Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ya benim buyuk bi hevesle basladigim diyetler 1haftada son buluyor
gobek -basen icin tavsiye varmi kizlar ? shakiranin turk versiyonu gibiyim, şakire diyolla bana
Benim de son buluyordu ama maşallah ikinci pazartesiye de gördüm bu sefer.Basenler için bacağı yana açma hareketi iyidir. Bir de mezdeke koyup oyna.

Su içiyorum iki litre.Kefiri denemedim kardeşim çok içer onu.Bir ara kendi de mayalıyordu ama hiç denemek gelmedi içimden.Yoğurt yiyorum ben bol bol.Bir inek şart oldu artık eve.

Benim de son buluyordu ama maşallah ikinci pazartesiye de gördüm bu sefer.Basenler için bacağı yana açma hareketi iyidir. Bir de mezdeke koyup oyna.

mash diyelim de devami gelsin adram:)
bende mi baslasam napsam yine:) kac kg verdin peki? su anki kg kac

Hadi hep birlikte rejime.Aslında rejim değil sağlıklı beslenme diyelim.Dün kendime yulaflı kurabiye yaptım.Ben yerken evdekiler acıyor bana.O kadar beğenmediler. Ama çay da boş içilmiyor mecburum yani.
Benim çok ihitiyacım varAyyy o çay hiç boş gitmiyor sonrada gelsin kilolar
Devam et canım sonra nasıl güzel olacak onu hayal et

Benim çok ihitiyacım varAyyy o çay hiç boş gitmiyor sonrada gelsin kilolar
Devam et canım sonra nasıl güzel olacak onu hayal et
Yok ya bence çok iyisin.Evet çay boş içilmez bizde.Benim yulaflı kurabiyelerim var onlara gözüm gibi bakıyorum.İki gün daha idare eder beni.İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…