• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür.Sen de iyi ol.:KK37:Daha yeni başladı oylama.Hem katılmak bile başarı bence.Çünkü kolay değil hem yapıp hem fotoğraflamak.:KK66: Ben çorbalarda oy alamayacağını bildiğim bir çorbayla katıldım ve öyle de oldu.Ama istediğim şeyi yaptım.Katılmak istedim katıldım.Zevk işi biraz da.Fazla beklentiye girmemek lazım:)

İyiyim canım çok şükür.Sen de iyi ol.:KK37:Daha yeni başladı oylama.Hem katılmak bile başarı bence.Çünkü kolay değil hem yapıp hem fotoğraflamak.:KK66: Ben çorbalarda oy alamayacağını bildiğim bir çorbayla katıldım ve öyle de oldu.Ama istediğim şeyi yaptım.Katılmak istedim katıldım.Zevk işi biraz da.Fazla beklentiye girmemek lazım:)
Sana katılıyorum adra'cım:KK19:Ben eğlenmek ve o heyecanı yaşamak için katılıyorum:KK45:Katılma dediler yoksa katılacaktım:KK70:

haklısın canm. Fazlasıyla zevk aldım valla çok guzel bi heyecandı. Bu bile değer herşeye

Yok sahiden kilo aldım üstte yok ondan belli olmuyor:KK70:
Bizimde öyle illa birşey olacak:KK45:
Kimsede yemez senin kurabiyeleri:KK70::KK70:
Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı makbul Nevoş.:KK70:Ama niye rejim yapıyoruz bilmiyorum.:KK70:Eskimiş bu laf artık.:63:
Yok kimse yüzüne bakmıyor kurabiyelerin.:KK53:Yiğenim sen hala onları mı yiyon diyor.:-)

OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..

TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN..

TARİFLERİMİZ
Peynirli maydanozlu çiçek poğaça- Pakmaya sponsorluğunda :):KK56:
Eki Görüntüle 1612838

Güneş Poğaça - Enka süt sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612839

Dereotlu,Peynirli Anne Poğaçası-Dr Oetker Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612840

Labneli Külah Poğaça - İÇİM LABNE SPONSORLUĞUNDA:KK56:
Eki Görüntüle 1612841
index.php

Kahvaltı Sepeti Poğaçası - Pınar Süt Sponsorluğunda :):KK56:
Eki Görüntüle 1613698

Cepli Poğaça-Torku Süt Sponsorluğunda:KK56:

Eki Görüntüle 1612842

Çizik Ay Poğaça - Selva Un Sponsorluğunda:KK56:

Eki Görüntüle 1612843

Peynirli Papatya Poğaça-Salat Ayçiçek yağı Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612844

Patatesli bol susamlı simit poğaca - Dr oetker sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612845

Kremalı pofidik poğaça-Dr.Oetker Maya Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612846

Pastane Poğaçası- Pakmaya Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612847

Kepekli poğaça-Sinangil Un Sponsorluğunda:KK56:

Eki Görüntüle 1612848

Ayıcık poğaça Dr. Otker sponsorluğunda:KK56:

Eki Görüntüle 1612849

Örgülü Poğaça - Pınar Süt Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612852

Rüzgar gülü poğaça-Bizim ayçiçek yağı sponsorluğunda:KK56:

Eki Görüntüle 1612850

Mayalı poğaça-Bizim margarin Sponsorluğunda:KK56:
Eki Görüntüle 1612851

- Yarışma kategorisi : Poğaçalar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.

- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)

- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Poğaçalar + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 1 Ağustos 2015
En son başvuru tarihi : 23 Ağustos 2015
Oylama başlama tarihi : 24 Ağustos 2015
Oylama bitiş tarihi : 30 Ağustos 2015

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

*Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.İlk üçe giren yarışmacılara pro kart hediye edilecektir.

Oylamada kriterler ;

Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
off harika hepsii aklım şaştı ;) elller dert görmesin olsada yesek ;)

Su içiyorum iki litre.Kefiri denemedim kardeşim çok içer onu.Bir ara kendi de mayalıyordu ama hiç denemek gelmedi içimden.Yoğurt yiyorum ben bol bol.Bir inek şart oldu artık eve.:-)
Tadi hoş.değil ama bağırsakları iyi çalıştiriyor. Gece yatmadan 1 kase yogurda pul biber ve limon sıkıp yemek lazimmis yağ yakıcı özelliği varmış. Yapanlar baya göbek eritmiş böyle. Bende yeni ogrendim deniycem bakalim:KK53:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
kiz valla supersin .insan senin yaninda yaslanmaz :KK19:

fotograf cekilince gobegini ice cekiyon mu sende :KK53:
:KK53:

Fotograflarda.boydan cekilmiyorum,kusurlu bolgeler cikmasin :D

Tartilirken gobegimi içime cekiyorum ama pek bi faydasını goremedim:110::KK70:

Tadi hoş.değil ama bağırsakları iyi çalıştiriyor. Gece yatmadan 1 kase yogurda pul biber ve limon sıkıp yemek lazimmis yağ yakıcı özelliği varmış. Yapanlar baya göbek eritmiş böyle. Bende yeni ogrendim deniycem bakalim:KK53:

:KK53:

Fotograflarda.boydan cekilmiyorum,kusurlu bolgeler cikmasin :KK70:

Tartilirken gobegimi içime cekiyorum ama pek bi faydasını goremedim:110::KK70:
göbeği içine çeksen ne olacak 1 kilo bıyıkların gelir zaten onları kes bence:KK70:

Tam da kahvalti sofrasinda denk geldigim topige bakin.Hamurisi delisi olarak karar veremedim resmen.Hepsini yemek istiyorum.

Edit:Hem torpili andirdigi hem de maydonoz oldugu icin oyum labneli torpile.

Back
X