- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
kesin bilgi milakin yarışmacının suçu yok ki arkadaşları onu zor durumda bıraktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin bilgi milakin yarışmacının suçu yok ki arkadaşları onu zor durumda bıraktı.
evet canım benimde aklıma o gelmişti bu resmi görünceeÇOK SÜper olmuş ama canım
aklıma mel gibson apocalypto filmi geldi :)
beğenin için teşekkürler canımmHerkes emek vermiş uğraşmış hepinizin eline sağlık.
Ben en çok külah poğaça ve papatya poğaçayı beğenmiştim.
Oyumu külah poğaçadan yana kullandım.
Bu kadar bariz şekilde arkadaş oyu aldığı belli olan kişi yarışmadan çıkarılmalıydı.Kendisinin suçu olmasa da diğer yarışmalarda böyle yapıldığını hatırlıyorum.Sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi bir de pro üyelikle ödüllendirilmesi hem de yarışma bitmeden katılanlara çok büyük haksızlık.Kazen`den bunu beklerdim bundan sonraki yarışmanın gidişatı açısından.
çok sağ ol canım düşünmen yeter ellerine sağlıksağlıkla kucağına alırsın inşallahh istanbuldaysan ver adresini yapıp göndereyim canımm bu tarifin güzelliği hamuru 3 gün tazecik duruyooo..
saol kuzumm..aman boşverin arkadaşlar hayırlısı olsunn
adı üstünde eğlence yarışma aksiyon işte
ben memnun kaldım yarışmaya katılmaktan
1.olan arkadaşı tebrik ediyorum
ben gindime virdim oyu ama
bi çoğunu beğenmiştim
bu yarısı pattesli yarısı peynirli olan papatyamıydı
bide bu pofidik hani şiş çucuklarıyla uğrasılmış olanı çok beğenmiştim
birdahaki yarışmalarda görüşmek ümidiyle
Ben de kendi adıma memnunum güzelim hem katıldım hem eğlendim hem de yeni tarifler öğrendim ama bu yaşanılan haksız rekabet can sıkıcı...aman boşverin arkadaşlar hayırlısı olsunn
bi çoğunu beğenmiştim
Oylama bitiş tarihi 30 ağustos.Yani ortada henüz birinci yok neden birinciyi erkenden ilan ettiniz?Yarışmalar sürprizlerle doludur ve son dakikaya kadar herşey olabilir...Ben de kendi adıma memnunum güzelim hem katıldım hem eğlendim hem de yeni tarifler öğrendim ama bu yaşanılan haksız rekabet can sıkıcı...
Birinci PRO arkadaş vicdanen rahatsa en güzeli hakikaten benimki diyebiliyorsa bravo...
Annem gördü birinciyi "e o zaman ben de katılayım" dedi
Canım henüz 1. belli değil30 Ağustos'a kadar neler neler olurBen de kendi adıma memnunum güzelim hem katıldım hem eğlendim hem de yeni tarifler öğrendim ama bu yaşanılan haksız rekabet can sıkıcı...
Birinci PRO arkadaş vicdanen rahatsa en güzeli hakikaten benimki diyebiliyorsa bravo...
Annem gördü birinciyi "e o zaman ben de katılayım" dedi
Daha 4 gün var oylamanın bitmesineHemen tebriklere başlamayınaman boşverin arkadaşlar hayırlısı olsunn
bi çoğunu beğenmiştim
Bu yarışma neler neler gördüOylama bitiş tarihi 30 ağustos.Yani ortada henüz birinci yok neden birinciyi erkenden ilan ettiniz?Yarışmalar sürprizlerle doludur ve son dakikaya kadar herşey olabilir...
Yeni kategorimi ''Kekler Pastalar'' olabilirhepsi birbirinden güzel görünüyor emeklerinize, ellerinize sağlık ama görsel olarak en beğendiğim "çiçek poğaça" oldu.
Bir dahaki yarışmaya ben de katılacağım