- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
papatya poğaça benmde favorimdi vallan'oldu kızlar? papatya pogaca kımındı? ona verdim oyumu bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatya poğaça benmde favorimdi vallan'oldu kızlar? papatya pogaca kımındı? ona verdim oyumu bu arada.
çok kararsız kalmıstım kaç gundur. aklım onda kaldıpapatya poğaça benmde favorimdi valla
hakeden bi poğaçaydı.. Çok emek verilmişçok kararsız kalmıstım kaç gundur. aklım onda kaldı
ona verdım
hangisi kimin hiç bakmadım en basından beri..bakmak ıstemedım daha dogrusuKakao ve Ben 'nin tarifi canım
Henüz yarışma bitmedi herşey olabilir canımhakeden bi poğaçaydı.. Çok emek verilmiş
çok degısık bişi olmuş. tam bana göre yarısı patates yarısı peynırhakeden bi poğaçaydı.. Çok emek verilmiş
En doğrusu canımhangisi kimin hiç bakmadım en basından beri..bakmak ıstemedım daha dogrusu
yokEn doğrusu canım
Senin için zor olmuyor muBebiş'in canı istemesin
Maşaallahyok
öyle canım pek cekmez . çok nefisli hatunumdur ben
ben 4-5 çeşit arasında kaldım. hepsı bırbırınden guzel gözüküyorduben kulahla papatya arasında kalıp kulaha verdım
suan en cok onu cektı canım
Aman canınız birşey çekmesinSonra hak geçmesinben kulahla papatya arasında kalıp kulaha verdım
suan en cok onu cektı canım
evet zilli olacak :=) allah gönlümüze göre verdı . tabii önce saglıklı olması önemliMaşaallah
Bebek kız olacak galiba
Sağlıklı,hayırlı olsun inşaallahAnnesi gibi güzel bir kız olurevet zilli olacak :=) allah gönlümüze göre verdı . tabii önce saglıklı olması önemli
yok ne hakkı :) herkesın ellerıne saglıkAman canınız birşey çekmesinSonra hak geçmesin
Teşekkür ederizBana ne oluyorsayok ne hakkı :) herkesın ellerıne saglık
cok guzel seyler yapmıslar
Teşekkür ederimm.. saygılar efemmçok kararsız kalmıstım kaç gundur. aklım onda kaldı
ona verdım