Çok eğlenirizOooo KK yandı o zaman, ekşi’ye madara olur anasayfa falan.
Anladın sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eğlenirizOooo KK yandı o zaman, ekşi’ye madara olur anasayfa falan.
Anladın sen.
Ya illa muhteşem tabak çanaklara gerek yok ki. Birbiri ile alakasız materyallerden de cok güzel sofra çıkar yaAy yok valla bana hiç kolay gelmiyor bebiş,güzel sofra için bile bir sürü eşya gerekiyor
Kuzu o dediğin kk da tutmaz gibime geliyorYa illa muhteşem tabak çanaklara gerek yok ki. Birbiri ile alakasız materyallerden de cok güzel sofra çıkar ya
Çoğu mekan bile bu konseptte artık
En fazla iki kişilik olacak zatenYa illa muhteşem tabak çanaklara gerek yok ki. Birbiri ile alakasız materyallerden de cok güzel sofra çıkar ya
Çoğu mekan bile bu konseptte artık
Evet daha önceki dönemde yoktum.Seda bilmiyor tabi yoktu
Tuttuğu kadarKuzu o dediğin kk da tutmaz gibime geliyor
Evet canım, biraz farklı oluyorEvet daha önceki dönemde yoktum.
Yancılar tehlikeliEn fazla iki kişilik olacak zaten
Kahvaltı sofrası yapmıştık, sen varmıydin hatırlamıyorum kuzu. İki oy almıştım çok sinir bozucu oluyor aklımada hep gelir gıcık gibiTuttuğu kadar
Yok, elinden gelen şeyleri güzel yapıyor. Kahve işinde ktibiyoz birazcık.Bilerek yapmıştır isteme diye
Bulmuş tabi senin gibi hamarat hatunu yasom allahim ben ne kadar şanslıyım diyordurYok, elinden gelen şeyleri güzel yapıyor. Kahve işinde ktibiyoz birazcık.
Noluyo yaaaaO zaman kahvemizi içeeeaaakk Eki Görüntüle 3521962
2 ne kız bildiğimiz 2 mi nasılKahvaltı sofrası yapmıştık, sen varmıydin hatırlamıyorum kuzu. İki oy almıştım çok sinir bozucu oluyor aklımada hep gelir gıcık gibi
Ben burda üzüldüm diyorum bi de gülüyor yaaa püüü2 ne kız bildiğimiz 2 mi nasıl
Kız kendim 2 oy alsam kendime de gülerimBen burda üzüldüm diyorum bi de gülüyor yaaa püüü
Valla ben gülmedim beybi tarihin tozlu sayfalarında çok şükür bi anımı paylaşayım dedimKız kendim 2 oy alsam kendime de gülerim
Herhalde az oy kullanıldı yarışmada
Boşver bak şimdi ilk 3 ten aşağısı kurtarmıyor seniValla ben gülmedim beybi tarihin tozlu sayfalarında çok şükür bi anımı paylaşayım dedim
O hiç belli olmaz askosuBoşver bak şimdi ilk 3 ten aşağısı kurtarmıyor seni
Yasmin kahveköpüğübalıNoluyo yaaaa