Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Ben bir ara baya yedim ondan.Sonra pulbiber alerji yaptı bana.Çok yersen kaşındırıyor haberin olsun.Ben sadece limon sıkıyorum yoğurda.Yediklerine dikkat edersen faydası var.Yoksa mucize değil yani.

vay beee o heyecanı bilirim.. ilk katıldığım zamanna gitti aklımm.. şimdi heyecan yokta keyfi var yarışmaya katıldıkça aman birinci olayım kalkıyor sadece burada olmak arzusu kalıyor insandaa..

Bizi hiç özlememiş mi
Gazel'cim yarışmanın bitmesine az kaldı ne zaman geliyor bizim poğaça

özlemiş çok selam söyledi o da.. ama üye olmaya ikna edemedim
poğaçalar geçsin de bir sonraki kategoriye düşünüyorum inşallah.. bu aralar kış hazırlığı turşular konserveler uğraştım epeyce.. şimdi de temizlikle uğraşıyoum... boşa çıkmış olurum bir sonraki kategoriye nasipse :)
yeni kategori ne olacak belli bişeyler varmı?

Kakao'cumAlışınca 1. olmak arzusu kalkıyor haklısın
aynen canım çünkü bakıyorsun yapılanlara herkes mükemmel..ama katılmak orada bulunmak istiyorsun nevreste.. yani yarışmak bahane katılmak şahaneye dönüyor iş...ve ben burada olmaktan yaptığım bir şeyi burada görmekten çok mutluyumm..

Aleykümselam canım
Yeni kategorimiz kekler-pastalar olabilir.Ankette şimdilik o önde gidiyor
Allah kolaylık versin canım sağlıkla yersiniz inşaallah
Bekleriz canım inşaallah

Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri deniyorBen çok şey öğrendim bu bölümdeHala öğrenmeye devam ediyorumHepinize çok teşekkür ederim

Canım yaptığın tarif beğeniliyor ayrıca birileri beğeniyor..Ben çok şey öğrendim bu bölümdeHala öğrenmeye devam ediyorumHepinize çok teşekkür ederim
bende sana teşekkür ederim canım senin sayende bu topiklerde duruyorumm.. ve evet beğenilmek güzel yorumlar yapmak güzelll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…