Rica ederim canımbende sana teşekkür ederim canım senin sayende bu topiklerde duruyorumm.. ve evet beğenilmek güzel yorumlar yapmak güzelll..
evet sır değil patroncuğumdaa ne olduki anammm tırstımm benn
Bu arada muteşem tarifler var, muteşem sunumlar var. Katılan(!) emek harcayan herkese teşekkür ederim.
Aleykümselam canım
Yeni kategorimiz kekler-pastalar olabilir.Ankette şimdilik o önde gidiyor
Allah kolaylık versin canım sağlıkla yersiniz inşaallah
Bekleriz canım inşaallah
hımm tamamm o vakitt .. oy kullanmayı unutmayınn.. oy kullanırsanız ne sevinir bizim hatunlarrr.. her zamanda bekleriz.. SAYGILAR..yok yok birşey olmadı arada böyle yapıp ne var ne yok bakıyorum.
Gazel'cim sen marifetli hatnsun ne gerek var araştırmayasağol canım allah razı olsun.. kekler pastalar hımmmmm
yeni tarifler araştırmalıyım
Gazel'cim sen marifetli hatnsun ne gerek var araştırmaya
Bitti mi kış hazırlıkları
Yok canım ben henüz başlamadımteşekkür ederim kuzum da senin yanında bizim marifetimizin adı bile geçmez
evet baya bitirdim sayılır... menemenler acılı soslar turşular reçeller falan yaptım, rabbim tatlıca yemeyi nasip etsin inşallah..
kış hazırlığı topiğime koyacam inşallah ordan bakarsın resimlere...üç beş eksik şeyler kaldı, kurutmalık hiç yapmadım.. dolma biber ve patlıcan kurutmak istiyorum nasipse.. bundan sonra da allah izin verirse kurutmalıklarla uğraşıcam...
sen ne yaptın hazırlık yaptınmı bişeyler buzluğa falan
Yok canım ben henüz başlamadımEn geç Eylül 15'e kadar yapacağım..
Menemen yapacağım,turşuya daha vakit varReçelle ev ahalisinin arası yok Dolaba domates biber koyacağım çiğden,közlenmiş patlıcan ve biber koyuyorum.Birde taze fasulye koyacağım buzluğa Bamya kuruttum..
Biber ve patlıcan kurutacağım
Bu arada muteşem tarifler var, muteşem sunumlar var. Katılan(!) emek harcayan herkese teşekkür ederim.
Ben en çok patlıcan közlüyorum ,kızartma hiç yapmıyorumbiber bende közleyip koydum beş kilodan... patlıcan koymadım henüz ona zaman kalmadı.. çokça alıp hem közleyip koyacam nasipse, hemde karnıyarık için kızartıp koyacağım.. kışın sebze almam pek.. hele patlıcan kabak salatalık falan hiç almamak lazım aşırı hormon.. bamya kurutmakla iyi etmişsin, markette bir avuç kuru bamya 15 lira
yok yok birşey olmadı arada böyle yapıp ne var ne yok bakıyorum.
bencedee..Bence sizi fena kizdiran birisi var ve siz efendilinizden susuyorsunuz
Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibiBu arada muteşem tarifler var, muteşem sunumlar var. Katılan(!) emek harcayan herkese teşekkür ederim.
Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibiBöyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.
Inşallah yanlış anlamışızdır bizAynen katiliyorum bende vardim bu taniya
Inşallah yanlış anlamışızdır bizBen öyle olmasını istiyorum açıkçası
Ins :) valla o ben diilim oyle bisey varsada sahitlerim bile var
Yok öyle birşey canımBu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibiBöyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.