Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Ne önemliymiş bu pro üyelik herkes seferber olmuş maşallah.Halbuki çok kolay pro olmak.Bastırırsın parayı pro olursun.:KK14:Oy verenleri de tebrik ederim.:KK14:Yarışma bitmeden niye pro üyelik veriliyor onu da anlamadım.Belki oyunu değiştirecekler var ne malum.Emek veren,güzel tarif bulmak için uğraşan,yarışmanın hakkını veren herkesin eline sağlık.Gönlümün birincisi sizlersiniz.
vLPAo4.gif
Sonuca değil emeğe bakarım.
vLPAo4.gif

Bu kadar bariz şekilde arkadaş oyu aldığı belli olan kişi yarışmadan çıkarılmalıydı.Kendisinin suçu olmasa da diğer yarışmalarda böyle yapıldığını hatırlıyorum.Sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi bir de pro üyelikle ödüllendirilmesi hem de yarışma bitmeden katılanlara çok büyük haksızlık.Kazen`den bunu beklerdim bundan sonraki yarışmanın gidişatı açısından.

Bu kadar bariz şekilde arkadaş oyu aldığı belli olan kişi yarışmadan çıkarılmalıydı.Kendisinin suçu olmasa da diğer yarışmalarda böyle yapıldığını hatırlıyorum.Sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi bir de pro üyelikle ödüllendirilmesi hem de yarışma bitmeden katılanlara çok büyük haksızlık.Kazen`den bunu beklerdim bundan sonraki yarışmanın gidişatı açısından.
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Yarışmacı üyenin suçu yokta neden bi de üstüne pro hediyesi alıyo ?

aman boşverin arkadaşlar hayırlısı olsunn:cool:

adı üstünde eğlence yarışma aksiyon işte:KK73:

ben memnun kaldım yarışmaya katılmaktan

1.olan arkadaşı tebrik ediyorum

ben gindime virdim oyu ama :KK53:

bi çoğunu beğenmiştim

bu yarısı pattesli yarısı peynirli olan papatyamıydı
bide bu pofidik hani şiş çucuklarıyla uğrasılmış olanı çok beğenmiştim :KK66::KK28:

birdahaki yarışmalarda görüşmek ümidiyle:KK56::KK56:

bi çoğunu beğenmiştim

bide bu pofidik hani şiş çucuklarıyla uğrasılmış olanı çok beğenmiştim :KK66::KK28:

:KK60:saol kuzumm..

bi çoğunu beğenmiştim

Ben de kendi adıma memnunum güzelim hem katıldım hem eğlendim hem de yeni tarifler öğrendim ama bu yaşanılan haksız rekabet can sıkıcı...
Birinci PRO arkadaş vicdanen rahatsa en güzeli hakikaten benimki diyebiliyorsa bravo...
Annem gördü birinciyi "e o zaman ben de katılayım" dedi :KK70:

Ben de kendi adıma memnunum güzelim hem katıldım hem eğlendim hem de yeni tarifler öğrendim ama bu yaşanılan haksız rekabet can sıkıcı...
Birinci PRO arkadaş vicdanen rahatsa en güzeli hakikaten benimki diyebiliyorsa bravo...
Oylama bitiş tarihi 30 ağustos.Yani ortada henüz birinci yok neden birinciyi erkenden ilan ettiniz?Yarışmalar sürprizlerle doludur ve son dakikaya kadar herşey olabilir...

birde sanıtım arkadaş kendisi başvurdu pro kart için sanırım yarışma sonucu değil
çünkü mune ablaya yazdığını görmüştüm

sanki tevafuk oldu gibi

o değilde bi açıklama yapılsada boşa gerginlik olmasa:cool:

Canım henüz 1. belli değil:KK19:30 Ağustos'a kadar neler neler olur:-)

bi çoğunu beğenmiştim

Daha 4 gün var oylamanın bitmesine:KK19:Hemen tebriklere başlamayın:KK45:
Eğlenmenize sevindim:KK73:

X