Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Gazel'cim sen marifetli hatnsun ne gerek var araştırmaya
Bitti mi kış hazırlıkları

teşekkür ederim kuzum da senin yanında bizim marifetimizin adı bile geçmez
evet baya bitirdim sayılır... menemenler acılı soslar turşular reçeller falan yaptım, rabbim tatlıca yemeyi nasip etsin inşallah..
kış hazırlığı topiğime koyacam inşallah ordan bakarsın resimlere...üç beş eksik şeyler kaldı, kurutmalık hiç yapmadım.. dolma biber ve patlıcan kurutmak istiyorum nasipse.. bundan sonra da allah izin verirse kurutmalıklarla uğraşıcam...
sen ne yaptın hazırlık yaptınmı bişeyler buzluğa falan

Yok canım ben henüz başlamadım En geç Eylül 15'e kadar yapacağım..
Menemen yapacağım,turşuya daha vakit varReçelle ev ahalisinin arası yok Dolaba domates biber koyacağım çiğden,közlenmiş patlıcan ve biber koyuyorum.Birde taze fasulye koyacağım buzluğaBamya kuruttum..
Biber ve patlıcan kurutacağım

biber bende közleyip koydum beş kilodan... patlıcan koymadım henüz ona zaman kalmadı.. çokça alıp hem közleyip koyacam nasipse, hemde karnıyarık için kızartıp koyacağım.. kışın sebze almam pek.. hele patlıcan kabak salatalık falan hiç almamak lazım aşırı hormon.. bamya kurutmakla iyi etmişsin, markette bir avuç kuru bamya 15 lira

Ben en çok patlıcan közlüyorum ,kızartma hiç yapmıyorum Bende hiç almıyorum canım Kasım ve Mayıs arası sadece kış sebzeleri alıyoruz..Çok takıntılıyım ben o konuda
Allah kolaylık versinBirde tarhana yapabilsem keşke

Bu arada muteşem tarifler var, muteşem sunumlar var. Katılan(!) emek harcayan herkese teşekkür ederim.
Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibi Böyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.

Selam arkadaşlar, ben daha oy veremedim ilk kez bu kadar zorlaniyorum,hepsi birbirinden güzel poğacaların Bakıp bakıp karar veremeyecek hale geliyorum.
Ayrica bunca güzel tarifin arasında bana oy veren arkadaslara teşekkür ederim

Aynen katiliyorum bende vardim bu taniya

Yok öyle birşey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…