- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
yaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım
Yok o kadar değilOna göre kafadan Malatya'lı haklı
Bizde görselden nasiplenelimyaptıktan sonrada resminide atıver bi zahmetttt..
tehdide bak pinkoooAferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerim
aynennBizde görselden nasiplenelim
Alıştım ben yatehdide bak pinkooo
tamam canım benım sen iste yetrerkiGenelde pastaya ağırlık verirler diye düşünüyorum, erkenden yaparsan pişti olma ihtimalin de azalır
Benim de eşim çok seviyor ama ayda yılda bir anca yapıyorum :)) Tarif kaparım senden
üzülme yaslan omuzuma bendende var bir tane böyle görümce yaparız bir ara dedikodularınıı..Alıştım ben ya
Kakao'cum böyle korkutmazsam hiç söz dinlemiyortehdide bak pinkooo
çok değişik bir kek :)))Çok merak ettim bakalım ne yapacaksın
Bende bu konuda size takılsamüzülme yaslan omuzuma bendende var bir tane böyle görümce yaparız bir ara dedikodularınıı..
geçen fican keki yaptımm tencerede suyun içinde pişiyorr çok beğendimm..tamam canım benım sen iste yetrerki
ben misal tenere keki çok yaparım :) fırınsız
yaptınmı hiç bilmem
eee nasıl olcak senin dedikodunu yapcez ayolll..Bende bu konuda size takılsam
Belli olmaz canım farklı birşey olur daha çok beğenilirçok değişik bir kek :)))
mutlaka bilirsin
ama pastalarda varmış ayolll sadece kek değilmiş benım şansım yuzde sıfır
Ortada yapın ben alınmameee nasıl olcak senin dedikodunu yapcez ayolll..
hımmm arsız gelinlerdenmi bu yoksamm o zaman korkut nevoşcumm.. bazen bu gelinlerin büyümesini beklemek lazımm..Kakao'cum böyle korkutmazsam hiç söz dinlemiyor
Değişikse nasıl bilcem, kesin bilmiyorumdurçok değişik bir kek :)))
mutlaka bilirsin
ama pastalarda varmış ayolll sadece kek değilmiş benım şansım yuzde sıfır
Ne kadar kendisiyle barışık bir görümceOrtada yapın ben alınmam
Ben fincan kek yapıyorum da bunu böyle denemedim. Ama buharda yumuşacık güzel olmuştur.
ben bunun fincanlısını denedimm .. bak buda güzelmmiş