Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür.Sen de iyi ol.Daha yeni başladı oylama.Hem katılmak bile başarı bence.Çünkü kolay değil hem yapıp hem fotoğraflamak. Ben çorbalarda oy alamayacağını bildiğim bir çorbayla katıldım ve öyle de oldu.Ama istediğim şeyi yaptım.Katılmak istedim katıldım.Zevk işi biraz da.Fazla beklentiye girmemek lazım:)

Sana katılıyorum adra'cımBen eğlenmek ve o heyecanı yaşamak için katılıyorumKatılma dediler yoksa katılacaktım

haklısın canm. Fazlasıyla zevk aldım valla çok guzel bi heyecandı. Bu bile değer herşeye

Yok sahiden kilo aldım üstte yok ondan belli olmuyor
Bizimde öyle illa birşey olacak
Kimsede yemez senin kurabiyeleri
Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı makbul Nevoş.Ama niye rejim yapıyoruz bilmiyorum.Eskimiş bu laf artık.
Yok kimse yüzüne bakmıyor kurabiyelerin.Yiğenim sen hala onları mı yiyon diyor.

off harika hepsii aklım şaştı elller dert görmesin olsada yesek

Su içiyorum iki litre.Kefiri denemedim kardeşim çok içer onu.Bir ara kendi de mayalıyordu ama hiç denemek gelmedi içimden.Yoğurt yiyorum ben bol bol.Bir inek şart oldu artık eve.
Tadi hoş.değil ama bağırsakları iyi çalıştiriyor. Gece yatmadan 1 kase yogurda pul biber ve limon sıkıp yemek lazimmis yağ yakıcı özelliği varmış. Yapanlar baya göbek eritmiş böyle. Bende yeni ogrendim deniycem bakalim

kiz valla supersin .insan senin yaninda yaslanmaz

fotograf cekilince gobegini ice cekiyon mu sende

Fotograflarda.boydan cekilmiyorum,kusurlu bolgeler cikmasin

Tartilirken gobegimi içime cekiyorum ama pek bi faydasını goremedim

göbeği içine çeksen ne olacak 1 kilo bıyıkların gelir zaten onları kes bence

Tam da kahvalti sofrasinda denk geldigim topige bakin.Hamurisi delisi olarak karar veremedim resmen.Hepsini yemek istiyorum.

Edit:Hem torpili andirdigi hem de maydonoz oldugu icin oyum labneli torpile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…