saçma.
Hımmmmm trileçeeeeSiz istiyorsunuz diye kek ve pastalara verdim oyumu
Nevoş ya parkbyull aklıma triliçeyi soktu ama keçi sütüm yok, krema hangi krema, süt tozu hangi süt tozu onu da bilmiyorum Süt varken süt tozu niye kullanılıyor ki çok saçma.
Daha karar vermemiştimSen ne istiyordun
Sende pasta canavarı oldun
Keçi sütü olmadan olmaz triliçenin özelliği keçi sütü
Marka farkeder miHepsi olur..
Vuslat'ın tarife baktınmı çok güzel olmuştu
Konu açmışmıydın? Sen keçi sütü kullanmadın mı? Hani bu bildiğimiz yemeklere kattıkları krema mı? Ben hiç kullanmadım bilmiyorumHımmmmm trileçeeee
Baylırımmmm...
Benim tarifte kutu krema(markette 200 ml olanlardan) bu 1.süt
2.süt süt reçeli
3.süt bildiğimiz inek sütü
Ama çok lezzetli oluyor
Çoğunluğa ayak uydurdun o zaman Bende herkes istiyor diye onu seçtimDaha karar vermemiştim
Baktım canım, kekini onun tarife göre yapcam ama üstünü ondan istemiyorum
Marka fark etmez ama normal marketlerde yokmuş.
İşte kekinde değil şerbetinde kullanılıyor. Bana da saçma geldi :) Kullanmayayım bariÇoğunluğa ayak uydurdun o zaman Bende herkes istiyor diye onu seçtim
O tarifte süt tozu yok
Bimde bile krema satılıyor Süt tozu mu yok Süt varken süt tozuna ne gerek var hem sağlıksız
Tamam öyle yap ,tüm detayları yazİşte kekinde değil şerbetinde kullanılıyor. Bana da saçma geldi :) Kullanmayayım bari
Kafama göre malzeme ekleyip çıkarayım
Bakalım ortaya ne çıkarcamTamam öyle yap ,tüm detayları yaz
Sonra tarifi bizimle paylaş
kızzzz nevoşşşşş bende katılabilirim bu keklere aklımda çok super bir kek var kek canavarı olduğum için :)))))Tamam öyle yap ,tüm detayları yaz
Sonra tarifi bizimle paylaş
Tamam Meleğim Çok güzel olur Seninde maharetlerini görelimkızzzz nevoşşşşş bende katılabilirim bu keklere aklımda çok super bir kek var kek canavarı olduğum için :)))))
amaaaaa önce fırın almam lazım mutfakta ansktreye yer olmadığı için seyyar fırın alacam heheheheh :))))
Katılda görelim sende ne cevherler varmışkızzzz nevoşşşşş bende katılabilirim bu keklere aklımda çok super bir kek var kek canavarı olduğum için :)))))
amaaaaa önce fırın almam lazım mutfakta ansktreye yer olmadığı için seyyar fırın alacam heheheheh :))))
Sen beceriklisin güzel olur gelin hanımBakalım ortaya ne çıkarcam
Şımartıyorsun Sayın GörümcemSen beceriklisin güzel olur gelin hanım
normal sütle yapılan tarifi buldum versem mikineSiz istiyorsunuz diye kek ve pastalara verdim oyumu
Gerçekten mi? Soruya bak, ver tabinormal sütle yapılan tarifi buldum versem mikine
Verme kendisi bulsunnormal sütle yapılan tarifi buldum versem mikine
bence de kendisi bulsunVerme kendisi bulsun