ya benim buyuk bi hevesle basladigim diyetler 1haftada son buluyor
gobek -basen icin tavsiye varmi kizlar ? shakiranin turk versiyonu gibiyim, şakire diyolla bana
ya benim buyuk bi hevesle basladigim diyetler 1haftada son buluyor
gobek -basen icin tavsiye varmi kizlar ? shakiranin turk versiyonu gibiyim, şakire diyolla bana
Aynen ya benm kahvaltimda öyle. En sevdigim öğündü bir zamanlar ben kefir de içiyorum adra,bir de günde 2.5 litre su. Kesire metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari çalıştırıyor. Yürüyüş yapamiyoruz evet,Azcik hareket etsek hızlı kilo vercez de
Su içiyorum iki litre.Kefiri denemedim kardeşim çok içer onu.Bir ara kendi de mayalıyordu ama hiç denemek gelmedi içimden.Yoğurt yiyorum ben bol bol.Bir inek şart oldu artık eve.
Hadi hep birlikte rejime.Aslında rejim değil sağlıklı beslenme diyelim.Dün kendime yulaflı kurabiye yaptım.Ben yerken evdekiler acıyor bana.O kadar beğenmediler. Ama çay da boş içilmiyor mecburum yani.
Hadi hep birlikte rejime.Aslında rejim değil sağlıklı beslenme diyelim.Dün kendime yulaflı kurabiye yaptım.Ben yerken evdekiler acıyor bana.O kadar beğenmediler. Ama çay da boş içilmiyor mecburum yani.
Yok ya bence çok iyisin.Evet çay boş içilmez bizde.Benim yulaflı kurabiyelerim var onlara gözüm gibi bakıyorum.İki gün daha idare eder beni.İnşallah canım.