- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Çok fena açıkmıştım bunları görmem iyi olmadı hepsi enfes gözüküyor.. ellerinze sağlık hanımlar...
Tam da kahvalti sofrasinda denk geldigim topige bakin.Hamurisi delisi olarak karar veremedim resmen.Hepsini yemek istiyorum.
Edit:Hem torpili andirdigi hem de maydonoz oldugu icin oyum labneli torpile.
Ben bir ara baya yedim ondan.Sonra pulbiber alerji yaptı bana.Çok yersen kaşındırıyor haberin olsun.Ben sadece limon sıkıyorum yoğurda.Tadi hoş.değil ama bağırsakları iyi çalıştiriyor. Gece yatmadan 1 kase yogurda pul biber ve limon sıkıp yemek lazimmis yağ yakıcı özelliği varmış. Yapanlar baya göbek eritmiş böyle. Bende yeni ogrendim deniycem bakalim
Fotograflarda.boydan cekilmiyorum,kusurlu bolgeler cikmasin
Tartilirken gobegimi içime cekiyorum ama pek bi faydasını goremedim
Oylama devam ediyor
Bayağı çekşmeli gidiyor.eses o kadar uzuluyordu, oylari ucmus ya :)
acayip heycanli gidiyor ama
Kakao'cumvay beee o heyecanı bilirim.. ilk katıldığım zamanna gitti aklımm.. şimdi heyecan yokta keyfi var yarışmaya katıldıkça aman birinci olayım kalkıyor sadece burada olmak arzusu kalıyor insandaa..
Bizi hiç özlememiş mi
Gazel'cim yarışmanın bitmesine az kaldı ne zaman geliyor bizim poğaça
aynen canım çünkü bakıyorsun yapılanlara herkes mükemmel..ama katılmak orada bulunmak istiyorsun nevreste.. yani yarışmak bahane katılmak şahaneye dönüyor iş...ve ben burada olmaktan yaptığım bir şeyi burada görmekten çok mutluyumm..Kakao'cumAlışınca 1. olmak arzusu kalkıyor haklısın
Aleykümselam canımözlemiş çok selam söyledi o da.. ama üye olmaya ikna edemedim
poğaçalar geçsin de bir sonraki kategoriye düşünüyorum inşallah.. bu aralar kış hazırlığı turşular konserveler uğraştım epeyce.. şimdi de temizlikle uğraşıyoum... boşa çıkmış olurum bir sonraki kategoriye nasipse :)
yeni kategori ne olacak belli bişeyler varmı?
ben bilmiyorum sanıyorsunuz değil mi ?
Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri deniyoraynen canım çünkü bakıyorsun yapılanlara herkes mükemmel..ama katılmak orada bulunmak istiyorsun nevreste.. yani yarışmak bahane katılmak şahaneye dönüyor iş...ve ben burada olmaktan yaptığım bir şeyi burada görmekten çok mutluyumm..
anamm patron gelmişşş...
bende sana teşekkür ederim canım senin sayende bu topiklerde duruyorumm.. ve evet beğenilmek güzel yorumlar yapmak güzelll..Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri beğeniyor..Ben çok şey öğrendim bu bölümde Hala öğrenmeye devam ediyorum Hepinize çok teşekkür ederim
evet sır değil patroncuğumdaa ne olduki anammm tırstımm benn2 kişinin bildiği sır değil ki :)