- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
teşekkür ederimm..hakeden bi poğaçaydı.. Çok emek verilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimm..hakeden bi poğaçaydı.. Çok emek verilmiş
ayy şımardım ayoll sağolun kızlar .. herkesin ellerine sağlıkkpapatya poğaça benmde favorimdi valla
sağol hayatımm şu kelimen bile güzell(ben papatya ile külah arasında kaldım)her zaman söylüyorum yarışmak şahaneben kulahla papatya arasında kalıp kulaha verdım
suan en cok onu cektı canım
sağlıkla kucağına alırsın inşallahh istanbuldaysan ver adresini yapıp göndereyim canımm bu tarifin güzelliği hamuru 3 gün tazecik duruyooo..evet zilli olacak :=) allah gönlümüze göre verdı . tabii önce saglıklı olması önemli
günaydınn..Günaydın, mutlu sabahlar
günaydınn ne güzell ohh miss yap güzel bir kahvaltı..günaydın bugün erken kalktım : )
hazırlayan olaydı eyiydi : ))günaydınn ne güzell ohh miss yap güzel bir kahvaltı..
herkes bu kadar açık yurekli olamıyo işte, bazısının tek derdi pro olmak hemde haksız oylarlaHerkese günaydın.
Keşke yarışmalara gölge düşmese amaç sadece eğlenmek olsa...
herkes bu kadar açık yurekli olamıyo işte, bazısının tek derdi pro olmak hemde haksız oylarla
Sana sonuna kadar katılıyorum bende iki kere katıldım Nevrestenin düzenlediği yarışmaya. İkisinindede sonucuma bakmadım bile. Burdaki eğlence muhabbet yeterli benim için. Ramazanda menüm hazırdı ama başka sebepten katılamadım rahatsızdım. Sırf heyecanı muhabbeti yaşamak için. Yani demem o ki gölge düşmesin en azından yemek yarışmasına düşmesin. Nevrestem öpücüklerBir kaç bişi yazmak istiyorumm ..bu yarışmalar ve bu yarışmalara katılmak eğlenmek amaçlı olmalı,, kaynaşma amaçlı olmalı,, mutfağı seven biri olarak yaptıklarımın beğenilmesi ve ellerinize sağlık denmesi olmalı,,yoksa yarışmak bahane yaparsın açarsın konunu ve beğenende olur beğenmeyende oy vermelere gelince 5 ..6 kişinin poğaçasını hemen hemen aynı eşitlikte beğendimm ama malesefki tek oy hakkımız varr ve oyumu kullandımm.. ne gerek var şu güzelim eğlencemize gölge düşürmeye yakışırmı bize haa şu demek değilki aman daha katılmicam aa hiç beğeni almamış benim yaptığım demicem gene ve gene katılıcamm..sunumlarıma ve görselliğine önem vericemm.. çünkü Nevreste buna değer,, çünkü mune buna değer,, çünkü sitenin sahibi kazen değer,, her şeyden önemlisi kadınlar kulübü buna değer,,
Teşekkür ederimmmmwalla poğacaların hepsi muhteşemdi ben damak zevkime en yakın olana verdim.
aksyaya...
cepli poğaça.
çünki benım hamur işi yanında salata domates peynir olmazsa olmazımdır.
herkede başarılar diliyorum.
hep dedim yine diyorum bu kk da dehşet becerikli hatun var hepsime hastayım....
Aynen katılıyorum, gerek yok yani bu tarz muhabbetlere,bugün oyumu kimin olduğunu bilmeden verdim,sonra merak edip baktım beni'ye vermişim ,daha öncede pizzasını beğenip oyumu vermişim,normalde tanımam ama tarifleri sunumu hitap ediyorki 2 kez oy verdim (2 hatırliyorum belki daha fazladır bilemedim)Bir kaç bişi yazmak istiyorumm ..bu yarışmalar ve bu yarışmalara katılmak eğlenmek amaçlı olmalı,, kaynaşma amaçlı olmalı,, mutfağı seven biri olarak yaptıklarımın beğenilmesi ve ellerinize sağlık denmesi olmalı,,yoksa yarışmak bahane yaparsın açarsın konunu ve beğenende olur beğenmeyende oy vermelere gelince 5 ..6 kişinin poğaçasını hemen hemen aynı eşitlikte beğendimm ama malesefki tek oy hakkımız varr ve oyumu kullandımm.. ne gerek var şu güzelim eğlencemize gölge düşürmeye yakışırmı bize haa şu demek değilki aman daha katılmicam aa hiç beğeni almamış benim yaptığım demicem gene ve gene katılıcamm..sunumlarıma ve görselliğine önem vericemm.. çünkü Nevreste buna değer,, çünkü mune buna değer,, çünkü sitenin sahibi kazen değer,, her şeyden önemlisi kadınlar kulübü buna değer,,
ÇOK SÜper olmuş ama canımbir imza yapayım dedim kocaman oldu bu yaaa..